Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Motorsav - Benzindrevet

Motorsav - Benzindrevet

200+ produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Kædesav 45CC 1800W benzin - Garden

Kædesav 45CC 1800W benzin - Garden

Garden kædesav 45 CC 1800W Denne Garden kædesav kanbruges til fældning og beskæring af træ og til savning af brænde. Den har en sværdlængde på 40 cm og en maks. skærebredde på 36 cm. Kædesaven er nem at starte, og den har en automatisk kædebremse, som standser kæden, hvis kædesaven slår tilbage. Kædebremsen kan også aktiveres manuelt ved at skubbe beskyttelsesskærmen frem. Kædesaven har en 45 CC luftkølet 2-takts motor med 1 cylinder og en effekt på 1800W. Den er benzindrevet, og der skal inden brug påfyldes både brændstof og kædeolie til automatisk smøring af kæden. Kædesaven er er med håndbeskytter og anti-vibration, som gør det mere behageligt at arbejde med kædesaven. Specifikationer: 1800W Motor: 45CC, luftkølet, 1 cylinder, 2-takt, SPS1E35F Maks. skærebredde: 36 cm Sværdlængde: 40 cm Sværd: 16" Oregon 160SDEA095 Kæde: Oregon 91P-055X (varenr. 9044318) Maks. hastighed 11000 omdr./min. 1,8 kW Tomgang 3050 +/- 350 omdr./min. Hastighed kæde 21,2m/s. Tørvægt uden sværd/kæde: 5,6 kg Olie/benzin blandingsforhold 1:40 (2,5%) Benzintank: 500 ml Olietank: 240 ml Inkl. combinøgle og mixflaske Støj: 113 dB (LpA: 102.78dB(A) Kpa: 2.5dB(A) - LwA: 110.07dB(A) Kpa: 2.5dB(A)) Vibrationer: Front HV: 5.65m/s2,K:1.5m/s2 - Rear HV: 6.027m/s2, K:1.5m/s2 Mål:B25,6 x L77,5 x H29,5 cm

698 kr.
733 kr.inkl. fragt
jem & fix Logo
Kædesav 42 cc benzindrevet

Kædesav 42 cc benzindrevet

2.249 kr.

Fragt ukendt

HT Handel - Haveparkdele

Stihl MS 251 Motorsav på tilbud - Stærk kompakt 2,2kW-Benzindrevet

Stihl MS 251 Motorsav på tilbud - Stærk kompakt 2,2kW-Benzindrevet

Stihl ms 251. Stærk, kompakt 2,2 kW tilbud stihl ms 251 benzinmotorsav med op til 20% lavere brændstofforbrug, og op til 50 % lavere udslip af skadelige stoffer sammenlignet med konventionelle STIHL totaktsmotorer uden 2-MIX teknologi. Let at håndtere og med optimale køreegenskaber. Passer til al slags arbejde.. Se video med en Stihl motorsav. Køb din nye motorsav hos os. Lykke Cykler og Motor er førende inden for Stihl produkter og vi har mange års erfaring.. Vi har en fysisk butik, hvor du kan komme ned at se alle modeller af Stihl motorsave og du er meget velkommen. Du kan selvfølgelig afhente i butikken eller købe via webshoppen og få leveret direkte til din dør. På webshoppen har vi SSL, der er en sikker forbindelse mellem dig, os og Nets. Dine personlige- og kortoplysninger krypteres så info er umuligt at opsnappe.. Hvis du har spørgsmål til motorsaven, levering eller andet så. ring gerne på 4640 8184. eller kontakt os via vores. kontaktformular.... STIHL Antivibrationssystem. Udsættes man for vibrationer i længere tid, fra eksempelvis et motorredskab, kan man få forstyrrelser i blodcirkulationen i hænder og arme. STIHLs effektive antivibrationssystem reducerer vibrationerne fra motoren og den roterende savkæde i præcist beregnede bufferzoner og maskinen bliver bekvem og ergonomisk at arbejde med.. Etgrebsbetjening. Med etgrebsbetjening manøvreres motorens driftstilstand med tommelfingeren. Det er enkelt, bekvemt og samtidig øges sikkerheden.. Kædespænding fra siden. Kædespændingen sidder let tilgængeligt på siden og foretages enkelt med det værktøj som følger med saven. Du risikerer ikke, at hånden kommer tæt på de skarpe tænder.. Long-life luftfiltersystem med forfiltrering. Den indsugede luft sættes målrettet i rotation. Derved slynges de større og tungere partikler i luftstrømmen udad og udledes via en separat strøm. Derefter kommer den forrensede luft ind i luftsystemet og derefter ind i karburatoren. Sammenlignet med traditionelle filtersystemer opnås...

3.495 kr.
3.580 kr.inkl. fragt

Lykke Cykler & Motor

Stihl MS 251 C motorsav

Stihl MS 251 C motorsav

Stihl MS 251 C motorsav - til jordbrug, skov og mark Alsidig benzindrevet motorsav med høj komfort, værktøjsfri kædespænding og ElastoStart Plus. Velegnet til beskæring og udtynding af træer eller savning af brænde. Fantastisk vægt/effekt forhold. Lethåndterlig på grund af den kompakte konstruktion og brugervenlige betjening. Denne motorsav er ideel til både den professionelle og den krævende forbruger. For mere information, besøg dette produkts hjemmeside .

3.495 kr.

Fri fragt

Skovoghavespecialisten

Profilbillede
Carl N·Kategoriansvarlig for Havemaskiner

Motorsave

Man kan få motorsave i mange størrelser, prisklasser, fabrikater og kvaliteter. Mange motorsave er selvfølgelig primært til professionelt brug, men man kan også få mange motorsave, der er velegnede til have- og husejeren. Skal man have fældet træer i haven, have udtyndet i haven eller have beskåret træer, er det næsten umuligt at undvære en motorsav. Den er også god at have, hvis man skal have savet brænde til brændeovnen.

Som have- og husejer har man ikke brug for en motorsav hver dag, men det kan alligevel være svært helt at undvære en. Heldigvis kan man få motorsave til fritidsbrug til meget rimelige priser, så alle kan være med. Hvilken model man skal vælge afhænger helt af, hvor man skal bruge den, hvad man skal bruge den til, og hvor meget man skal bruge den. En kraftigere model kan typisk klare en større belastning osv. Se udvalget i dit lokale havecenter og få råd og vejledning til at vælge den motorsav, der passer til dit behov.

Motorsave til fritidsbrug er designet, så de er lette at starte og håndtere, de er sikre at betjene, de vejer ikke meget, er lavet med antivibrationssystem og er udført i et ergonomisk design, der giver en god arbejdsposition. Med automatisk kædesmøring er motorsaven altid klar til brug, der skal bare fyldes olie på en gang imellem. Og til glæde for både bruger og naboer er de støjsvage i brug.

Man kan få eldrevne modeller, benzindrevne modeller og batteridrevne modeller. Hvad man vælger, afhænger af smag og behag. Og af hvor meget, man vil ofre på sin motorsav. En batteridreven model er lidt dyrere end en motorsav, der kører på el eller benzin, til gengæld slipper man for en generende ledning og besværet med benzin.

Husk også kædesavsolien. Og måske et par skærebukser/sikkerhedsbukser og sikkerhedshandsker. Så er du klar til havearbejdet med motorsaven.