Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Vertikalskærer - Benzindrevet

Vertikalskærer - Benzindrevet

13 produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

TEXAS PLÆNELUFTER pro cut 460TG

TEXAS PLÆNELUFTER pro cut 460TG

TEXAS PLÆNELUFTER pro cut 460TGRobust og professional benzindrevet vertikalskærer til fjernelse af mos samt iltning af græsrødderne. Køres græsplænen over én gang hvert forår og efterår giver det en kraftig vækst til græsset, samtidig med at de store problemer med mos forebygges. 48 stk flyvende knive i hærdet stål, giver stor slidstyrke og lang levetid. Arbejdsdybden justeres nemt med håndtaget på højre side af maskinen. Maskinen hæves til transportstilling med grebet på højre side af maskinen. MotorspecifikationerMotorproducent: PowerlineMotor model: Powerline TG720Effekt: 3500 wattMotortype: 4-taktSlagvolumen: 212 ccTankvolumen: 3,5 literYdelse (Max): 3600 omdr. / min.Ydelse: 3,5 kWYdelse: 3500 omdr. / min.Støj: 99 dBStarter: Rekyl TankMotorolie: SAE 30Brændstof: Blyfri benzinMotorolie kapacitet: 0,6 liter RedskabArbejdsdybde: 0-3 cmArbejdsbredde: 46 cmArbejdsdybde: 30 mm FunktionerKlippebredde: 46 cmBagudkast: JaKnive: 48 stk.Højdejustering: Central forhjul og central baghjulKniv: MetalKnivsystem: SlaglerKnivtilkobling: ManuelKlippeskjold: StålHøjderegulering: 7 positionerGasregulering: Ja DriftKnivaktivering: Remtræk Dæk & hjulHjulstørrelse bag: 8 Tommer EmissionsdataVibrationsniveau: 2,84 m/s2LWA garanteret: 99 dB(A) UdstyrHåndtag: Justerbart DimensionerNettovægt: 67 kg

3.699 kr.
3.898 kr.inkl. fragt
Trægården Kås Logo
ProCut 460B plænelufter

ProCut 460B plænelufter

Robust og professional benzindrevet vertikalskærer til fjernelse af mos samt iltning af græsrødderne. Udstyret med stærk Briggs & Stratton XR950 motor. Køres græsplænen over én gang hvert forår og efterår giver det en kraftig vækst til græsset, samtidig med at de store problemer med mos forebygges. 48 stk flyvende knive i hærdet stål, giver stor slidstyrke og lang levetid. Arbejdsdybden justeres nemt med håndtaget på højre side af maskinen. Maskinen hæves til transportstilling med grebet på højre side af maskinen. Brug kun plænelufteren i det tidlige forår og i efteråret, hvor jorden er fugtig og blød. Aldrig i meget hård og tør jordbund. Læs mere på: Specifikationer

4.499 kr.

Fragt ukendt

AP Motorcenter

Texas ProCut460B Vertikalskærer - B&S - 46 cm

Texas ProCut460B Vertikalskærer - B&S - 46 cm

TEXAS PRO CUT 460B - B&S Powerbuilt 190 cc - BENZINDREVET VERTIKALSKÆRER TIL FJERNELSE AF MOS - 46 cm

4.999 kr.

Fri fragt

Byg1.dk

Carl N·Kategoriansvarlig for Havemaskiner

Gør plænen grønnere med en vertikalskærer

En sund, flot og velventileret græsplæne er alle haveejeres drøm. Ved at bruge en vertikalskærer fjerner du de hårde jordklumper samt gammelt, sammenfiltret materiale fra græsplænen. Vertikalskæreren kaldes også en plænelufter. I praksis åbner vertikalskæreren græsplænen ved at lave en masse snit med en dybde på omkring en halv centimeter. Disse snit lukker græsplænen op, så luft, vand og gødning kan finde vej ned til rødderne.

Samtidig deles græstuerne, så græsstråene får mere plads til at vokse. Ringe på græsplænen, hvor græsset ikke længere vokser, kaldes også for hekseringe. Græsset dør på grund af svampevækst, der lever af uomsat, vissent græs.

Et effektivt redskab mod mos m.m.

En heksering fortsætter med at vokse i omfang. Hekseringe kan altså hurtigt slå en græsplæne ihjel, hvis der ikke gribes ind i tide. En effektiv måde til bekæmpelse af hekseringe er en tur med en vertikalskærer. Vertikalskæreren er også et effektivt våben mod vejbred, der på steder med sammentrådt og slidt græsplæne formår at fortrænge græsset. Mos i græsplænen kan med til helt at ødelægge den. Her skal du også bruge en vertikalskærer samt tilføre næring til plænen. Som regel er årsagen til mos i græsplænen, at græsset ikke får nok luft og næring. Vertikalskæreren fjerner mosset og skærer rødderne af græsset.

Det er med til at skabe luft og gøre det muligt for græsplænen at optage næring. Umiddelbart efter brug af en vertikalskærer kan din græsplæne se lidt hærget ud. Det er dog kun en kort overgang. Efter en måneds tid bliver græsplænen grøn og frodig igen. Hvis det er nødvendigt, kan du efterså græs, når græsplænen er vertikalskåret og gjort ren. Ved at bruge en vertikalskærer på din græsplæne cirka en gang om året holder du din græsplæne sund.

Populære søgninger i Vertikalskærer