Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Spiderman Rygsæk

0 produkter
Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Relaterede butikstilbud

Spiderman Skoletaske

Spiderman Skoletaske

Bliv klar til at starte i skole igen med Spiderman skoletasken. Perfekt til fans af den ikoniske superhelt. Denne rygsæk er udstyret med to lynlåse, en forlomme, et øvre håndtag, lamineret og hævet design fortil og to justerbare og polstrede stropper bagtil.

199 kr.
248 kr.inkl. fragt
Boernsunivers.dk
Spiderman Rygsæk - 41 cm.

Spiderman Rygsæk - 41 cm.

Spiderman rygsæk med flot print. Taskens mål: 32 x 41 x 13,5 cm. Komfort detaljer: Justerbar stropper og polstret ryg. Rum: 2 rum - alle med lynlås lukning. Slidstærk stofkvalitet. Brug: Skolestart og fritidsbrug. Har du spørgsmål er du meget velkommen til og kontakte vores kundeservice.

329 kr.

Fri fragt

Dekohuset

Gymnastikpose - Spiderman

Gymnastikpose - Spiderman

Gymnastikpose - Spiderman Smart og praktisk gymnastikpose med træksnore med motiver fra Spiderman. Perfekt til skolegymnastikken eller som turtaske. Gymnastikposen har snoreremme, som lukker posen, når de strammes og fungerer også som bærestropper. Gymnastikposen er bredt anvendeligt både til skole- eller børnehavebrug som turtaske eller måske til noget helt andet. Bredde 31 cm Højde 38 cm Dybde 0 cm

49 kr.

Fragt ukendt

Skoleklar

Rygsæk m/forlomme Spiderman (lille)

Rygsæk m/forlomme Spiderman (lille)

Beskrivelse Lille rygsæk/taske med forlomme til vuggestue, dagpleje eller børnehave, passer til familiens mindste, er ikke velegnet som skoletaske da den er for lille. Tasken fås med mange flotte børnemotiver. Produceret i Tyskland med licens fra rettighedshaver. Højde: 28 cm. Bredde: 23 cm. Dybde: 11 cm.

70 kr.
119 kr.inkl. fragt

A.R. Jørgensen

Log ind

Bliv gratis medlem