Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Fjällräven Grøn Tasker

Fjällräven Grøn Tasker

100+ produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Fjällräven Kånken Laptop 15''-frost green chess pattern

Fjällräven Kånken Laptop 15''-frost green chess pattern

Kånken Laptop 15 er bærbar versionen af topsælger tasken "Kånken". Denne laptop Kånken taske har en polstret lomme som beskytter din 13- eller 15- laptop. Computertasken har også polstrede skulderremmene og den klassiske Kånken siddeunderlag. Logoet er i refleksfarve. Bemærk: tasken har i baglommen plads til en bærbar med et diagonalt mål op til 15 tommer eller 38 cm. Har du en bærbar med et større mål, f.eks. 15,5´´ så skal du vælge Kånken Laptop 17´´ tasken. Farverne graphite og super grey er meget tæt på hinanden og meget svære at videregive korrekt på PC skærmen. Graphite er grå-blå mens super grey er en klassisk grå farve.Dimensioner: 16 cm x 40 cm x 28 cm Volumen: 18 liter Vægt: 460 g

849 kr.

Fri fragt

Outdoornu.dk Logo
Fjällräven Kånken Art Laptop 17’’ 20L-green fable

Fjällräven Kånken Art Laptop 17’’ 20L-green fable

Kånken Art er en specialudgave af producentens kendte taske serie. Kunstnere udtrykker deres forhold til naturen ved at bruge den klassiske rygsæk som deres lærred. Kånken Art Laptop 17‘‘ har et stort rum i midten og en polstret lomme til en tablet eller bærbar op til 17 tommer. Tasken er fremstillet i slidstærkt G-1000 HeavyDuty Eco S. Der er polstrede skulderstropper for ekstra komfort. Rygsækken har et udtageligt siddeunderlag i den indre lomme bagtil. Adresseskilt i det store rum. Reflekterede logo. Lille lomme på forsiden, to sidelommer til drikkedunk / termoflaske. Bemærk: Tasken er en del af Fjällrävens Arctic Fox-initiativ, hvor en del af salget går til miljø- og klimaprojekter. Vægt: 550 g Materiale: G-1000® HeavyDuty Eco S: 65% genanvendt polyester, 35% økologisk bomuld Volumen: 20 l Bærbar: Op til 17 tommerBredde: 30 cm Højde: 43 cm Dybde: 18 cm

999 kr.

Fri fragt

Outdoornu.dk Logo
Fjällräven Greenland Top Large rygsæk 30L-green

Fjällräven Greenland Top Large rygsæk 30L-green

Er du mere til de toppakkede rygsække så er en Greenland Top rygsæk fra Fjällräven en sikker vinder. Her får du en taske i et flot og enkelt design, og med en polstret lomme til en bærbar op til 15”. Med sine 30 liter er Greenland Top rygsækken en god allround rygsæk til weekendture, hverdagsbrug og fritidsbrug, uanset om du er mere er mere til by eller natur. Greenland Top rygsækken har et stort hovedrum med lynlås og snelås foran (dækket af klappen foroven), lynlåslomme i klappen der holdes på plads med stropper og metalkroge, sidelommer til drikkedunke, samt førnævnte lomme til din laptop. Skulderstropperne og bagpanelet er polstret for god bærekomfort. Fjällräven Greenland Top er samtidig en miljøvenlig rygsæk, fremstillet i slidstærke og vandafvisende G-1000 HeavyDuty Eco materiale, der består af genanvendt polyester og økologisk bomuld. Rygsækken er behandlet med Greenland voks, der giver ekstra slidstyrke og vejrbeskyttelse. Denne behandling kan nemt gentages hjemme og vil med tiden give din rygsæk et endnu smukkere og rustikt look. Volumen: 30 liter Højde: 52 cm Bredde: 28 cm Dybde: 85 cm Vægt: 800 g Bærbar: Op til 15 tommer. Materiale: G-1000 HeavyDuty Eco: 65% polyester, 35% bomuld

1.150 kr.

Fri fragt

Outdoornu.dk Logo
Sara ·Kategoriansvarlig for Tasker

Fjällräven tasker

Fjällräven er et svensk mærke, som allermest er kendt for sit friluftstøj og andet udstyr i friluftsudrustning samt deres rygsække. Fjällräven blev grundlagt af Åke Nordin i 1960 i et kælderlokale i byen Örnsköldsvik. Han var på det tidspunkt 24 år gammel, og allerede 10 år tidligere havde han bygget den rygsækramme, som skulle blive til starten på virksomheden Fjällräven.

Den unge Åke var nemlig spejder og nød at være ude i naturen, men han var ikke tilfreds med de rygsække, der fandtes dengang på markedet. De hang som ukomfortable poser mod lænden og var ubehagelige at have på, mente den blot 14-årige Åke. Han læste på et tidspunkt i et blad, at hvis man skulle bære noget tungt, skulle vægten placeres højt og tæt på ryggen. Derfor byggede han før en vandretur en rygsækramme, der var lavet af træ, og som han havde syet en bæresæk til.

Åkes nye type rygsæk vakte stor begejstring ude på fjeldet hos de andre nysgerrige vandrere, og efter kort tid modtog Åke flere bestillinger på rygsække. Det blev starten på Fjällräven, som altså dog først blev grundlagt 10 år senere. I dag indgår Fjällräven i koncernen Fenix Outdoor AB, og brandet har en stærk position i Norden, men Fjällräven spiller også en rolle på andre europæiske markeder, særligt i Tyskland.

Vandreture på 110 kilometer i smukke omgivelser

Fjällräven er særlig kendt for at lave kvalitets rygsække, og de er blevet en populær accessorie for folk i miljøbevægelsen, især den model som hedder Kånken. Både Kånken og også den meget kendte model, Grøndlandsjakken, bliver fremstillet af Fjällrävens eget materiale, som hedder Vinylon F respektive G-1000.

Ud over Grøndlandsjakken er Fjällräven også kendt for Rævejakken, som i 80’erne faktisk blev synonym med den type af jakke, uanset om mærket var af Fjällräven eller et andet slags. Fjällräven er desuden kendt for at arrangere Fjällräven Classic, som er en vandretur på hele 110 kilometer i de svenske bjerge. Turen går gennem et af de smukkeste bjergområder i verden, og den strækker sig fra Nikkaluokta i syd til Abisko i nord, hvilket svarer til en afstand på 110 kilometer langs den klassiske Kungsleden.

Her på siden kan du søge og sammenligne priser på mange forskellige produkter fra Fjällräven. God fornøjelsen i jagten på dit nye produkt fra Fjällräven.