Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Storm Rygsæk

0 produkter
Sorter efter popularitet
Popularitet
Laveste pris
Højeste pris
Prisfald
Vurdering
Trend
Navn
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Relaterede butikstilbud

Fjällräven Keb 52W rygsæk-storm / dark navy

Fjällräven Keb 52W rygsæk-storm / dark navy

Fjällräven Keb 52W er en solid rygsæk med et 52 liters volumen, designet til de lidt kortere og smallere kvinderygge. Rygsækken kan bruges hele året rundt og giver med sin smalle profil god bevægelsesfrihed til de lange, mere aktive ture til fods og på ski. Den er kompatibel med de fleste drikkesystemer. Rygsækken har et stort hovedrum med snelås, der er to lommer i låget, to lommer i hoftebæltet, to fleksible sidelommer og en rummelig forlomme med en indvendig lynlåslomme. Til skituren har Keb 52W en skiholder med stærke kroge i stål og en ”quick-release” funktion, der hurtigt frigør skiene. Der er holdere til f.eks. isøkse og skistave, samt to løkker i hoftebæltet til fastgørelse af en kælk/lille slæde, så du kan have ekstra udstyr med på skituren. Lynlåse i sider og bund giver let adgang til indholdet og alle rygsækkens funktioner kan betjenes med handsker på. Hos Fjällräven elsker man naturen og Keb 52W er lavet i det miljøvenlige G-1000 HeavyDuty Eco S, der består af genanvendt polyester og økologisk bomuld. Bund og sider er forstærket i vandtæt Bergshell materiale, fremstillet af genanvendt nylon. Den prisvindende, justerbare ramme er i FSC-certificeret birketræ, der reducerer CO2 udledningen med hele 90%. Keb 52W er sneafvisende og vandafvisende, men kan blive helt vandtæt ved brug af det medfølgende regnslag. Volumen: 52 liter Dybde: 21 cm. Højde: 62 cm. Bredde: 26 cm. Vægt: 2260 g. Regnslag: Ja Materiale : G-1000 HeavyDuty Eco S: 65% genanvendt polyester, 35% økologisk bomuld. Bergshell: 400D 100% polyamid (100% genanvendt nylon)
1.899 kr.

Fri fragt

Outdoornu.dk Logo
Fjällräven Keb 52 rygsæk-storm / dark navy

Fjällräven Keb 52 rygsæk-storm / dark navy

Fjällräven Keb 52 er en robust, komfortabel og ergonomisk rygsæk til dig som er ude hele året rundt, uanset om det er på gåben eller ski. Rygsækken har en smal profil, der giver god bevægelsesfrihed til den aktive trekkingtur. Keb 52 er en rygsæk du kan købe og bruge med god samvittighed. Rygsækken er lavet i det miljøvenlige G-1000 HeavyDuty Eco S, der består af genanvendt polyester og økologisk bomuld. Bund og sider er forstærket i vandtæt Bergshell materiale, fremstillet af genanvendt nylon. Den prisvindende, justerbare ramme er i FSC-certificeret birketræ, der reducerer CO2 udledningen med hele 90%. Med en Fjällräven Keb 52 får du 52 liters volumen fordelt på: Et stort hovedrum med snelås, to store fleksible sidelommer og en stor lomme foran med en mindre indvendig lynlåslomme. Der er let adgang til indholdet via lynlåse fordelt på sider og bund. Låget har yderligere to lommer og det samme har hoftebæltet, som også har løkker så du f.eks. kan trække en lille kælk bag dig med ekstra udstyr og oppakning. Står den på vintervejr og ski, så er der mulighed for at fastgøre isøkse og skistave. Keb har også solide skiholdere med stålkroge og en ”quick-release” funktion, som gør at du har hurtig adgang til dine ski. Hertil kommer at rygsækken er designet sådan du ikke behøves tage handskerne af for at bruge de forskellige funktioner. Keb 52 er sneafvisende og kommer desuden med et regnslag, så du heller ikke behøves at bekymre dig om våde somre. Der er kompressionsstropper i siderne og rygsækken er kompatibel med de fleste drikkesystemer. Bemærk at Keb 52 også kommer i en Keb 52 W udgave, der er specielt designet til den kvindelige pasform. Volumen: 52 liter Dybde: 21 cm. Højde: 62 cm. Bredde: 26 cm. Vægt: 2260 g. Regnslag: Ja Materiale : G-1000 HeavyDuty Eco S: 65% genanvendt polyester, 35% økologisk bomuld. Bergshell: 400D 100% polyamid (100% genanvendt nylon)
1.999 kr.

Fri fragt

Outdoornu.dk Logo
Fjällräven Keb 72W rygsæk-storm / dark navy

Fjällräven Keb 72W rygsæk-storm / dark navy

En virkelig solid og robust helårsrygsæk til dine aktive vandreture, trekkingture og skiture. Fjällräven Keb 72W har hele 72 liters volumen og giver med sin smalle profil god bevægelsesfrihed og komfort til de mere fysisk krævende ture. Keb 72W er specielt designet til den kvindelige anatomi med kortere, smallere rygge og lidt bredere hofter. Keb 72W har et stort hovedrum med snelås, to store fleksible sidelommer og en stor lomme foran med en mindre indvendig lynlåslomme. Der er let adgang til indholdet via lynlåse fordelt på sider og bund. Låget har yderligere to lommer og det samme har hoftebæltet, som også har løkker så du f.eks. kan trække en lille kælk bag dig med ekstra udstyr og oppakning. Der er en solid skiholder med stærke stålkroge og ”quick-release” funktion, fastgørelsespunkter til f.eks. isøkse, vandrestave, skistave m.m. og så kan alle funktioner bruges med handsker på. Rygsækken er kompatibel med de fleste drikkesystemer så du ikke behøves stoppe op for at tage dig noget at drikke. Keb 72W har Fjällrävens prisvindende og miljøvenlige ramme i FSC-certificeret birketræ. Rammen kan justeres til at passe til forskellige ryglængder. Resten af rygsækken er lige så miljøvenlig som rammen: Keb 72W er fremstillet i det stærke G-1000 HeavyDuty Eco S stof (genanvendt polyester og økologisk bomuld). Sider og bund er forstærket med Fjällrävens nye Bergshell ripstop materiale. Bergshell er vandtæt og består af genanvendt nylon. Rygsækken er sneafvisende og G-1000 stoffet kan, som så mange andre Fjällräven tasker, yderligere forstærkes med Greenland Wax. Regnslag medfølger, så rygsækken kan blive helt vandtæt. Volumen: 72 liter Dybde: 24 cm. Højde: 73 cm. Bredde: 27 cm. Vægt: 2750 g. Regnslag: Ja Materiale : G-1000 HeavyDuty Eco S: 65% genanvendt polyester, 35% økologisk bomuld. Bergshell: 400D 100% polyamid (100% genanvendt nylon)
2.099 kr.

Fri fragt

Outdoornu.dk Logo
Fjällräven Keb 72 rygsæk-storm / dark navy

Fjällräven Keb 72 rygsæk-storm / dark navy

Fjällrävens Keb serie har fokus på bevægelsesfrihed, komfort og funktionalitet, og denne tekniske helårsrygsæk har alle dele i rigt mål. Keb 72 giver med sin smalle profil god bevægelsesfrihed og fleksibilitet på de lange ture til fods eller på ski—forår, sommer, efterår og vinter. Keb 72 har et volumen på 72 liter, så der er god plads til tøj, grej og andet udstyr. Det store hovedrum er med snelås, der er to lommer i låget, to lommer i hoftebæltet, to fleksible sidelommer og en rummelig forlomme med en indvendig lynlåslomme. Hoftebæltet har desuden to løkker så du f.eks. kan trække en kælk bag dig med ekstra oppakning. Lynlåse i sider og bund giver let adgang til indholdet og alle rygsækkens funktioner kan betjenes med handsker på. Til skituren har en Keb 72 rygsæk en solid skiholder med stålkroge og en ”quick-release” funktion for hurtig adgang til dine ski. Der er også mulighed for fastgørelse af isøkse/skistave, kompressionsstropper i siderne og rygsækken er kompatibel med stort set alle drikkesystemer. Keb rygsækken er med Fjällrävens prisvindende og miljøvenlige ramme i FSC-certificeret birketræ. Rammen kan justeres til at passe til forskellige ryglængder. Bemærk at Keb 72 også kommer i en Keb 72 W udgave til kvinder. Det er dog ikke kun rammen der er miljøvenlig, det er resten af rygsækken også. Keb 72 er lavet i det stærke G-1000 HeavyDuty Eco S stof (genanvendt polyester og økologisk bomuld) med vandtætte, ripstop forstærkninger i sider og bund i det nye Fjällräven Bergshell materiale, der består af genanvendt nylon. Rygsækken er sneafvisende og G-1000 stoffet kan, som så mange andre Fjällräven tasker, yderligere forstærkes med Greenland Wax. Regner det kraftigt, så kommer Keb 72 med et praktisk regnslag. Volumen: 72 liter Dybde: 24 cm. Højde: 73 cm. Bredde: 27 cm. Vægt: 2750 g. Regnslag: Ja Materiale : G-1000 HeavyDuty Eco S: 65% genanvendt polyester, 35% økologisk bomuld. Bergshell: 400D 100% polyamid (100% genanvendt nylon)
2.099 kr.

Fri fragt

Outdoornu.dk Logo
Star Wars Storm Trooper rygsæk

Star Wars Storm Trooper rygsæk

250 kr.
289 kr.inkl. fragt

Martensen's Boghandel

PacSafe Citysafe CX mini backpack Econyl® Storm

PacSafe Citysafe CX mini backpack Econyl® Storm

PacSafe Citysafe CX mini backpack Econyl® Storm Die meistverkaufte Citysafe ™ -Form in einer kompakteren Größe. Verkleinern Sie Ihre Tasche, aber nicht ihre Funktion, mit dem Citysafe ™ CX Mini Backpack. Mit der neuesten Anti-Diebstahl-Technologie ist Platz für ein 11-Zoll-Notebook, ein Telefon und mehr vorhanden. Bleiben Sie beweglich und sicher in der Stadt. 6 Anti-Diebstahl-Details: RFIDsafe blocking pockets & material Zusatz PacSafe Turn&lock Security hooks Zusatz PacSafe Carrysafe slashguard strap Zusatz PacSafe eXomesh slashguards Zusatz PacSafe Roobar Style locking system Zusatz PacSafe Secured zip tab Zusatz PacSafe Weitere Merkmale: Passend für ein 11 Zoll MacBook® Handytasche Innentaschen, um Ihre Ausrüstung zu organisieren Stiftschleife Material: 100 % Nylon Futter: 100 % Polyester Volumen: 11 l Abmessungen (L x B x T): 35 x 26 x 13 cm Gewicht: 610 g
1.044 kr.

Fragt ukendt

Funktionelles

Profilbillede
Sara ·Kategoriansvarlig for Tasker