Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Motorsav - Overbelastningssikring

Motorsav - Overbelastningssikring

18 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Stihl MSE 141 - Let og nem elektrisk motorsav

Stihl MSE 141 - Let og nem elektrisk motorsav

Stihl MSE 141. Letvægt og meget håndterbar elektrisk motorsav fra Sihl. MSE 141 Har gode skæreevne og ergonomi så du sparer på kræfterne. Motorsaven har Quick Stop Super, der bremser kæden utroligt hurtigt, når du ønsker det. Det giver høj sikkerhed.. Blødt greb. Du har altid maskinen i et fast og sikkert greb, takket være det bløde og ergonomiske udformede bageste håndtag.. Kabeltrækaflastning. Kabeltrækaflastningen sørger for at stikket ikke hopper du ved træk i kablet. Kædespænding fra. Kædespænding fra siden. Kædespændingen sidder let tilgængeligt på siden og foretages enkelt med det værktøj som følger med saven. Du risikerer ikke, at hånden kommer tæt på de skarpe tænder.. Overbelastningssikring. Højeste effekt uden overbelastning. Hvis din motor bliver for varm, stopper elmotoren automatisk. Efter lidt tid er motoren afkølet, og du kann påbegynde arbejdet igen.. QuickStop Super, højrehåndsbremse (Q). Sikkerheden øges med højrehåndsbremsen QuickStop Super. Kædebremsen udløses så snart grebet på det bageste håndtag løsnes og kæden stoppes på mindre end 1 sekund. Desuden udløses kæden også fra den forreste håndbeskytter og ved. kraftige kast med saven.. Transparent olietank. Kontrol over tomme tanke: den transparente tank gør at du altid har kontrol over kædeolieniveauet. Kædeolie fyldes let og enkelt på, med hjælp af STIHLs bekvemme påfyldningssystem.. Se video med en Stihl motorsav. Køb din nye motorsav hos os. Lykke Cykler og Motor er førende inden for Stihl produkter og vi har mange års erfaring.. Vi har en fysisk butik, hvor du kan komme ned at se alle modeller af Stihl motorsave og du er meget velkommen. Du kan selvfølgelig afhente i butikken eller købe via webshoppen og få leveret direkte til din dør. På webshoppen har vi SSL, der er en sikker forbindelse mellem dig, os og Nets. Dine personlige- og kortoplysninger krypteres så info er umuligt at opsnappe.. Hvis du har spørgsmål til motorsaven, levering eller andet så. ring gerne på 4640 8184. eller kont...

1.295 kr.
1.380 kr.inkl. fragt

Lykke Cykler & Motor

Stihl MSE 190 C-B El-motorsav - Let at håndtere

Stihl MSE 190 C-B El-motorsav - Let at håndtere

Stihl MSE 190 C-B. Stihl MSE 190 C-B er en meget let håndterbar el-sav med optimal ergonomi. Høj komfort med STIHL hurtigkædespænding (B) og ekstra sikkerhed med bremsesystemet STIHL QuickStop Super (C-Q). Perfekt når du behøver lidt ekstra kræfter til opgaverne hjemme og ved brændesavning.. Udstyr. Blødt greb. Du har altid maskinen i et fast og sikert greb, takket være det bløde og ergonomiske udformede bageste håndtag.. Kraftigt barkstød. Sikker og præcis savning savning: et barkstød fikserer maskinen ved træet.. Overbelastningssikring. Højeste effekt uden overbelastning. Hvis din motor bliver for varm, stopper elmotoren automatisk. Efter lidt tid er motoren afkølet, og du kan påbegynde arbejdet igen.. QuickStop Super, højrehåndsbremse (Q). Sikkerheden øges med højrehåndsbremsen QuickStop Super. Kædebremsen udløses så snart grebet på det bageste håndtag løsnes og kæden stoppes på mindre end 1 sekund. Desuden udløses kæden også fra den forreste håndbeskytter og ved kraftige kast med saven.. STIHL E-matic kædesmøring. STIHL Ematic System reducerer forbruget af kædeolie, afhængig af skæreudstyr og træsort, med op til 50%. Systemet består af Ematic sværd, Oliomatic savkæde og en omdrejningsstyret eller justerbar oliepumpe. Gennem disse komponenters samspil ender kædeolien netop der, hvor den gør mest gavn.. STIHL værktøjsfri kædespænding (B). Denne form for kædespænding gør det enkelt og bekvemt at spænde kæden. Kæden spændes helt uden brug af værktøj. Efter at have løsnet dækslet på motorkåben spændes kæden ved hjælp af et indstillehjul.. Transparent olietank. Kontrol over tomme tanke: den transparente tank gør at du altid har kontrol over kædeolieniveauet. Kædeolie fyldes let og enkelt på, med hjælp af STIHLs bekvemme påfyldningssystem.. Værktøjsfrit olietanklåg. Patenteret speciallåg til olietanken. Tanken åbnes og lukkes hurtigt og enkelt uden værktøj. Se video med en Stihl motorsav. Køb din nye motorsav hos os. Lykke Cykler og Motor er førende inden for Stihl ...

2.095 kr.
2.180 kr.inkl. fragt

Lykke Cykler & Motor

Stihl MSE 170 Elmotorsav - Let 1,7 kW elsav med QuickStop

Stihl MSE 170 Elmotorsav - Let 1,7 kW elsav med QuickStop

Stihl MSE 170. Stihl MSE 170 er en let elektrisk motorsav med optimal ergonomi og ekstra høj sikkerhed med STIHL QuickStop Super bremsesystem (C-Q). perfekt til opgaver omkring huset og brændesavning. Meget sav for pengene.. Barkstød. Sikker og præcis savning. Et barkstød fikserer maskinen ved træet. Standardudførselen er i kunststofmateriale. Barkstød i metal er ekstra tilbehør.. Blødt greb. Du har altid maskinen i et fast og sikkert greb, takket være det bløde og ergonomiske udformede bageste håndtag.. Kabeltrækaflastning. Kabeltrækaflastningen sørger for at stikket ikke hopper du ved træk i kablet. Kædespænding fra. Kædespænding fra siden. Kædespændingen sidder let tilgængeligt på siden og foretages enkelt med det værktøj som følger med saven. Du risikerer ikke, at hånden kommer tæt på de skarpe tænder.. Overbelastningssikring. Højeste effekt uden overbelastning. Hvis din motor bliver for varm, stopper elmotoren automatisk. Efter lidt tid er motoren afkølet, og du kann påbegynde arbejdet igen.. QuickStop Super, højrehåndsbremse (Q). Sikkerheden øges med højrehåndsbremsen QuickStop Super. Kædebremsen udløses så snart grebet på det bageste håndtag løsnes og kæden stoppes på mindre end 1 sekund. Desuden udløses kæden også fra den forreste håndbeskytter og ved. kraftige kast med saven.. STIHL E-matic kædesmøring. STIHL Ematic System reducerer forbruget af kædeolie, afhængig af skæreudstyr og træsort, med op til 50%. Systemet består af Ematic sværd, Oliomatic savkæde og en omdrejningsstyret eller justerbar oliepumpe. Gennem disse komponenters samspil ender kædeolien netop der, hvor den gør mest gavn.. Transparent olietank. Kontrol over tomme tanke: den transparente tank gør at du altid har kontrol over kædeolieniveauet. Kædeolie fyldes let og enkelt på, med hjælp af STIHLs bekvemme påfyldningssystem.. Se video med en Stihl motorsav. Køb din nye motorsav hos os. Lykke Cykler og Motor er førende inden for Stihl produkter og vi har mange års erfaring.. Vi har en fysis...

1.695 kr.
1.780 kr.inkl. fragt

Lykke Cykler & Motor

Profilbillede
Carl N·Kategoriansvarlig for Havemaskiner

Motorsave

Man kan få motorsave i mange størrelser, prisklasser, fabrikater og kvaliteter. Mange motorsave er selvfølgelig primært til professionelt brug, men man kan også få mange motorsave, der er velegnede til have- og husejeren. Skal man have fældet træer i haven, have udtyndet i haven eller have beskåret træer, er det næsten umuligt at undvære en motorsav. Den er også god at have, hvis man skal have savet brænde til brændeovnen.

Som have- og husejer har man ikke brug for en motorsav hver dag, men det kan alligevel være svært helt at undvære en. Heldigvis kan man få motorsave til fritidsbrug til meget rimelige priser, så alle kan være med. Hvilken model man skal vælge afhænger helt af, hvor man skal bruge den, hvad man skal bruge den til, og hvor meget man skal bruge den. En kraftigere model kan typisk klare en større belastning osv. Se udvalget i dit lokale havecenter og få råd og vejledning til at vælge den motorsav, der passer til dit behov.

Motorsave til fritidsbrug er designet, så de er lette at starte og håndtere, de er sikre at betjene, de vejer ikke meget, er lavet med antivibrationssystem og er udført i et ergonomisk design, der giver en god arbejdsposition. Med automatisk kædesmøring er motorsaven altid klar til brug, der skal bare fyldes olie på en gang imellem. Og til glæde for både bruger og naboer er de støjsvage i brug.

Man kan få eldrevne modeller, benzindrevne modeller og batteridrevne modeller. Hvad man vælger, afhænger af smag og behag. Og af hvor meget, man vil ofre på sin motorsav. En batteridreven model er lidt dyrere end en motorsav, der kører på el eller benzin, til gengæld slipper man for en generende ledning og besværet med benzin.

Husk også kædesavsolien. Og måske et par skærebukser/sikkerhedsbukser og sikkerhedshandsker. Så er du klar til havearbejdet med motorsaven.

Populære søgninger i Motorsav