Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Hækkeklipper - Batteridrevet

Hækkeklipper - Batteridrevet

100+ produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

BOSCH 18V Akku Græstrimmer/Hækkeklipper Sæt

BOSCH 18V Akku Græstrimmer/Hækkeklipper Sæt

Produktkendetegn for batteridrevet græstrimmer UniversalGrassCut 18-260: Innovativt skæresystem Durablade: Holder op til tolv gange længere end den tidligere kniv, sikrer en drift uden afbrydelser og et perfekt klipperesultat. Lithium-ion-teknologi: Kort ladetid, ingen selvafladning, ingen memory-effekt, maksimal bevægelsesfrihed. Ubesværet håndtering: Længere justerbart ekstragreb, ny trykknap til højdejustering og skift til kantklipperfunktionen - kan alt sammen indstilles med et klik. 260 mm Vægt: 2,4 kgTeleskopskaft.90º drejeligt skærehoved.Plantebeskyttelsesbøjle.Vertikal kantskæring 90º.Produktkendetegn for batteri-hækkeklipper AHS 50-20 LI: Quick-Cut-teknologi sikrer, at kviste og grene skæres over første gang, så hækkeklipningen kan udføres nemt og hurtigt. Anti-Blocking-systemet muliggør kontinuerlig klipning, hvor andre hækkeklippere for længst har givet op. Problemfri og ergonomisk håndtering med mindre belastning af arme og skuldre. Ledningsfri frihed med akku-teknologi i højeste kvalitet. Hurtig og effektiv hækkeklipning. 50 cm sværd Vægt: 2,5 kgKnivafstand: 20 mmBemærk: der medfølger 1 batteri og 1 lader, der passer til begge maskiner i sættet.

1.199 kr.
1.238 kr.inkl. fragt
Stark Logo
Ryobi el hækkeklipper og grensav kit RP750450

Ryobi el hækkeklipper og grensav kit RP750450

Sæt med to funktionelle haveredskaber fra Ryobi. Kittet indeholder elektrisk grensav og hækkeklipper samt aftageligt teleskopskaft. Grensaven har en kædehastighed på 10 m/s, hviliket giver rene og hurtige snit, og kan med fordel anvendes til at beskære alle typer af træer. Dets top er vinklet 15 grader, så man får en optimal skærevinkel. Hækkeklipperen er ligeledes ideel til skæring af høje hække eller buske med dets grenkapacitet på 20 mm. Den har desuden en sværdlængde på 45 mm og et vinkelbart klippehoved i fire trin og op til 135°. Med teleskopskaftet kan grensaven forlænges fra 2 til 2,7 meter og hækkeklipperen kan opnå en samlet rækkevidde på 4 m. Skaftet er desuden designet med ergonomien for øje, så den er behagelig at arbejde med og holde om. Produktinformation: Grensav: Effekt: 750 W Kædehastighed: 10 m/s Olietank: 0,08 L Sværdlængde: 20 cm Hækkeklipper: Effekt: 450 W Klingehastighed: 1700 omdr./min Klingelængde: 45 cm Maks. skærekapacitet: 20 mm

1.499 kr.
1.538 kr.inkl. fragt
Bauhaus Logo
Bosch hækkeklipper 480W Universal 50

Bosch hækkeklipper 480W Universal 50

Støjsvag el-hækkeklipper fra Bosch Den elektriske Universal 50 hækkeklipper fra Bosch er på 480W og er især egnet til klipning af mellemstore hække i nåletræ, liguster, tjørn og viburnum. Hækkeklipperen har en klingelængde på 50 cm med en tandafstand på 26 mm til tungt klippearbejde. Klingen er laserskåret og diamantslebet, så du får rene snit. Den eldrevne hækkeklipper har en højtydende motor på 550W med god skæreydelse. Med Bosch ProSilence lyddæmpningsteknologi reduceres støjen med hele 80%, og gør arbejdet med hækkeklipperen mere behageligt, da motoren er indkapslet i en lyddæmpende kappe. Ergonomisk og nem at håndtere Hækkeklipperen har en letvægtskonstruktion, som gør den lettere at håndtere og gør arbejdet mindre anstrengende. Den har en vægt på 3,5 kg, og med ergonomiske håndgreb med softgrip er den utrolig let at håndtere. Selv ved klippeopgaver over hovedhøjde og ved skæve vinkler er det nemt at arbejde med hækkeklipperen. Produktdetaljer: Motorydelse:480W Knivlængde:500 mm Knivafstand:26 mm Slagtal, ubelastet:3.400 slag/min Vægt:3,5 kg Brug for reparation? Skulle produktet mod forventning have brug for reparation indenfor garantiperioden, kan du bruge Bosch' hjemmesideBosch do ittil at oprette enreklamation. Via hjemmesiden kan du oprette en reklamation og indsende produktet til Bosch. Det er fragtfri at sende og modtage produktet, og Bosch reparerer varen og sender den retur til dig. Er varen ikke længere under garanti, kan hjemmesiden også bruges til at indsende varen til reparation. Her angiver du, hvor meget du vil bruge på reparationen og betaler selv for forsendelsen. Du kan pådenne side se en video om, hvor nemt det er at sende din vare til Bosch' reparationsservice.

999 kr.
1.034 kr.inkl. fragt
jem & fix Logo
AL-KO hækkeklipper EasyFlex HT 2050

AL-KO hækkeklipper EasyFlex HT 2050

Let og effektiv batterihækkeklipper fra AL-KO i modellen HT 2050 fra serien EasyFlex. Hækkeklipperen er let og præcis og kommer med diamantslebet sikkerhedskniv med en sværdlængde på 51 cm, der giver rene snit og sørger for en hurtig og præcis klipning. Hækkeklipperen kan skære igennem grene med en diameter på op til 1,5 cm, og maskinens lave vægt giver gode og behagelige arbejdsforhold, også ved høje hække. HT 2050 har et lavt vibrationsniveau, et ergonomisk håndtag og en god vægtfordeling, der gør arbejdet lettere og mere behageligt. Da hækkeklipperen er batteridrevet og ledningsfri giver det en fleksibel havemaskine uden besværet med for korte strømkabler og ubehagelige udstødningsgasser. Med til hækkeklipperen følger et smart beskyttelsesetui, så den kan opbevares nemt og sikkert fx på et ophæng på væggen i skuret eller i garagen. HT 2050 drives af et 20 V/2,5 Ah batteri fra EasyFlex-serien, der skal tilkøbes separat. Hækkeklipperen er en del af AL-KOs EasyFlex-system, hvor samme batteri og oplader kan anvendes til flere haveredskaber i samme serie. Produktinformation: Batterieffekt: 20 V Batterikapacitet: 2,5 Ah Slagtal: 2200 omdr./min. Knivtype: diamentslebet Sværdlængde: 51 cm Klippediameter: maks. 1,5 cm Driftstid: 45 min. Ladetid: 50 min. Vægt: ca. 2,5 kg Bemærk: Batteri og lader medfølger ikke.

750 kr.
819 kr.inkl. fragt
Bauhaus Logo
Carl N·Kategoriansvarlig for Havemaskiner

Populære søgninger i Hækkeklipper