Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Epic Sportstaske

Relaterede butikstilbud

Epic sportstaske duffel (medium 61x28x31cm) i sort

Epic sportstaske duffel (medium 61x28x31cm) i sort

Epic sportstaske duffel Størelse medium 61x28x31cm Sort med flotte lynlåsesnørre Robust og kompakt, men holdbar nok til den daglige trummerum. Lavet i robust rip-stop polyester, er disse tasker skabt til at blive brugt og misbrugt på daglig basis, men er stadig kompakte nok til at tage med på rejsen hvis der bliver brug for en ekstra taske.

149 kr.
198 kr.inkl. fragt

Hobbix

EPIC XPAK DUFFELBAG S

EPIC XPAK DUFFELBAG S

Mål 22 cm høj x 43 cm lang x 26 cm dyb. Materiale tekstil. Lille og praktisk sportstaske fra mærket Epic. Den er lavet i vandafvisende nylon, som er ekstra let. Tasken har et stort rum som lukkes med lynlås. Derudover har tasken et lille lynlåsrum på fronten. Tasken har to korte hanke, samt en lang, justerbar og aftagelig skulderrem. Der medfølger 4 forskellige farver snører til at binde på lynlåsvedhængene - i neon gul, pink, blå og sort..

149 kr.
199 kr.inkl. fragt

Baggi

EPIC XPAK DUFFELBAG M

EPIC XPAK DUFFELBAG M

Mål 28 cm høj x 61 cm lang x 31 cm dyb. Materiale tekstil. Praktisk sportstaske eller rejsetaske fra mærket Epic. Tasken er lavet i meget let nylon. Den har et hovedrum, som lukkes på toppen med en lynlås. Derudover har den en lille lynlåslomme på fronten. Der medfølger en lang, aftagelig skulderrem, samt to korte hanke. Derudover er der også neon gule, pink, blå og sorte snører med til at binde fast på lynlås vedhængene..

179 kr.
229 kr.inkl. fragt

Baggi

Sara ·Kategoriansvarlig for Tasker