Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Hvisk Sort Tasker

Relaterede butikstilbud

Hvisk Cayman Pocket Taske Sort

Hvisk Cayman Pocket Taske Sort

Taske fra Hvisk i sort. Hvisk Cayman tasken findes nu i denne super klassiske sorte farve. Den populære model har et krokodille skind-look, der giver et cool udtryk til den sorte farve. Tasken måler 17x21x5 cm. En perfekt størrelse både til hverdag og fest. Brug eventuelt den medfølgende rem, der måler 92 cm. Dermed har du en skøn crossbody taske.
440 kr.

Fandango

Hvisk Trail Strap - Black

Hvisk Trail Strap - Black

200 kr.

By Højbjerg

Hvisk Dally Croco Taske Sort

Hvisk Dally Croco Taske Sort

Stilfuld taske fra Hvisk i krokodille look Materiale : 100% Polyurethane Mål : 24 x 17 x 10 cm Rem : 95 cm
560 kr.

Fandango

Hvisk Evolve Taske Sort

Hvisk Evolve Taske Sort

Taske fra Hvisk i laklook Hvisk Evolve tasken er blandt andet kommet i denne klassiske sorte farve. Evolve er en elegant taske i flot, skinnende materiale. Tasken har et stort rum samt indre lomme med lynlås. Uden rem kan tasken bruges som clutch. Den måler 16x20 cm. og har justerbar rem.
280 kr.

Fandango

Hvisk Evolve Jungle - Black

Hvisk Evolve Jungle - Black

Hvisk Evolve Jungle Elegant og festlig taske i dekorativt tekstil fra Hvisk. Tasken har et stort rum samt en inderlomme med lynlås. Til tasken medfølger en justerbar rem. Sort med junglemotiv 100% polyester Mål: 16 x 20 cm Rem: Justerbar 71-131 cm
349 kr.

Baronessen

Hvisk Glaze Taske Sort

Hvisk Glaze Taske Sort

Farverig taske fra Hvisk med cool udtryk. Hvisk Glaze tasken er en crossbody taske i fed lak med kædedetalje. Denne her er klassisk sort, der kan bruges til alt. Tasken der lukkes med lynlås, har et stort rum med en indvendig lomme med lynlås. Hvisk Glaze tasken måler 13x20 cm mens remmen er 103 cm og er dermed en perfekt størrelse til en "by-taske".
360 kr.

Fandango

Hvisk Cayman Pocket Taske - Sort - str. O/S

Hvisk Cayman Pocket Taske - Sort - str. O/S

Skøn farverig taske fra Hvisk - Materiale: 100% Polyurethane - Mål: 18x21 cm - Justerbar rem - Med front lomme - Denne variant er sort
549 kr.

Fragt ukendt

Message Logo
Hvisk Evolve Jungle Taske Sort

Hvisk Evolve Jungle Taske Sort

Lille crossover taske fra Hvisk i fedt print Materiale : 100% Polyester Mål : 16 x 20 cm
280 kr.

Fandango

Hvisk Jolly Flower Taske Sort

Hvisk Jolly Flower Taske Sort

Lille taske fra Hvisk i fedt design Materiale : 100% Polyester Mål : 24 x 22 cm
320 kr.

Fandango

Hvisk Neat Jungle Taske Sort

Hvisk Neat Jungle Taske Sort

Lækker taske fra Hvisk i trendy design Neat Jungle Tasken fra Hvisk er en fed taske i en medium størrelse, designet i et trendy jungle print, som giver tasken et fedt look. Tasken består at et stort hovedrum, som lukkes med en magnetisk trykknap, en inderlommer med lynlås samt en kort hank med metaldetaljer. Der medfølger en justerbar skulderrem., som gør tasken ideel at bruge som klassisk skuldertaske eller en trendy crossover taske. Materiale : 100% Polyester Mål : 22 x 32 x 14 cm
480 kr.

Fandango

Hvisk Cayman Pocket Taske Blå/Sort

Hvisk Cayman Pocket Taske Blå/Sort

Elegant skuldertaske fra Hvisk i skøn farve Den ikoniske Cayman Pocket Taske fra Hvisk findes i et utal af skønne farver, og er et absolut must-have i garderoben. Find alle de lækre Cayman Tasker her . Materiale: 100% Polyurethane Mål : 17 x 21 cm
440 kr.

Fandango

Dally håndtaske H1372-009

Dally håndtaske H1372-009

Hos Brandfield køber du de bedste Hvisk tasker, lige som denne Hvisk Dally håndtaske H1372-009. Det udvendige af håndtaske er lavet af kunstigt læder i farven sort. Det indvendige er lavet af kunstigt læder. Bliv den bedste udgave af dig selv med en Hvisk håndtaske! Tag et kig på vores fulde kollektion af Hvisk tasker i vores webshop. Standardlevering er altid gratis hos Brandfield. Hvis du bestiller før 23:30 på hverdage eller på søndage før kl. 11, afsendes din ordre samme dag. Returneringer er muligt inden for 30 dage efter modtagelsen af din ordre. Mere fra Hvisk Se mere om Hvisk style items kollektion af stilprodukter Alt om dette produkt Hos Brandfield køber du de bedste Hvisk tasker, lige som denne Hvisk Dally håndtaske H1372-009. Det udvendige af håndtaske er lavet af kunstigt læder i farven sort. Det indvendige er lavet af kunstigt læder. Bliv den bedste udgave af dig selv med en Hvisk håndtaske! Tag et kig på vores fulde kollektion af Hvisk tasker i vores webshop.
643 kr.

Brandfield

Cayman crossbody H1312-077

Cayman crossbody H1312-077

Hos Brandfield køber du de bedste Hvisk tasker, lige som denne Hvisk Cayman crossbody H1312-077. Det udvendige af crossbody er lavet af kunstigt læder i farven sort. Det indvendige er lavet af kunstigt læder. Bliv den bedste udgave af dig selv med en Hvisk crossbody! Tag et kig på vores fulde kollektion af Hvisk tasker i vores webshop. Standardlevering er altid gratis hos Brandfield. Hvis du bestiller før 23:30 på hverdage eller på søndage før kl. 11, afsendes din ordre samme dag. Returneringer er muligt inden for 30 dage efter modtagelsen af din ordre. Mere fra Hvisk Se mere om Hvisk style items kollektion af stilprodukter Alt om dette produkt Hos Brandfield køber du de bedste Hvisk tasker, lige som denne Hvisk Cayman crossbody H1312-077. Det udvendige af crossbody er lavet af kunstigt læder i farven sort. Det indvendige er lavet af kunstigt læder. Bliv den bedste udgave af dig selv med en Hvisk crossbody! Tag et kig på vores fulde kollektion af Hvisk tasker i vores webshop.
599 kr.

Brandfield

Cayman Pocket taske, blue/black

Cayman Pocket taske, blue/black

Shop online i Illums Bolighus – internationalt flagskib for moderne boligkultur, design og indretning siden 1941. Optjen 10% i bonuspoints på alle dine køb.
549 kr.
579 kr.inkl. fragt

Illums Bolighus

Evolve crossbody H1377-009

Evolve crossbody H1377-009

Hos Brandfield køber du de bedste Hvisk tasker, lige som denne Hvisk Evolve crossbody H1377-009. Det udvendige af crossbody er lavet af kunstigt læder i farven sort. Det indvendige er lavet af kunstigt læder. Bliv den bedste udgave af dig selv med en Hvisk crossbody! Tag et kig på vores fulde kollektion af Hvisk tasker i vores webshop. Standardlevering er altid gratis hos Brandfield. Hvis du bestiller før 23:30 på hverdage eller på søndage før kl. 11, afsendes din ordre samme dag. Returneringer er muligt inden for 30 dage efter modtagelsen af din ordre. Mere fra Hvisk Se mere om Hvisk style items kollektion af stilprodukter Alt om dette produkt Hos Brandfield køber du de bedste Hvisk tasker, lige som denne Hvisk Evolve crossbody H1377-009. Det udvendige af crossbody er lavet af kunstigt læder i farven sort. Det indvendige er lavet af kunstigt læder. Bliv den bedste udgave af dig selv med en Hvisk crossbody! Tag et kig på vores fulde kollektion af Hvisk tasker i vores webshop.
262 kr.

Brandfield

Profilbillede
Sara ·Kategoriansvarlig for Tasker