Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Toilettaske - Herre

0 produkter
Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Relaterede butikstilbud

JJDK Aksel Stor Toilettaske Herre Mørkebrun

JJDK Aksel Stor Toilettaske Herre Mørkebrun

Aksel Toilettaske Herre Mørkebrun fra JJDK er en stor herre-toilettaske i et stilsikkert og simpelt design. Toilettasken er rummelig med god plads til diverse hår- og hudplejeprodukter, der gør det let at medbringe dine favoritter på rejsen. Aksel Toilettaske Herre har et mørkebrunt, mat krokodilleskind-look med diskrete lynlåse i en matteret sølvfarve. Toilettasken har logoet ”JJDK” på forsiden af toilettasken, der er garant for dansk design i høj kvalitet. JJDKs Aksel Toilettaske Herre kommer i et enkelt og maskulint design med et slidstærkt materiale af 100% polyurethan (PU), der er let at rengøre på både inder- og yderside. Toilettaskens praktiske materiale sikrer, at dine plejeartikler ikke løber ud i kufferten på rejsen. Den funktionelle toilettaske har en stor lynlås-lomme og to store lommer med elastikkant på indersiden. Målene på toilettasken er 25cm. x 18cm. x 8cm. Toilettasken er udstyret med en funktionel bund, der giver toilettasken en fleksibel form, hvilket gør at toilettasken lettere tilpasser sig pladsen i kufferten. Stor herre toilettaske. Enkel og praktisk. Dansk design og kvalitet . 25cm. x 18cm. x 8cm. . 100% PU croco.

239 kr.
269 kr.inkl. fragt
Billigvoks.dk
JJDK Valdemar Toilettaske Herre Mørkebrun

JJDK Valdemar Toilettaske Herre Mørkebrun

Valdemar Toilettaske Herre Mørkebrun fra JJDK er en stor herre-toilettaske i et stilsikkert og simpelt design. Toilettasken er rummelig med god plads til diverse hår- og hudplejeprodukter, der gør det let at medbringe dine favoritter på rejsen. Valdemar Toilettaske har et mørkebrunt, mat skind-look med matchende mørkebrun inderside, samt diskrete og slidstærke lynlåse i en matteret, dæmpet sølvfarve. Toilettasken har logoet ”JJDK” på forsiden af toilettasken, der er garant for dansk design i høj kvalitet. Valdemar Toilettaske Herre kommer i et enkelt og maskulint design med et slidstærkt materiale af 100% polyurethan (PU), der er let at rengøre på både inder- og yderside. Toilettaskens praktiske materiale sikrer, at dine plejeartikler ikke løber ud i kufferten på rejsen. Den funktionelle toilettaske har en stor lynlås-lomme og to store lommer med elastikkant på indersiden. Målene på toilettasken er 25cm. x 18cm. x 8cm. Toilettasken er udstyret med en funktionel bund, der giver toilettasken en fleksibel form, hvilket gør at toilettasken lettere tilpasser sig pladsen i kufferten. Stor herre toilettaske. Praktisk og rummelig. Dansk design og kvalitet . 25cm. x 18cm. x 8cm. . 100% PU.

239 kr.
269 kr.inkl. fragt
Billigvoks.dk
Studio Herre Toilettaske Racer 8

Studio Herre Toilettaske Racer 8

Smart og praktisk Studio Herre Toilettaske Racer 8Leder du efter en let, smart og praktisk toilettaske? Det er lige præcis, hvad du kan forvente af Studio Herre Toilettaske Racer 8. Toilettasken har et stort indvendigt rum, hvor du kan pakke alle dine toiletsager. Den er med et moderne design, der skiller sig lidt ud fra de traditionelle toilettasker. Kombinationen af de røde, blå og hvide striber samt 8-tallet giver et klassisk men stilrent look. Få plads til det hele Studio Herre Toilettaske Racer 8 rummer plads til alle dine essentials - lige fra hårvoks og ansigtscremen til tandbørste og tandpasta. Toilettasken er med enkel lynlåslukning hele vejen henover den topsiden, så du nemmere kan pakke alle dine ting. Desuden rengøres den let med en klud, hvis du f.eks. spilder voks eller tandpasta. Dimensioner 21 x 29 x 7 cm Vægt 250 gram

149 kr.
188 kr.inkl. fragt
Made4men.dk
JJDK Aksel Toilettaske Herre Mørkebrun no.61240

JJDK Aksel Toilettaske Herre Mørkebrun no.61240

Aksel Toilettaske Herre Mørkebrun fra JJDK er en stor herre-toilettaske i et maskulint og simpelt design. Toilettasken er rummelig med god plads til diverse hår- og hudplejeprodukter, der gør det let at medbringe dine favoritter på rejsen. Aksel Toilettaske Herre har et mørkebrunt krokodilleskind-look med diskrete lynlåse i en matteret, mørk sølvfarve. Toilettasken har logoet ”JJDK” på forsiden af toilettasken, der er garant for dansk design i høj kvalitet. JJDKs Aksel Toilettaske Herre kommer i et enkelt design med et slidstærkt materiale af 100% polyurethan (PU), der er let at rengøre på både inder- og yderside. Toilettaskens praktiske materiale sikrer at dine plejeartikler ikke løber ud i kufferten på rejsen. Den funktionelle toilettaske har fire små, indvendige lommer og en større udvendig lomme med lynlås, samt en bærevenlig hank. Målene på toilettasken er 25cm. x 16cm. x 12cm. Materialet er fleksibelt, hvilket gør at toilettasken er lettere at få plads til i kufferten. Stor herre toilettaske. Praktisk og rummelig. Dansk design og kvalitet . 25cm. x 16cm. x 12cm. . 100% PU croco.

239 kr.
269 kr.inkl. fragt
Billigvoks.dk
JJDK Aksel Stor Toilettaske Herre Sort

JJDK Aksel Stor Toilettaske Herre Sort

Aksel Toilettaske Herre Sort fra JJDK er en stor herre-toilettaske i et elegant og simpelt design. Toilettasken er rummelig med god plads til diverse hår- og hudplejeprodukter, der gør det let at medbringe dine favoritter på rejsen. Aksel Toilettaske Herre har et sort, mat krokodilleskind-look med matchende sort inderside, samt diskrete lynlåse i en matteret, mørk sølvfarve. Toilettasken har logoet ”JJDK” på forsiden af toilettasken, der er garant for dansk design i høj kvalitet. JJDKs Aksel Toilettaske Herre kommer i et stilrent og tidløst design med et slidstærkt materiale af 100% polyurethan (PU), der er let at rengøre på både inder- og yderside. Toilettaskens praktiske materiale sikrer at dine plejeartikler ikke løber ud i kufferten på rejsen. Den funktionelle toilettaske har en stor lynlås-lomme og to store lommer med elastikkant på indersiden. Målene på toilettasken er 25cm. x 18cm. x 8cm. Toilettasken er udstyret med en funktionel bund, der giver toilettasken en fleksibel form, hvilket gør at den lettere tilpasser sig pladsen i kufferten. Stor herre toilettaske . Stilren og praktisk. Dansk design og kvalitet . 25cm. x 18cm. x 8cm. . 100% PU croco.

239 kr.
269 kr.inkl. fragt
Billigvoks.dk
JJDK Aksel Toilettaske Herre Sort no.61237

JJDK Aksel Toilettaske Herre Sort no.61237

Aksel Toilettaske Herre Sort fra JJDK er en stor herre-toilettaske i et elegant og stilsikkert design. Toilettasken er rummelig med god plads til diverse hår- og hudplejeprodukter, der gør det let at medbringe dine favoritter på rejsen. Aksel Toilettaske Herre har et sort, mat krokodilleskind-look med diskrete lynlåse i en matteret sølvfarve. Toilettasken har naturligvis logoet ”JJDK” på forsiden af toilettasken, der er garant for dansk design i høj kvalitet. JJDKs Aksel Toilettaske Herre kommer i et simpelt og maskulint design med et slidstærkt materiale af 100% polyurethan (PU), der er let at rengøre på både inder- og yderside. Den funktionelle toilettaske har fire små, indvendige lommer og en større udvendig lomme med lynlås, samt en bærevenlig hank. Målene på toilettasken er 25cm. x 16cm. x 12cm. Materialet er fleksibelt, hvilket gør at toilettasken er lettere at få plads til i kufferten. Stor herre toilettaske. Praktisk og rummelig. Dansk design og kvalitet . 25cm. x 16cm. x 12cm. . 100% PU croco.

239 kr.
269 kr.inkl. fragt
Billigvoks.dk
JJDK Aksel Toilettaske Herre Mørkebrun no.61239

JJDK Aksel Toilettaske Herre Mørkebrun no.61239

Aksel Toilettaske Herre Mørkebrun fra JJDK er en herre-toilettaske i et stilsikkert og minimalistisk design. Toilettasken er rummelig med god plads til diverse hår- og hudplejeprodukter, med ét rum, der gør det nemt for manden, der ønsker at rejse let og simpelt. Aksel Toilettaske Herre har et mørkebrunt krokodilleskind-look med diskrete lynlåse i en matteret, mørk sølvfarve. Toilettasken har logoet ”JJDK” på forsiden af toilettasken, der er garant for dansk design i høj kvalitet. JJDKs Aksel Toilettaske Herre kommer i et enkelt og klassisk design med et slidstærkt materiale af 100% polyurethan (PU), der er let at rengøre på både inder- og yderside. Den funktionelle toilettaske har tre små lommer med elastikkant, i låget, til eksempelvis kam og tandbørste samt to lynlåse og en magnetisk trykknap, som lukning på toilettasken. De to lynlåse er sat sammen med en hank, der gør det let at åbne op og få overblik over hele toilettasken. Målene på toilettasken er 22cm. x 11cm. x 14cm. Enkel herre-toilettaske. Minimalisktisk og simpel . Dansk design og kvalitet . 22cm. x 11cm. x 14cm.. 100% PU croco.

229 kr.
259 kr.inkl. fragt
Billigvoks.dk
JJDK Aksel Toilettaske Herre Sort no.61236

JJDK Aksel Toilettaske Herre Sort no.61236

Aksel Toilettaske Herre Sort fra JJDK er en herre-toilettaske i et stilsikkert og minimalistisk design. Toilettasken er rummelig med god plads til diverse hår- og hudplejeprodukter, med ét rum, der gør det nemt for manden, der ønsker at rejse let og simpelt. Aksel Toilettaske Herre har et sort krokodilleskind-look med diskrete lynlåse i en matteret, mørk sølvfarve. Toilettasken har logoet ”JJDK” på forsiden af toilettasken, der er garant for dansk design i høj kvalitet. JJDKs Aksel Toilettaske Herre kommer i et enkelt og klassisk design med et slidstærkt materiale af 100% polyurethan (PU), der er let at rengøre på både inder- og yderside. Den funktionelle toilettaske har tre små lommer med elastikkant, i låget, til eksempelvis kam og tandbørste og to lynlåse, samt en magnetisk trykknap, som lukning på toilettasken. De to lynlåse er sat sammen med en hank, der gør det let at åbne op og få overblik over hele toilettasken. Målene på toilettasken er 22cm. x 11cm. x 14cm. Enkel herre-toilettaske. Minimalisktisk og simpel . Dansk design og kvalitet . 22cm. x 11cm. x 14cm.. 100% PU croco.

229 kr.
259 kr.inkl. fragt
Billigvoks.dk
Studio - Herre Rejse Toilettaske - Sort

Studio - Herre Rejse Toilettaske - Sort

Super lækker, klassisk og stilfuld rejse organizer herre toilettaske fra Studio. Rejse toilettasken har mange funktioner og er lavet i en super lækker rengørings venlig kvalitet. Toilettasken har en praktisk ophængings-funktion, som er idel til rejser og badeværelser med begrænset plads. Toilettasken har 3 lynlås rum. Toilettasken er i sort satin look, toilettaske er med sort lynlås og sort foer. Toilettasken har 3 indvendige lynlås rum, 3 små praktise rum til små ting, og en stor net lomme. Toilettasken der passer til alle, også ideelt til barnet der skal på efterskole, eller en super flot gave til værten, fødselaren - eller konfirmations gave. Rejse toilettasken måler 9 x 16 x 28 cm (når den hænger er den 52 cm lang, uden hank) Hvis det ønskes kan toilettasken bestilles med broderet navn - Navnet broderes indeni på lommen - En flot og personlig gave.

199 kr.
228 kr.inkl. fragt
Mikkla
JJDK Valdemar Toilettaske Herre Sort

JJDK Valdemar Toilettaske Herre Sort

Valdemar Toilettaske Herre Sort fra JJDK er en høj kvalitet herre-toilettaske i et stilsikkert og simpelt design. Toilettasken er rummelig med god plads til diverse hår- og hudplejeprodukter, der gør det let at medbringe dine favoritter på rejsen. Valdemar Toilettaske Herre har et sort, mat skind-look med matchende sort inderside, samt diskrete og holdbare lynlåse i en matteret, dæmpet sølvfarve. Toilettasken har logoet ”JJDK” på forsiden af toilettasken, der er garant for dansk design i høj kvalitet. JJDKs Valdemar Toilettaske Herre Sort kommer i et enkelt og maskulint design med et slidstærkt materiale af 100% polyurethan (PU), der er let at rengøre på både inder- og yderside. Toilettaskens praktiske materiale sikrer, at dine plejeartikler ikke løber ud i kufferten på rejsen. Den funktionelle toilettaske har seks små, indvendige lommer med elastikkant. Målene på toilettasken er 25cm. x 14cm. x 11cm. Materialet er fleksibelt, hvilket gør at toilettasken er lettere at få plads til i kufferten. Enkel herre-toilettaske. Praktisk og rummelig. Dansk design og kvalitet . 25cm. x 14cm. x 11cm. . 100% PU.

219 kr.
249 kr.inkl. fragt
Billigvoks.dk
Njord Toilettaske

Njord Toilettaske

Simpel toilettaskeØnsker du at kunne fortsætte dine vante hud- og hårplejerutiner på rejsen, er Njord Toilettaske det rette valg for dig. Med den praktiske toilettaske, har du god plads til alle dine favorit-produkter og en solid, stilsikker toilettaske, der holder mange år. Praktisk og stilren toilettaske Njord Toilettaske er en høj kvalitet herre-toilettaske i et stilsikkert og simpelt design. Toilettasken er rummelig med god plads til diverse hår- og hudplejeprodukter, der gør det let at medbringe dine favoritter på rejsen. Den er lavet med et slidstærkt materiale af 100% nylon, der er let at rengøre. Indersiden kommer er lavet af polyester. Fyld Njord Toilettaske op med alle dine yndlings produkter. Toilettasken rengøres nemt med en fugtig klud. Dimensioner: Længde 24 cm. Bredde 14 cm. Højde 9 cm.

99 kr.
138 kr.inkl. fragt
Made4men.dk
Dakine Revival Kit Medium toilettaske

Dakine Revival Kit Medium toilettaske

Dakine Revival Kit Medium toilettaske. Denne klassiske Revival Kit Medium toilettaske fra Dakine er perfekt til den rejselystne kvinde eller herre, som sætter pris på en praktisk og funktionel taske, hvor hovedrummet åbnes med en tresidet lynlås og byder på masser af plads. Hovedrummet indeholder tre lynlåslommer samt to elastikstropper, derudover medfølger en gennemsigtig check-in-bag, så du kan have din produkter med i din kabinekuffert, når du er ude at rejse. I toppen af låget gemmer sig en lille velcrolomme, hvori der er et spænde, som giver dig mulighed for at hænge den op når du ankommer til endemålet. Toilettasken har den perfekte størrelse til weekendtasken eller kufferten og er nem at have med, da du kan bære den i hanken i toppen.

299 kr.
348 kr.inkl. fragt
Helm
Dakine Revival Kit Medium toilettaske

Dakine Revival Kit Medium toilettaske

Dakine Revival Kit Medium toilettaske. Denne klassiske Revival Kit Medium toilettaske fra Dakine er perfekt til den rejselystne kvinde eller herre, som sætter pris på en praktisk og funktionel taske, hvor hovedrummet åbnes med en tresidet lynlås og byder på masser af plads. Hovedrummet indeholder tre lynlåslommer samt to elastikstropper, derudover medfølger en gennemsigtig check-in-bag, så du kan have din produkter med i din kabinekuffert, når du er ude at rejse. I toppen af låget gemmer sig en lille velcrolomme, hvori der er et spænde, som giver dig mulighed for at hænge den op når du ankommer til endemålet. Toilettasken har den perfekte størrelse til weekendtasken eller kufferten og er nem at have med, da du kan bære den i hanken i toppen.

299 kr.
348 kr.inkl. fragt
Helm
Sara ·Kategoriansvarlig for Tasker