Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Havefræser - Batteridrevet

Havefræser - Batteridrevet

Relaterede butikstilbud

Hecht 745 El havefræser

Hecht 745 El havefræser

Hecht 745 El havefræser

1.149 kr.

Fri fragt

Hecht Danmark Logo
Husqvarna K 3000 Vac Kapsave

Husqvarna K 3000 Vac Kapsave

For job, hvor vådskæring er virkelig ikke en mulighed, det er en markedsbaseret tør skæremaskine, der overtager styringen af støv. Bare Vac enhed på knivbladet vagt og slutte den til en støvsuger og støvet går direkte til støvsugerposen. Smart, ren og effektiv. Superior støv kontrol Vac beslag uovertruffen støvopsamler gør det muligt at skære uden vand. Nem at tilslutte Vac vedhæftning Den hurtige forbindelse gør det lettere at skifte mellem traditionel skæring og skæring bistået af støv. Høj holdbarhed og lavt støjniveau Veldimensioneret gear bringer stor slidstyrke, minimalt effekttab og lavt støjniveau. Overbelastningsbeskyttelse Vores ElgardTM beskytter mod overbelastning ved at variere rotationshastigheden. Ergonomisk designet bageste håndtag Den komfortable design af den bageste håndtag gør brugen nemmere. Elgard Den avancerede elektroniske overbelastningssikring varierer omdrejningshastigheden for at advare om overbelastning. Ideel til indendørs brug En kraftig elektrisk fræser til både indendørs og udendørs brug. Trække rotation Klingen på alle vores el-nedskæringer roterer frem og skæres effektivt ind i materialet og samtidig minimere risikoen for at sidde fast eller komme tilbage. Elektronisk Soft Start Supply starter med normale, langsomtvirkende sikringer. Simple klingeskift Quick virkende låse til spindlen og en stor afsætningsmulighed i klingebeskyttelsen forenkler klingeskift. Vibrationsdæmpende systemer Reducerer vibrationer i cutter håndtag for mere komfort og længere brug.

7.482 kr.

Fri fragt

GPL Shop DK Logo
Profilbillede
Carl N·Kategoriansvarlig for Havemaskiner

Havefræser

Hvis man ikke orker at grave sin have igennem med hakke, skovl og spade, skal man anskaffe en havefræser. Den består af en række bevægelige og motoriserede knive eller blade, der vender jorden, så den tilføres ilt og mineraler. Havefræseren bruges typisk i en køkkenhave, hvor jorden skal vendes hvert år inden såning, eller ved omlægning og ændringer i haven. Hvis man for eksempel skal anlægge en ny græsplæne, vil det være en god ide at køre jorden igennem med en havefræser, planere den og til sidst tromle den. Der er en række forhold, man skal overveje, inden man anskaffer en havefræser.

Ha' dette i tankerne før køb

For det første skal man beslutte, hvilken størrelse den skal have, og hvor kraftig motoren skal være. Hvis man har en stor have, eller jorden er meget hård, bør man anskaffe en større og mere kraftig fræser, og hvis det er nødvendigt at komme dybt ned og vende jorden, skal knivene naturligvis have den nødvendige længde.

For det andet skal man overveje, hvor ofte havefræseren skal anvendes. Der er naturligvis forskel på, om man helt skal omlægge et stort jordstykke, eller om fræseren primært skal bruges til den årlige gennemgravning af mindre køkkenhaver eller bede. Generelt bør man ikke fræse det samme jordstykke for ofte, da det betyder, at orme og insekter dræbes til skade for planterne.

Havefræsere findes som fronttands- eller bagtands modeller. Fronttandsfræsere egner sig bedst til mindre haver, mens bagtandsmodellerne anbefales til de mere krævende opgaver. Fræserne fås både som eldrevne og benzindrevne. De eldrevne modeller er normalt lettere, men har den ulempe, at man altid har en ledning med, og risikerer at skære den over med de skarpe knive. De benzindrevne har generelt højere ydeevne, og fås i kraftige versioner med hjul. Til gengæld larmer de væsentligt mere. Uanset hvilken havefræser man vælger, er det vigtigt at tænke på sikkerheden, når man betjener den.

Populære søgninger i Havefræser