Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Storm Tasker

0 produkter
Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Relaterede butikstilbud

Storm Streamline 3-Ball Red/Crackle - Taske med hjul til 3 kugler

Storm Streamline 3-Ball Red/Crackle - Taske med hjul til 3 kugler

Klassikeren fra Storm til 3 kugler - Her i en ny flot farve: Red/Crackle Red! Tasken har plads til det meste:) Kvalitet til den rigtige pris og husk at leveringen er med i prisen!
1.149 kr.

Fragt ukendt

Homex

Fjällräven Keb Hike 20 L-storm / dark navy

Fjällräven Keb Hike 20 L-storm / dark navy

Fjällräven Keb Hike 20 har længe været en yndling blandt de aktive friluftsmennesker og sportsudøvere, og nu fås den i en ny udgave med forstærkede sider og bund i det utrolig slidstærke og vandtætte Bergshell materiale, der består af genanvendt polyamid. Resten af rygsækken er fremstillet i Fjällrävens populære og solide G-1000 HeavyDuty Eco, bestående af genanvendt polyester og økologisk bomuld. Dette giver også rygsække det velkendte Fjällräven look. G-1000 materialet kan selvfølgelig behandles med Greenland voks for at øge stoffets vandafvisende egenskaber og slidstyrke. Keb Hike 20 er designet til at være din faste følgesvend på skiture og vandreture hele året rundt. Det er en komfortabel rygsæk med et bæresystem med kort ryglængde (40-49 cm) der distribuerer rygsækkens vægt for at mindske slid på ryg og skuldre. Herudover er der også kompressionstopper til at holde indholdet på plads. Rygsækken har en A-ramme skiholder med stærke stålkroge og ”quick release” funktion. Der er også fastgørelses punkter til isøkser, isstænger, vandrestave m.m. Alle rygsækkens funktioner inkl. lynlåse er designet så de kan betjenes med handsker på, så risikoen for kolde hænder og forfrysninger mindskes. En Fjällräven Keb Hike 20 rygsæk har et stort hovedrum med en indvendig lomme der er kompatibel med de fleste drikkesystemer. Herudover er der en rummelig lynlåslomme forpå, en lille lynlåslomme øverst med en indvendig krog til nøgleringen, plus en justerbar sidelomme, så du f.eks. har plads til en ekstra termoflaske. Hoftebælte er ikke aftageligt, men kan pakkes væk når ikke du har brug for det. Skulle det stå på silende regn i stedet for sne eller solrig sommer, så kommer Keb 20 Hike med et regnslag der er lige til at slå over rygsækken. Volumen: 20 liter Ryglængde: kort (40-49 cm) Dybde: 21 cm Højde: 45 cm Bredde: 24 cm Vægt: 1160 g Regnslag: Ja Materiale: G-1000 HeavyDuty Eco: 65% genanvendt polyester, 35% økologisk bomuld Bergshell: 400D 100% genanvendt polyamid
1.499 kr.

Fragt ukendt

Outdoornu.dk Logo
Storm Streamline 3-Ball Sort/ Orange, Taske med hjul til 3 kugler

Storm Streamline 3-Ball Sort/ Orange, Taske med hjul til 3 kugler

Sort/orange er en frisk farve til denne klassiker fra Storm. Streamline 3-Ball roller er en stærk og rummelig taske med plads til det meste! Kvalitet til den rigtige pris og husk at leveringen er med i prisen!
1.149 kr.

Fragt ukendt

Homex

Storm Toiletry

Storm Toiletry

Boxy toiletry, perfect for keeping your stuff in the bathroom shelf as well as when traveling. 100 % leather. One zipped compartment. Inside zipper pocket. Inside divider. Backside hand strap. Dimensions: H: 13 cm / L: 25 cm / D: 13 cm / HW: 2,5 cm
227 kr.

Still Nordic

Jens Storm Taske Lille - Sort

Jens Storm Taske Lille - Sort

Jens Storm Taske Lille - Sort - Retro taske i det lækreste design! Med Jens Storm Taske Lille - Sort er du totalt klar til skovtur! Denne taske er simpel i designet, og netop det gør den mega fed! Børnetasken er fremstillet i slidstærkt, vandafvisende nylon og kernelæder. Hovedrummet har en lukning med retro refleksspænder, som øger synligheden i mørket. Lommen på forsiden er i kernelæder og med lynlås.Tasken har let polstrede skulderremme der kan justeres, så tasken kan passe perfekt til dig. Der er et spænde på skuldreremmene, så tasken kommer til at side bedst muligt! Sikkerhed i højsædet! Denne taske har reflekser på spænderne! Mål : Højde 27cm / Bredde 22cm / Dybde 14cm Aldersforslag: Med sin størrelse er tasken designet til piger og drenge i vuggestuer, børnehaver, på legepladser, i skoven, under barnevognen, og hvor den ellers finder sin vej Denne taske kommer i flere farver og størrelser - Se dem her! Hvem er Jens Storm? Vi, Suzette, Søren, Jesper og Rie bor på Østerbro, hvor vi er naboer. Vores baggrunde er vidt forskellige med arbejdsområder spændende fra musiker, pr/marketing, jurist, til selvstændig snapseproducent. Men fælles for os alle fire er vores interesse for design, indretning og vintagefund. Dette er, udover venskab, også grundlaget for vores fælles projekt – firmaet Jens Storm København. Ideen til firmanavnet og logoet kommer fra vores drenge, Jens Walter og Aske Storm. Førstnævnte med krøller og sidstnævnte den høje. Drengene er gode venner og mødes tit ved vores fælles låge, som de har døbt “slik og ballade lågen”. Mange af vores tanker og idéer er kommet frem ved selvsamme låge. Inspirationen til tasken er fundet i klikket fra refleksspændet, i udseendet og i følelsen vi får, når vi kigger på tasker fra dengang, at vi selv var børn i 70’erne / 80’erne. Alt dette har vi fusioneret med nutidens tendenser, som f.eks. kernelæder.
598 kr.
657 kr.inkl. fragt
Geppels Legetøj Logo
Storm Streamline 4-Ball Sort/Sølv, Taske med hjul til 4 kugler

Storm Streamline 4-Ball Sort/Sølv, Taske med hjul til 4 kugler

Storm Streamline 4 Ball Roller Black/silver - Taske til 4 kugler - med hjul Kvalitet til den rigtige pris og husk at leveringen er med i prisen!
1.799 kr.

Fragt ukendt

Homex

Jens Storm Taske Lille - Blå

Jens Storm Taske Lille - Blå

Jens Storm Taske Lille - Blå - Retro taske i det lækreste design! Med Jens Storm Taske Lille - Blå er du totalt klar til skovtur! Denne taske er simpel i designet, og netop det gør den mega fed! Børnetasken er fremstillet i slidstærkt, vandafvisende nylon og kernelæder. Hovedrummet har en lukning med retro refleksspænder, som øger synligheden i mørket. Lommen på forsiden er i kernelæder og med lynlås. Tasken har let polstrede skulderremme der kan justeres, så tasken kan passe perfekt til dig. Der er et spænde på skuldreremmene, så tasken kommer til at side bedst muligt! Sikkerhed i højsædet! Denne taske har reflekser på spænderne! Mål : Højde 27cm / Bredde 22cm / Dybde 14cm Aldersforslag: Med sin størrelse er tasken designet til piger og drenge i vuggestuer, børnehaver, på legepladser, i skoven, under barnevognen, og hvor den ellers finder sin vej Denne taske kommer i flere farver og størrelser - Se dem her! Hvem er Jens Storm? Vi, Suzette, Søren, Jesper og Rie bor på Østerbro, hvor vi er naboer. Vores baggrunde er vidt forskellige med arbejdsområder spændende fra musiker, pr/marketing, jurist, til selvstændig snapseproducent. Men fælles for os alle fire er vores interesse for design, indretning og vintagefund. Dette er, udover venskab, også grundlaget for vores fælles projekt – firmaet Jens Storm København. Ideen til firmanavnet og logoet kommer fra vores drenge, Jens Walter og Aske Storm. Førstnævnte med krøller og sidstnævnte den høje. Drengene er gode venner og mødes tit ved vores fælles låge, som de har døbt “slik og ballade lågen”. Mange af vores tanker og idéer er kommet frem ved selvsamme låge. Inspirationen til tasken er fundet i klikket fra refleksspændet, i udseendet og i følelsen vi får, når vi kigger på tasker fra dengang, at vi selv var børn i 70’erne / 80’erne. Alt dette har vi fusioneret med nutidens tendenser, som f.eks. kernelæder.
598 kr.
657 kr.inkl. fragt
Geppels Legetøj Logo
Fjällräven Keb 52 rygsæk-storm / dark navy

Fjällräven Keb 52 rygsæk-storm / dark navy

Fjällräven Keb 52 er en robust, komfortabel og ergonomisk rygsæk til dig som er ude hele året rundt, uanset om det er på gåben eller ski. Rygsækken har en smal profil, der giver god bevægelsesfrihed til den aktive trekkingtur. Keb 52 er en rygsæk du kan købe og bruge med god samvittighed. Rygsækken er lavet i det miljøvenlige G-1000 HeavyDuty Eco S, der består af genanvendt polyester og økologisk bomuld. Bund og sider er forstærket i vandtæt Bergshell materiale, fremstillet af genanvendt nylon. Den prisvindende, justerbare ramme er i FSC-certificeret birketræ, der reducerer CO2 udledningen med hele 90%. Med en Fjällräven Keb 52 får du 52 liters volumen fordelt på: Et stort hovedrum med snelås, to store fleksible sidelommer og en stor lomme foran med en mindre indvendig lynlåslomme. Der er let adgang til indholdet via lynlåse fordelt på sider og bund. Låget har yderligere to lommer og det samme har hoftebæltet, som også har løkker så du f.eks. kan trække en lille kælk bag dig med ekstra udstyr og oppakning. Står den på vintervejr og ski, så er der mulighed for at fastgøre isøkse og skistave. Keb har også solide skiholdere med stålkroge og en ”quick-release” funktion, som gør at du har hurtig adgang til dine ski. Hertil kommer at rygsækken er designet sådan du ikke behøves tage handskerne af for at bruge de forskellige funktioner. Keb 52 er sneafvisende og kommer desuden med et regnslag, så du heller ikke behøves at bekymre dig om våde somre. Der er kompressionsstropper i siderne og rygsækken er kompatibel med de fleste drikkesystemer. Bemærk at Keb 52 også kommer i en Keb 52 W udgave, der er specielt designet til den kvindelige pasform. Volumen: 52 liter Dybde: 21 cm. Højde: 62 cm. Bredde: 26 cm. Vægt: 2260 g. Regnslag: Ja Materiale : G-1000 HeavyDuty Eco S: 65% genanvendt polyester, 35% økologisk bomuld. Bergshell: 400D 100% polyamid (100% genanvendt nylon)
1.999 kr.

Fragt ukendt

Outdoornu.dk Logo
Jens Storm Taske Stor - Sort

Jens Storm Taske Stor - Sort

Jens Storm Taske Stor - Sort - Retro taske i det lækreste design! Med Jens Storm Taske Stor - Sort er du den smarteste i skolegården! Denne taske er simpel i designet, og netop det gør den mega fed! Tasken er fremstillet i slidstærkt, vandafvisende nylon og kernelæder. Inde i hovedrummet er der en lomme hvor computer eller papir kan være i, uden at blive krøllet. Hovedrummet har en lukning med retro refleksspænder, som øger synligheden i mørket. Lommen på forsiden er i kernelæder og med lynlås.Tasken har let polstrede skulderremme der kan justeres, så tasken kan passe perfekt til dig. Der er et spænde på skuldreremmene, så tasken kommer til at side bedst muligt! I den ene side af tasken er der et rum med elastik i toppen som passer perfekt til din vandflaske! Sikkerhed i højsædet! Denne taske har reflekser på spænderne! Mål : Højde 35cm / Bredde 29cm / Dybde 16cm Aldersforslag: Med sin størrelse er tasken designet til skolebørn og voksne. Denne taske kommer i flere farver - Her er den i grøn! Hvem er Jens Storm? Vi, Suzette, Søren, Jesper og Rie bor på Østerbro, hvor vi er naboer. Vores baggrunde er vidt forskellige med arbejdsområder spændende fra musiker, pr/marketing, jurist, til selvstændig snapseproducent. Men fælles for os alle fire er vores interesse for design, indretning og vintagefund. Dette er, udover venskab, også grundlaget for vores fælles projekt – firmaet Jens Storm København. Ideen til firmanavnet og logoet kommer fra vores drenge, Jens Walter og Aske Storm. Førstnævnte med krøller og sidstnævnte den høje. Drengene er gode venner og mødes tit ved vores fælles låge, som de har døbt “slik og ballade lågen”. Mange af vores tanker og idéer er kommet frem ved selvsamme låge. Inspirationen til tasken er fundet i klikket fra refleksspændet, i udseendet og i følelsen vi får, når vi kigger på tasker fra dengang, at vi selv var børn i 70’erne / 80’erne. Alt dette har vi fusioneret med nutidens tendenser, som f.eks. kernelæder.
798 kr.

Fragt ukendt

Geppels Legetøj Logo
Storm SILFEN PRINT

Storm SILFEN PRINT

This product is made in eco-friendly nylon which means that the impact on the environment is minimized as much as possible. Description Storm is the perfect travelbag in cool and practical nylon with SILFEN embroidery. This travelbag is perfect for a romantic get-away, for keeping workout gear or for carry-on. As the bag is made from nylon, it is very light, making it ideal for busy life. The travelbag comes with a long nylon strap that is easily adjusted. The bag also has two strong handles. This travelbag is waterproof and durable!. Material: Polyester Dimensions: 60 x 30 x 28 cm.
80 kr.

Silfen

Storm Streamline 3-Ball Black - Taske med hjul til 3 kugler

Storm Streamline 3-Ball Black - Taske med hjul til 3 kugler

Streamline 3-Ball er en stærk og rummelig taske fra Storm med plads til 3 kugler og sko med mere. Her i den flotte Black/Pink farve. Kvalitet til den rigtige pris og husk at leveringen er med i prisen!
1.149 kr.

Fragt ukendt

Homex

Storm Rolling Thunder 2-Ball Purple/Black/white - Taske til 2 kugler med hjul

Storm Rolling Thunder 2-Ball Purple/Black/white - Taske til 2 kugler med hjul

Storm Rolling Thunder Purple/Black//White - Taske til 2 kugler - med hjul Rolling Thunder er en taske med ekstra meget plads. En virkelig stærk taske. Kvalitet til den rigtige pris og husk at leveringen er med i prisen!
1.199 kr.

Fragt ukendt

Homex

Storm Streamline 3-Ball Black - Taske med hjul til 3 kugler

Storm Streamline 3-Ball Black - Taske med hjul til 3 kugler

Streamline 3-Ball er en stærk og rummelig taske fra Ebonite med plads til 3 kugler og sko med mere. Her i den klassiske sorte farve. Kvalitet til den rigtige pris og husk at leveringen er med i prisen!
1.149 kr.

Fragt ukendt

Homex

Storm Rolling Thunder 3-Ball Signature Black - Taske med hjul til 3 kugler

Storm Rolling Thunder 3-Ball Signature Black - Taske med hjul til 3 kugler

Storm Rolling Thunder Signature Black - Taske til 3 kugler - med hjul Så bliver det ikke meget bedre. En stærk, rummelig og lækker taske med plads til det hele! Her får du tasken i det nye, smarte Signature Black design:) Kvalitet til den rigtige pris og husk at leveringen er med i prisen!
1.529 kr.

Fragt ukendt

Homex

Storm Duffle Weekend bag

Storm Duffle Weekend bag

Storm Duffle Weekendbag is made from 100% suede from buffalos. The bag has been given a treatment, which allows the natural surface of the leather to shine through, while still appearing sleek. Along with webbing details, Storm Duffle Weekendbag appears both high quality and sporty. Dimensions: H: 25 cm / L: 50 cm / D: 25 cm / SS: 145 cm / SW: 4 cm / HD: 29 cm / HW: 4 cm.
1.499 kr.

Still Nordic

Profilbillede
Sara ·Kategoriansvarlig for Tasker