Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Abu Garcia Tasker

1 produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

Abu Garcia Junior rygsækstol

Abu Garcia Junior rygsækstol

Beskrivelse Abu Garcia Junior rygsækstol er den gode velkendte rygsækstol, blot i juniorstørrelse. I kraftigt cordura materialer som er utrolig slidstærk. Polstrede justerbare remme, som også har et brystspænde så der kommer helt styr på rygsækken selvom du lige skal hoppe over en lille bæk. Et stort rum til ekstra tøj og forplejning. Forreste rum har plads til f.eks. fiskehjul, grejæsker eller kikkert eller… Der er 2 lange sidelommer og den ene side er selskrevet til drikkedunk eller termokande. Abu Garcia Junior rygsækstol – fakta Mærke: Abu Garcia Man kommer ganske enkelt ikke uden om Abu Garcia når man taler om grej til fiskeri! Og de fleste fiskere, store som små, har et eller andet der står Abu på… Abu Garcia stammer fra Sverige, hvor det helt oprindeligt startede som en urfabrik tilbage i 1921. Det første fiskehjul blev dog først produceret i 1941, og siden da er det blevet til stort set alt grej indenfor fiskeri – hjul, stænger, combo fiskesæt, tasker osv. Mest berømte er Abu Garcia for deres højpræcisions teknologi indenfor hjul.
449 kr.
498 kr.inkl. fragt

Juniorgrej

Abu Garcia Basic rygsækstol

Abu Garcia Basic rygsækstol

Beskrivelse Abu Garcia Basic rygsækstol er den gode velkendte rygsækstol i en billigere udgave hvor de 2 sidelommer er “skåret væk”. Kraftigt cordura materialer som er utrolig slidstærk. Polstrede justerbare remme som også har et brystspænde. Stolen kan spændes helt af hvis du bare skal fiske fra båd hvor der er siddepladser. Dejlig stort rum med god plads til både fiskegrej og madpakke. Abu Garcia Basic rygsækstol – fakta Mærke: Abu Garcia Man kommer ganske enkelt ikke uden om Abu Garcia når man taler om grej til fiskeri! Og de fleste fiskere, store som små, har et eller andet der står Abu på… Abu Garcia stammer fra Sverige, hvor det helt oprindeligt startede som en urfabrik tilbage i 1921. Det første fiskehjul blev dog først produceret i 1941, og siden da er det blevet til stort set alt grej indenfor fiskeri – hjul, stænger, combo fiskesæt, tasker osv. Mest berømte er Abu Garcia for deres højpræcisions teknologi indenfor hjul. .
329 kr.
378 kr.inkl. fragt

Juniorgrej

Rygsækstol - Children

Rygsækstol - Children

Rygsækstolen fra Abu er lavet med kraftige polstrede bæreremme til skuldrene som selvfølgelig kan justeres så den sidder perfekt.. Så hvis junior har brug for at sidde ned og nyde naturen og frokosten på fisketuren, er Abu Garcias rygsækstol bestemt en investering der vil vække begejstring..
329 kr.
368 kr.inkl. fragt

Forstogjagthuset

Rygsækstol - Junior

Rygsækstol - Junior

Her er der en rygsælstol til de lidt ældre børn med mere plads i tasken og en bedre siddehøjde. Lavet i kraftige stålrør og godt kraftigt nylon får du en taske som virkelig holder. Det polstrede sæde er dejligt at sidde på og er perfekt når man skal spise madpakken eller sidde og fiske..
449 kr.
488 kr.inkl. fragt

Forstogjagthuset

Rygsækstol Standard

Rygsækstol Standard

Rygsækstolen fra Abu er lavet med kraftige polstrede bæreremme til skuldrene som selvfølgelig kan justeres så den sidder perfekt, samt et flervejs justerbart brystspænde, der sikrer at du får rygsækken helt ind til kroppen. Selve tasken har ét stort topåbnet rum til de større ting, samt fire mindre rum til at organisere de vigtigste småting. Denne rygsæksstol er lavet i kraftigt vandafvisende materiale, og er simpelthen et must til enhver fisketur.. Så hvis du har brug for at sidde ned og nyde naturen og frokosten på fisketuren, er Abu Garcias rygsækstol bestemt en investering der vil vække begejstring..
449 kr.
488 kr.inkl. fragt

Forstogjagthuset

Abu Garcia børne rygsækstol

Abu Garcia børne rygsækstol

Beskrivelse Abu Garcia Børne rygsækstol er den gode velkendte rygsækstol, blot i børnestørrelse. Og her betyder børnestørrelse at den er lille. Den har kæmpe nuttethedsværdi og der er plads til madpakke, lidt guf og en drikkedunk. Fremstillet i kraftigt cordura materialer som er utrolig slidstærk. Polstrede justerbare remme, som også har et brystspænde så der kommer helt styr på rygsækken selvom man løber til vandet. Det store rum er ikke så stort men der er plads til forplejning. Forreste rum har plads til f.eks. grejæske eller lille kikkert eller… Der er 2 sidelommer og den ene side er selskrevet til drikkedunk. Abu Garcia Børne rygsækstol – fakta Mærke: Abu Garcia Man kommer ganske enkelt ikke uden om Abu Garcia når man taler om grej til fiskeri! Og de fleste fiskere, store som små, har et eller andet der står Abu på… Abu Garcia stammer fra Sverige, hvor det helt oprindeligt startede som en urfabrik tilbage i 1921. Det første fiskehjul blev dog først produceret i 1941, og siden da er det blevet til stort set alt grej indenfor fiskeri – hjul, stænger, combo fiskesæt, tasker osv. Mest berømte er Abu Garcia for deres højpræcisions teknologi indenfor hjul.
329 kr.
378 kr.inkl. fragt

Juniorgrej

Abu Garcia Standard rygsækstol

Abu Garcia Standard rygsækstol

Beskrivelse Abu Garcia Standard rygsækstol er den gode rygsækstol i en udgave hvor de 2 sidelommer er et kæmpe hit. Kraftigt cordura materialer som er utrolig slidstærk. Polstrede justerbare remme som også har et brystspænde. Remmene kan justeres. Stolen kan spændes helt af hvis du bare skal fiske fra båd hvor der er siddepladser. Dejlig stort rum med rigelig plads til grej og madpakken. Abu Garcia Standard rygsækstol – fakta Mærke: Abu Garcia Man kommer ganske enkelt ikke uden om Abu Garcia når man taler om grej til fiskeri! Og de fleste fiskere, store som små, har et eller andet der står Abu på… Abu Garcia stammer fra Sverige, hvor det helt oprindeligt startede som en urfabrik tilbage i 1921. Det første fiskehjul blev dog først produceret i 1941, og siden da er det blevet til stort set alt grej indenfor fiskeri – hjul, stænger, combo fiskesæt, tasker osv. Mest berømte er Abu Garcia for deres højpræcisions teknologi indenfor hjul. .
449 kr.
498 kr.inkl. fragt

Juniorgrej

Rygsækstol Standard med ryglæn

Rygsækstol Standard med ryglæn

Rygsækstolen fra Abu er lavet med kraftige polstrede bæreremme til skuldrene som selvfølgelig kan justeres så den sidder perfekt, samt et flervejs justerbart brystspænde, der sikrer at du får rygsækken helt ind til kroppen. Rygsækken på denne udgave er topåbnet og lavet i kraftigt vandafvisende materiale, og er simpelthen et must til enhver fisketur.. Så hvis du har brug for at sidde ned og nyde naturen og frokosten på fisketuren, er Abu Garcias rygsækstol med ryglæn bestemt en investering der vil vække begejstring..
549 kr.
588 kr.inkl. fragt

Forstogjagthuset

Profilbillede
Sara ·Kategoriansvarlig for Tasker