Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

JR Gear Tasker

0 produkter
Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Relaterede butikstilbud

G-Pouch iPad Mini

G-Pouch iPad Mini

Denne G-Pouch iPad Mini fra JR Gear er den ultimative, vandtætte pose til din iPad Mini eller lignende.G-Pouch iPad Mini måler 24,6 x 16,9 cm. og er fremstillet i et både slidstærkt, smidigt og frostsikkert TPU, hvor den transparente bagside og ditto frontpanel samtidig tillader, at du kan betjene tablet'ens touch screen og i øvrigt udnytte kamerafunktionen. Og JR Gear G-Pouch iPad Mini, der som nævnt passer perfekt til bl.a. netop iPad Mini, er bare vandtæt! De gedigne svejsninger og den kraftige TomLoc™ -lukning i siden sikrer en reel vandtæthed, som modsvarer en IPX8 standard, hvilket betyder vandtæt i 10 meters dybde i minimum 60 minutter!I de integrerede øjer kan den medfølgende rem selvfølgelig fastgøres. Denne tynde og smidige rem er lavet med et lille, elegant stikspænde, så du hurtigt kan udløse og efterfølgende fastgøre din gadget, når den skal bruges - ganske fikst! Hvis du er træt af friluftsudstyr af svingende kvalitet, og derfor udelukkende har rettet dit fokus mod det grej og gear, som ikke svigter, når det virkelig gælder, er produkterne fra JR Gear i sandhed noget, som bør kunne vække din interesse.JR Gear blev stiftet af en gruppe ingeniører, som alle nærer en stor kærlighed for forskellige former for krævende friluftsaktiviteter, og deres målsætning har fra starten været at udvikle innovative produkter, der både i kvalitet og materialevalg bryder med alt, hvad markedet ellers tilbyder og hvad man som kunde kan forvente af produkter i denne prisklasse.Godt design, det rigtige materialevalg og en særdeles gedigen kvalitet, kombineret med det rette prispunkt har gjort, at vi nu vælger at satse bredt på produkterne fra JR Gear. Og det omfatter de fantastiske liggeunderlag såvel som forskellige former for vandtæt udstyr, som holder både den medbragte elektronik og dit udstyr i al almindelighed tørt under selv de værste vejrlig!
59 kr.

Friluftslageret

G-Pouch iPad Air

G-Pouch iPad Air

Denne G-Pouch iPad Air fra JR Gear er den ultimative, vandtætte pose til din iPad eller iPad Air!G-Pouch iPad Air måler 26 x 21 cm. og er fremstillet i et både slidstærkt, smidigt og frostsikkert TPU, hvor den transparente bagside og ditto frontpanel samtidig tillader, at du kan betjene tablet'ens touch screen og i øvrigt udnytte kamerafunktionen. Og JR Gear G-Pouch iPad Air, der som nævnt passer perfekt til bl.a. iPad Air, er bare vandtæt! De gedigne svejsninger og den kraftige TomLoc™ -lukning i siden sikrer en reel vandtæthed, som modsvarer en IPX8 standard, hvilket betyder vandtæt i 10 meters dybde i minimum 60 minutter!I de integrerede øjer kan den medfølgende rem selvfølgelig fastgøres. Denne tynde og smidige rem er lavet med et lille, elegant stikspænde, så du hurtigt kan udløse og efterfølgende fastgøre din gadget, når den skal bruges - ganske fikst! Hvis du er træt af friluftsudstyr af svingende kvalitet, og derfor udelukkende har rettet dit fokus mod det grej og gear, som ikke svigter, når det virkelig gælder, er produkterne fra JR Gear i sandhed noget, som bør kunne vække din interesse.JR Gear blev stiftet af en gruppe ingeniører, som alle nærer en stor kærlighed for forskellige former for krævende friluftsaktiviteter, og deres målsætning har fra starten været at udvikle innovative produkter, der både i kvalitet og materialevalg bryder med alt, hvad markedet ellers tilbyder og hvad man som kunde kan forvente af produkter i denne prisklasse.Godt design, det rigtige materialevalg og en særdeles gedigen kvalitet, kombineret med det rette prispunkt har gjort, at vi nu vælger at satse bredt på produkterne fra JR Gear. Og det omfatter de fantastiske liggeunderlag såvel som forskellige former for vandtæt udstyr, som holder både den medbragte elektronik og dit udstyr i al almindelighed tørt under selv de værste vejrlig!
69 kr.

Friluftslageret

Siliconized Rain Cover Large

Siliconized Rain Cover Large

JR Gear Siliconized Rain Cover Large passer til rygsække mellem 55 og 80 liter og er et uhyre kompakt og let rygsækovertræk, som passer langt de fleste vandrerygsække.Den lave vægt og den lillepakkevolumen, blot svarende til et almindeligt æble, skyldes materialevalget, der består af en 40 Denier x 30 Denier Nylon Ripstop, som på forsiden er silikonebelagt og på bagsiden behandlet med en krydsforbundet PU, hvilket gør overtrækket helt vandtæt. Overtrækket kan øverst fikseres til rygsækken med en Velcro® -lukning, og et elegant stikspænde på midten holder overtrækket tilpas tæt til rygsækken. Overtrækket pakkes fikst sammen i en integreret, fastsyet pakkepose, som ikke bliver væk.Med et Siliconized Rain Cover Large fra JR Gear holdes selv den tungeste regnskylle på den rigtige side af rygsækken.Hvis du er træt af friluftsudstyr af svingende kvalitet, og derfor udelukkende har rettet dit fokus mod det grej og gear, som ikke svigter, når det virkelig gælder, er produkterne fra JR Gear i sandhed noget, som bør kunne vække din interesse.JR Gear blev stiftet af en gruppe ingeniører, som alle nærer en stor kærlighed for forskellige former for krævende friluftsaktiviteter, og deres målsætning har fra starten været at udvikle innovative produkter, der både i kvalitet og materialevalg bryder med alt, hvad markedet ellers tilbyder og hvad man som kunde kan forvente af produkter i denne prisklasse.Godt design, det rigtige materialevalg og en særdeles gedigen kvalitet, kombineret med det rette prispunkt har gjort, at vi nu vælger at satse bredt på produkterne fra JR Gear. Og det omfatter de fantastiske liggeunderlag såvel som forskellige former for vandtæt udstyr, som holder både den medbragte elektronik og dit udstyr i al almindelighed tørt under selv de værste vejrlig!
129 kr.

Friluftslageret

G-Pouch Medium

G-Pouch Medium

Denne G-Pouch Medium fra JR Gear er den ultimative, vandtætte pose til dit elektroniske udstyr!G-Pouch Medium måler 18 x 10,7 cm. og er fremstillet i et både slidstærkt, smidigt og frostsikkert TPU, hvor den transparente bagside og ditto frontpanel samtidig tillader, at du kan betjene telefonens touch screen og i øvrigt udnytte telefonens kamerafunktion. Og JR Gear G-Pouch Medium, som passer perfekt til fx både iPhone 6, Samsung Galaxy S3 eller S4, Sony Xperia Z eller HTC One, er bare vandtæt! De gedigne svejsninger og den kraftige TomLoc™ -lukning sikrer en reel vandtæthed, som modsvarer en IPX8 standard, hvilket betyder vandtæt i 10 meters dybde i minimum 60 minutter! Hvis du bruger iPhone 4 eller iPhone 5, kan du også anvende lillebroderen, G-Pouch Small.I de integrerede øjer kan den medfølgende rem selvfølgelig fastgøres. Denne tynde og smidige rem er lavet med et lille, elegant stikspænde, så du hurtigt kan udløse og efterfølgende fastgøre din gadget, når den skal bruges - ganske fikst! Hvis du er træt af friluftsudstyr af svingende kvalitet, og derfor udelukkende har rettet dit fokus mod det grej og gear, som ikke svigter, når det virkelig gælder, er produkterne fra JR Gear i sandhed noget, som bør kunne vække din interesse.JR Gear blev stiftet af en gruppe ingeniører, som alle nærer en stor kærlighed for forskellige former for krævende friluftsaktiviteter, og deres målsætning har fra starten været at udvikle innovative produkter, der både i kvalitet og materialevalg bryder med alt, hvad markedet ellers tilbyder og hvad man som kunde kan forvente af produkter i denne prisklasse.Godt design, det rigtige materialevalg og en særdeles gedigen kvalitet, kombineret med det rette prispunkt har gjort, at vi nu vælger at satse bredt på produkterne fra JR Gear. Og det omfatter de fantastiske liggeunderlag såvel som forskellige former for vandtæt udstyr, som holder både den medbragte elektronik og dit udstyr i al almindelighed tørt under selv de værste vejrlig!
75 kr.

Friluftslageret

G-Pouch Large

G-Pouch Large

Denne G-Pouch Large fra JR Gear er den ultimative, vandtætte pose til dit elektroniske udstyr!G-Pouch Large måler 19 x 11,4 cm. og er fremstillet i et både slidstærkt, smidigt og frostsikkert TPU, hvor den transparente bagside og ditto frontpanel samtidig tillader, at du kan betjene telefonens touch screen og i øvrigt udnytte telefonens kamerafunktion. Og JR Gear G-Pouch Large, som passer perfekt til alle de største telefoner eller GPS'eren er bare vandtæt! De gedigne svejsninger og den kraftige TomLoc™ -lukning sikrer en reel vandtæthed, som modsvarer en IPX8 standard, hvilket betyder vandtæt i 10 meters dybde i minimum 60 minutter!I de integrerede øjer kan den medfølgende rem selvfølgelig fastgøres. Denne tynde og smidige rem er lavet med et lille, elegant stikspænde, så du hurtigt kan udløse og efterfølgende fastgøre din gadget, når den skal bruges - ganske fikst! Hvis du er træt af friluftsudstyr af svingende kvalitet, og derfor udelukkende har rettet dit fokus mod det grej og gear, som ikke svigter, når det virkelig gælder, er produkterne fra JR Gear i sandhed noget, som bør kunne vække din interesse.JR Gear blev stiftet af en gruppe ingeniører, som alle nærer en stor kærlighed for forskellige former for krævende friluftsaktiviteter, og deres målsætning har fra starten været at udvikle innovative produkter, der både i kvalitet og materialevalg bryder med alt, hvad markedet ellers tilbyder og hvad man som kunde kan forvente af produkter i denne prisklasse.Godt design, det rigtige materialevalg og en særdeles gedigen kvalitet, kombineret med det rette prispunkt har gjort, at vi nu vælger at satse bredt på produkterne fra JR Gear. Og det omfatter de fantastiske liggeunderlag såvel som forskellige former for vandtæt udstyr, som holder både den medbragte elektronik og dit udstyr i al almindelighed tørt under selv de værste vejrlig!
89 kr.

Friluftslageret

G-Pouch Small

G-Pouch Small

Denne G-Pouch Small fra JR Gear er den ultimative, vandtætte pose til dit elektroniske udstyr!G-Pouch Small måler 16,2 x 9,3 cm. og er fremstillet i et både slidstærkt, smidigt og frostsikkert TPU, hvor den transparente bagside og ditto frontpanel samtidig tillader, at du kan betjene telefonens touch screen og i øvrigt udnytte telefonens kamerafunktion. Og JR Gear G-Pouch Small, som passer perfekt til bl.a. iPhone 5, er bare vandtæt! De gedigne svejsninger og den kraftige TomLoc™ -lukning sikrer en reel vandtæthed, som modsvarer en IPX8 standard, hvilket betyder vandtæt i 10 meters dybde i minimum 60 minutter! Hvis du ikke bruger iPhone, men fx Samsung Galaxy S3 eller S4, Sony Xperia Z eller HTC One, skal du bruge storebroderen, G-Pouch Medium.I de integrerede øjer kan den medfølgende rem selvfølgelig fastgøres. Denne tynde og smidige rem er lavet med et lille, elegant stikspænde, så du hurtigt kan udløse og efterfølgende fastgøre din gadget, når den skal bruges - ganske fikst! Hvis du er træt af friluftsudstyr af svingende kvalitet, og derfor udelukkende har rettet dit fokus mod det grej og gear, som ikke svigter, når det virkelig gælder, er produkterne fra JR Gear i sandhed noget, som bør kunne vække din interesse.JR Gear blev stiftet af en gruppe ingeniører, som alle nærer en stor kærlighed for forskellige former for krævende friluftsaktiviteter, og deres målsætning har fra starten været at udvikle innovative produkter, der både i kvalitet og materialevalg bryder med alt, hvad markedet ellers tilbyder og hvad man som kunde kan forvente af produkter i denne prisklasse.Godt design, det rigtige materialevalg og en særdeles gedigen kvalitet, kombineret med det rette prispunkt har gjort, at vi nu vælger at satse bredt på produkterne fra JR Gear. Og det omfatter de fantastiske liggeunderlag såvel som forskellige former for vandtæt udstyr, som holder både den medbragte elektronik og dit udstyr i al almindelighed tørt under selv de værste vejrlig!
45 kr.

Friluftslageret

JR Gear Ultra Light Bag Cord 30 L Blå

JR Gear Ultra Light Bag Cord 30 L Blå

Detta är en vattentät och super lätt påse som hjälper dig förvara din packning och hålla den ifrån vatten och fukt. Silikon 30D CORDURA® med tejpade sömmar, roll-up stängning och en smart D-ring för enkel infästning i din väska eller liknande.
204 kr.
283 kr.inkl. fragt
 MultiTriathlon DK Logo
JR Gear Ultra Light Bag Cord 5 L Gul

JR Gear Ultra Light Bag Cord 5 L Gul

Detta är en vattentät och super lätt påse som hjälper dig förvara din packning och hålla den ifrån vatten och fukt. Silikon 30D CORDURA® med tejpade sömmar, roll-up stängning och en smart D-ring för enkel infästning i din väska eller liknande.
109 kr.
188 kr.inkl. fragt
 MultiTriathlon DK Logo
JR Gear Ultra Light Bag Cord 15 L Grön

JR Gear Ultra Light Bag Cord 15 L Grön

Detta är en vattentät och super lätt påse som hjälper dig förvara din packning och hålla den ifrån vatten och fukt. Silikon 30D CORDURA® med tejpade sömmar, roll-up stängning och en smart D-ring för enkel infästning i din väska eller liknande.
145 kr.
224 kr.inkl. fragt
 MultiTriathlon DK Logo
Profilbillede
Sara ·Kategoriansvarlig for Tasker