Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Toilet- og kosmetiktasker - Sort

74 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

JJDK Gudrun Beauty Box Sort

JJDK Gudrun Beauty Box Sort

Gudrun Beauty Box Sort fra JJDK er en funktionel beautybox i et enkelt og unikt design. Beautyboxen er praktisk med mange rum og hjælper dig til at skabe et samlet overblik over dine skønhedsprodukter og toiletartikler - uanset om Gudrun Beauty Box er med på rejsen eller har plads i hjemmet. Beautyboxen har logoet ”JJDK” på forsiden af toilettasken, der er garant for dansk design i høj kvalitet. JJDKs Gudrun Beauty Box kommer i et simpelt og elegant design med et slidstærkt materiale af 100% polyurethan (PU), der er let at rengøre på både inder- og yderside. Det praktiske materiale sikrer, at dine makeupartikler ikke løber ud i kufferten. Den rummelige toilettaske har et mat, sort skind-look og er, foruden hovedrummet, udstyret med to lommer med elastikkant, lomme med lynlåslukning, lomme med velcrolukning og en række elastikstropper med plads til mindre kosmetikartikler og rejsestørrelser. Beautyboxen kommer med en guld-farvet lynlås, samt bærevenlig hank, der gør den let at medbringe. Målene på beautyboxen er 26cm. x 15cm. x 18cm. Gudrun Beauty Box har et fast låg og bund, så toilettasken let selv kan stå, samt fleksible sider, der fordelagtigt kan tilpasse sig beautyboxens indhold eller pladsen i kufferten. Funktionel beautybox. Stilren og praktisk . Dansk design og kvalitet. 26cm. x 15cm. x 18cm.. 100% PU.

296 kr.
326 kr.inkl. fragt
Billigvoks.dk Logo
Reisenthel Sort Canvas Toilettaske 4 L

Reisenthel Sort Canvas Toilettaske 4 L

Unik og moderne toilettaske! Denne toilettaske har 3 indvendige rum og 1 indvendig lynlåslomme. Den har en inder polstring, som beskytter dine egendele. Den er fremstillet i vandafvisende polyester. Den er super rummelig og flot. Det er en super gaveidé til kvinden. Da det tyske brand Reisenthel blev grundlagt i 1971 var med henblik på at fusionere innovative idéer med funktionelt design - og dette har de været kendt for lige siden! I 2018 begyndte Reisenthel at eksperimentere med canvas som materiale til deres produkter, hvor de tidligere har haft fokus på anvendelsen af polyester og nylon, da det er meget stærke materialer. Men nu har Reisenthel formået at gøre deres canvas materiale super stærkt og udnyttet, at man kan få canvas til at få et flot blankt udtryk ved at give det en belægning. Udvendig Farve: Sort Mål: 26 x 13,5 x 18 cm (L X B X H) Klassisk håndtag Indvendig Volumen: 4 L 3 indvendige holdere til deo m.m. 1 Indvendig lynlås lomme Yderligere informationer Matriale: Høj kvalitets canvas Design: Reisenthel

169 kr.
198 kr.inkl. fragt
Regovs Logo
Reisenthel Sort Canvas Toilettaske / Travelcase 2,5 L

Reisenthel Sort Canvas Toilettaske / Travelcase 2,5 L

Klassisk og moderne toilettaske! Denne toilettaske har 3 indvendige rum og 1 indvendig lynlåslomme. Den er fremstillet i vandafvisende polyester og canvas. Udvendig Farve: Sort Mål: 26 x 13 x 9,5 cm (B X H X D) Klassisk hank 3 lommer Indvendig Volumen: 2,5 L 3 indvendige lommer 1 Indvendig lynlåslomme Yderligere informationer Vægt: 190 gram Matriale: Høj kvalitets canvas og polyester Design: Reisenthel Da det tyske brand Reisenthel blev grundlagt i 1971 var med henblik på at fusionere innovative idéer med funktionelt design - og dette har de været kendt for lige siden! I 2018 begyndte Reisenthel at eksperimentere med canvas som materiale til deres produkter, hvor de tidligere har haft fokus på anvendelsen af polyester og nylon, da det er meget stærke materialer. Men nu har Reisenthel formået at gøre deres canvas materiale super stærkt og udnyttet, at man kan få canvas til at få et flot blankt udtryk ved at give det en belægning.

199 kr.
228 kr.inkl. fragt
Regovs Logo
Sara ·Kategoriansvarlig for Tasker