Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Octopus Skuldertaske

Relaterede butikstilbud

Aida skuldertaske i skind i ny smuk flettet sort/multifarvet variant.

Aida skuldertaske i skind i ny smuk flettet sort/multifarvet variant.

Style Aida er (sammen med style Annabella) de mest populære af de mange farverige Octopus flettasker, som er håndflettede med brug af mindre, forskelligartede læderstykker. Aida og Annabella er samme taske, men i to størrelser begge med masser af indvendige rum. Se mål på taskerne nedenfor Taskerne er alle håndlavet i flettet, lækkert, skind. Skindet varierer i farver, mønster og i struktur, således at ikke to tasker er helt ens. Taskerne findes i mange farvevarianter og har en meget funktionel indretning. Indvendigt: 6 rum - udover hovedrummet er der 1 stor lomme med velcro lukning, 2 større lynlåslommer, 1 mobillomme og 1 mindre lomme. Taskerne er af allerhøjeste kvalitet og har lang justerbar rem til brug på skulder eller som cross-body til f.eks. cykelturen. Taskerne åbnes/lukkes med lynlås og alle lynlåse – også de indvendige - er af mærket YKK – en garanti for den bedste lynlåskvalitet. Farve: Sort/Multi Størrelse Aida: 32x30 cm These styles Aida and Annabella are the most popular of the many beautiful, colorful braided bags from Octopus. Aida is the smaller bag and Annabella is the bigger bag. The bags are all hand-made and braided from smaller leather pieces. The bags are available in many different colors and both bags have a very functional inner interior i.e. six compartments. In addition to the main compartment,there are one very large pocket with Velcro closure, two zipper pockets, one phone pocket and one smaller pocket. The bags are of the highest quality and both variants have an adjustable strap for use on the shoulder or as cross-body, for e.g. the bike ride. The bags have a zipper closure and all zippers (external and internal) are of the YKK brand, which is a guarantee for the best zipper quality. Color: Black/Multi Size: Aida: 32x30 cm.

699 kr.
719 kr.inkl. fragt
Octopus Danmark
Annabella skuldertaske i skind i ny smuk flettet sort/multifarvet variant.

Annabella skuldertaske i skind i ny smuk flettet sort/multifarvet variant.

Style Annabella er (sammen med style Aida) den mest populære af de mange farverige Octopus flettasker, som er håndflettede med brug af mindre, forskelligartede læderstykker. Aida og Annabella er samme taske, men i to størrelser begge med masser af indvendige rum. Se mål på taskerne nedenfor. Taskerne er alle håndlavet i flettet, lækkert, skind. Skindet varierer i farver, mønster og i struktur, således at ikke to tasker er helt ens. Taskerne findes i mange farvevarianter og har en meget funktionel indretning. Indvendigt: 6 rum - udover hovedrummet er der 1 stor lomme med velcro lukning, 2 større lynlåslommer, 1 mobillomme og 1 mindre lomme. Taskerne er af allerhøjeste kvalitet og har lang justerbar rem til brug på skulder eller som cross-body til f.eks. cykelturen. Taskerne åbnes/lukkes med lynlås og alle lynlåse – også de indvendige - er af mærket YKK – en garanti for den bedste lynlåskvalitet. Farve: Sort/Multi Størrelse Annabella : 36x35 cm (Størrelse Aida: 32x30 cm) The two styles Aida and Annabella are the most popular of the many beautiful, colorful braided bags from Octopus. Aida is the smaller bag and Annabella is the bigger bag. The bags are all hand-made and braided from smaller leather pieces. The bags are available in many different colors and both bags have a very functional inner interior i.e. six compartments. In addition to the main compartment,there is one very large compartment with Velcro closure, two zippered compartments and two open pockets. The bags are of the high quality leather and both variants have an adjustable strap to use on the shoulder or as cross-body, for e.g. the bike ride. The bags have a zipper closure and all zippers (external and internal) are of the YKK brand, which is a guarantee for the best zipper quality. Color: Black/Multi Size: Annabella: 36x35 cm. (Size: Aida: 32x30 cm.)

1.099 kr.

Fri fragt

Octopus Danmark
Dakar

Dakar

Skuldertaske fra Octopus i ægte læder. Tasken har to lynlåslommer på ydersiderne samt et knappet rum og regulerbare skulderstropper, der kan haspes af. Indeni har tasken et stort rum med en lille lomme med plads til fx en smartphone samt endnu en lynlåslomme. En klassisk skuldertaske af god kvalitet.

799 kr.
831 kr.inkl. fragt
Magasin Onlineshop
Granada

Granada

Vil du være med på en af de mest hotte tasketrens netop nu, så er Style Granada et suverænt bud - tasken er produceret i rå kvalitetsskind, har masser af lommer, flotte lynlåsdetaljer og et snit der kombineret skuldertaske med de hotte bumbags. Skuldertasken har, foruden det store hovedrum, endnu et stort rum på bagsiden til ekstra sikring af dine penge, kreditkort mv. Herudover er der to rum og to lommer på fronten. Endelig er der aftagelig og justerbar skulderrem. Indvendigt, i hovedrummet, har Granada endnu et rum med lynlås samt en åben lomme, der passer perfekt til alle størrelser smartphones. Tasken måler 27 x 17 x 4 cm.

546 kr.
578 kr.inkl. fragt
Magasin Onlineshop
Gold

Gold

Med style Gold får du en skuldertaske i mellemstørrelse, som du kan bruge mange år fremover. Tasken har et rent og tidløst design, men alligevel har Gold flere dejlige detaljer der sikrer at skuldertasken er sin helt sin egen. Tasken er produceret i en lækker, rå og langtidsholdbar skindtype. Designet er præget af de smukke lynlåse og ikke mindst af de store ringe ligeledes i flot messing. Style Gold er to-delt og de skønne messingremme er placeret i midten af tasken lige imellem to lige store hovedrum. Udvendigt har skuldertasken et lynlåsrum og remmen er justerbar, så du kan bære den både på skulder eller som cross-over. Indvendigt har det ene af hovedrummene endnu et rum med lynlås, mens det andet hovedrum har en åben lomme stor nok til alle typer af smartphones. Mål: 24 x 15 x 6 cm

553 kr.
585 kr.inkl. fragt
Magasin Onlineshop
Francis

Francis

Style Francis er en klassisk taske i et trendy design. Francis passer til det meste og er anvendelig til både hverdag og fest. Tasken er fremstillet i 100% ægte skind. På fronten er det smukke, blanke skind inddelt af sorte skrå syninger, mens skindet på bagside, sider og bund er af mere rustik kvalitet. Francis leveres med regulerbar rem, og du bestemmer således selv om du vil anvende tasken som almindelig skuldertaske eller som cross-body. Tasken er med fast bund og står lige så smukt, som den er at bære. Den lukkes både med lynlås og magnetlås, og dine personlige ejendele er dermed ”dobbeltsikret”. Lynlåsen er af blankt sølv og matcher flot spænder på rem og taske. Indvendigt er Francis beklædt med sort, slidstærkt tekstil og inddelt i to lige store rum. Endvidere er tasken forsynet med to lommer, hvoraf den ene er med lynlås, mens den anden lomme er åben og passer perfekt til enhver smartphone. Som en ekstra feminin finesse er læderstroppen til den udvendige lynlås flettet i toppen. Mål: 28 x 18 x 8 cm. Hvis du vil have denne taske i samme design, men mindre, søg efter style Fiona

425 kr.
457 kr.inkl. fragt
Magasin Onlineshop
Pen

Pen

Skuldertaske fra Octopus i smukt, eksklusivt læder med mange fine detaljer. Udvendigt flotte iøjnefaldende syninger på tværs af tasken og et større rum med lynåslukning på den ene front. Bemærk også de store, flotte og opsigtsvækkende messing ringe og karabiner omkring læderremmen. Indvendigt er der, foruden hovedrummet, endnu et rum med lynlåslukning og to åbne lommer. Tasken har justerbar rem og kan derfor bæres såvel over skulderen eller som cross-over. Alle lynlåse er af mærket YKK, hvilket er den bedste garant for kvalitet indenfor lynlåse. Mål: L x H x B 25 x 19 x 11 cm (bund). Farver: Sort/Snake, Multi eller Multi/Grå

550 kr.
582 kr.inkl. fragt
Magasin Onlineshop
Halifax

Halifax

Style Halifax er en smuk og tidsløs ""fold-over"" skuldertaske produceret i en lækker skindvariant, som sikrer at du kan bruge tasken i mange år fremover. Tasken har justerbar skulderrem og kan derfor bæres på skulder eller som cross-over. Tasken åbnes/lukkes med en kvalitetsmagnetknap, og når du åbner tasken, er der et stort udvendigt lynlåsrum indenunder flappen. På bagsiden af tasken er der yderligere et stort lynlåsrum. Tasken har flotte lynlåse, som giver en super kontrast til det sorte eller røde skind. Indvendigt har tasken et stort hovedrum samt en åben lomme, stor nok til alle typer smartphones. Desuden finder du endnu et større rum med lynlås indvendigt. Samme design fås også i en større model. Se efter Style Gabriella. Mål Style Halifax: B x H: 22 x 25 cm. Mål når tasken er åben: 30 x 25 cm. Farver: Rød eller Sort.

350 kr.
382 kr.inkl. fragt
Magasin Onlineshop
Holland shopper

Holland shopper

Style Holland er vores største taske, produceret i det lækreste skind. Denne smukke hånd- og skuldertaske er perfekt til de fleste formål. Tasken har udvendigt fire lynlåsrum på fronten og yderligere et stort lynlåsrum bagpå. Tasken har desuden lækre, bløde bærehåndtag, rummelige nok til at tasken også kan bæres på skulderen, når den aftagelige og justerbare skulderrem er afmonteret. Indvendigt har Style Holland to store hovedrum, adskilt af et lynlåsrum i midten, hvor du f.eks. kan have din tablet eller dine dokumenter. Herudover er der endnu et lynlåsrum indvendigt samt en større åben lomme. Bemærk at når skulderremmen er påsat, falder bærehåndtagene naturligt ned langs siden af tasken. Farve: Sort. Mål: 40 x 28 x10 cm.

725 kr.
757 kr.inkl. fragt
Magasin Onlineshop
Halifax

Halifax

Style Halifax er en smuk og tidsløs ""fold-over"" skuldertaske produceret i en lækker skindvariant, som sikrer at du kan bruge tasken i mange år fremover. Tasken har justerbar skulderrem og kan derfor bæres på skulder eller som cross-over. Tasken åbnes/lukkes med en kvalitetsmagnetknap, og når du åbner tasken, er der et stort udvendigt lynlåsrum indenunder flappen. På bagsiden af tasken er der yderligere et stort lynlåsrum. Tasken har flotte lynlåse, som giver en super kontrast til det sorte eller røde skind. Indvendigt har tasken et stort hovedrum samt en åben lomme, stor nok til alle typer smartphones. Desuden finder du endnu et større rum med lynlås indvendigt. Samme design fås også i en større model. Se efter Style Gabriella. Mål Style Halifax: B x H: 22 x 25 cm. Mål når tasken er åben: 30 x 25 cm. Farver: Rød eller Sort.

489 kr.
521 kr.inkl. fragt
Magasin Onlineshop
Geneva

Geneva

Style Geneva er en skøn, klassisk skuldertaske i et tidløst design. Tasken har, foruden det store hovedrum, endnu to store rum hhv. på fronten og på bagsiden. Geneva har en flot buet form og kvalitetslynlåse i messing. Hertil kommer justerbar skulderrem, som sikrer at tasken kan bæres på skulder såvel som cross-over. Indvendigt har tasken yderligere et lynlåsrum samt en åben lomme perfekt til alle størrelser af smartphones. Mål: 26 x 25 x 8 (bund)

425 kr.
457 kr.inkl. fragt
Magasin Onlineshop
Culula

Culula

Octopus er glad for at kunne præsentere den super populære style Culula i en ny smuk cognac. Med style Culula får du meget taske for pengene. Den flotte skuldertaske i en god medium størrelse er produceret i lækker kvalitetskind. Tasken byder på flere detaljer. Style Culula har en flot kvadratisk form, en stor dyb lynlåslomme på bagsiden og en stor dyb indvendig lynlåslomme. Hertil kommer justerbar skulderrem, så tasken kan bæres enten på skulder eller som cross-body, flotte syninger, lynlåse fra YKK (= bedste lynlåskvalitet) og to åbne indvendige lommer, hvoraf den ene er stor nok til smartphones. Mål: L x H 25 x 30 cm. Farve: Cognac

400 kr.
432 kr.inkl. fragt
Magasin Onlineshop
Hildur

Hildur

Style Hildur er en hot hånd- og skuldertaske, hvor et klassisk design er kombineret med en cool kæderem. Tasken har en lille størrelse, som kun gør tasken endnu mere cool. Indvendigt har tasken, foruden det store hovedrum, et større rum med lynlås samt en åben lomme stor nok til alle modeller af smartphones. Farve: Sort. Mål: 25 x 17 x 7 cm.

375 kr.
407 kr.inkl. fragt
Magasin Onlineshop
Sara ·Kategoriansvarlig for Tasker