Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Fejemaskine - Batteridrevet

Fejemaskine - Batteridrevet

Relaterede butikstilbud

Nilfisk Fejemaskine SW 750

Nilfisk Fejemaskine SW 750

Nilfisk Fejemaskine SW 750Nem og lydsvag fejning - med kun 59 dbA kan du arbejde med maskinen i støjfølsomme områder. Betjening er så enkel, at brugeren kan betjene den uden oplæring. Nilfisk SW 750 er en alsidig, batteridrevet og ultra kompakt fejemaskine, der nemt kommer rundt over alt. Maskinen er lydsvag med kun 59 dbA, så du også kan arbejde i støjfølsomme områder. Standard batteriet giver op til 2 timers drift, hvilket svarer til ca. 6.000 m2. Der er mulighed for at tilkøbe et stort 77Ah batteri, hvilket forlænger drifttiden med op til 50% på Nilfisk SW750 hvis dette skulle være nødvendigt. Denne fejemaskine fra Nilfisk er velegnet til at feje lagerhaller mv. – nem at manøvre og fejer helt ind til kanterne. Polyesterfilter er standard. Ved køb af et tæppekit, er denne fejemaskine også velegnet til daglig fejning af tæppebelagte arealer. På Nilfisk SW 750 fejemaskine indstilles hoved-og sidebørsten nemt efter forholdene, så fejeresultatet bliver perfekt hver gang. Justerbart håndtag gør maskinen ergonomisk korrekt, og giver mulighed for nem opbevaring af maskinen. God vægtfordeling, store hjul og køremotor gør Nilfisk SW 750 utrolig nem at styre - også på tæpper. Nilfisk SW750 hører til klassen af professionelle fejemaskiner i absolut høj kvalitet.Tekniske data:Beholderkapacitet: 60 LFejebredde med sidebørste: 72 cm46 Ah batteri og indbygget opladerMål (cm): L:99,8 x B:79,7 x H:62,1Lydsvag. Kun 59 dbAKøremotorIndbygget lader som standardOp til 2 timers drifttid med et standard batteri. (3,5 på stort batteri)Polyesterfilter som standard.

19.999 kr.

Fri fragt

Nowas Logo
Nilfisk SW750 complete fejemaskine

Nilfisk SW750 complete fejemaskine

Nilfisk SW750 er en batteridrevet fejemaskine til lette rengøringsopgaver. Ultrakompakt og derfor let at manøvrere rundt. Bruges til rengøringsopgaver der kræver lidt mere end en manuel fejemaskine, f.eks. på tankstationer, indkøbscentre, stiarealer m.m. Indbygget oplader og polyesterfilter er standard. Med kun 59 dB(A) kan du arbejde med maskinen i støjfølsomme områder. Betjening er så enkel, at brugeren kan betjene den uden oplæring. Lydsvag: Kun 59 dB(A) Køremotor Op til 2 timers driftstid med et standardbatteri - 3,5 på stort batteri (tilbehør) Indbygget lader er standard Polyesterfilter er standard Smudsbeholder kapacitet: 60 liter Max. hastighed: 4 km i timen Energikilde: Battery 12V Arbejdsvægt - køreklar: 68 kg Max. stigning ved transport: 20% Arbejdsbredde med højre sidekost: 720mm Kapacitet med 1 sidekost teoretisk/praktisk: 2880/1730 m² i timen Lydtrykniveau: 59 dB Fejevalse hastighed: 335 RPM Mål (LxBxH): 998x800x1100mm

25.776 kr.

Fri fragt

Justmore.dk Logo
Combi 800TGE m/tilbehørspakke

Combi 800TGE m/tilbehørspakke

<b>Komplet pakke med:</b>- Basismaskine Combi 800TGE med 230V el-start- 80 cm fejemaskine- 61 cm sneslyngeCombi 800TGE er en alsidig og kraftfuld multimaskine, der giver mulighed for at arbejde med mange forskellige redskaber og dermed udføre en mængde opgaver.Dansk udvikling og designMaskinen er dansk udviklet af Texas' egen udviklingsafdeling. Med basis i vores mere end 50 års erfaring i branchen, har vi designet maskinen med fokus på brugervenlighed, driftsikkerhed og maksimal kraftoverførsel til redskaberne.Redskaberne kan af- og tilkobles på mindre end 10 sekunder og helt uden brug af værktøj.Combi 800 er det ideelle redskab til såvel private som professionelle brugere. Den anvendes i dag af mange forskellige brugere hvoraf følgende kan nævnes; kommuner, park og vej afdelinger, entrepenører, mindre håndværkervirksomheder, kirkegårde, butikker, parkeringsområder, tankstationer, landbrug og private husejere.Brugerfordele ved Combi 800TGE:Motor og aksel er placeret lige over hjulcenter hvilket giver den bedste balance i maskinen. Derved kan man nemmere manøvrere med redskaberne eksempelvis når fortovskanter eller andre forhindringer skal passeres.Gear komponenter i dansk kvalitet:Vital gearkomponent produceret ved førende komponentleverandør i Danmark hvilket forlænger levetid og driftsikkerhed.Texas 4-takts benzinmotor med 212 cc ydeevne og 230V el-start (tilslut ledning og start ved at trykke på en knap).Dette er en utroligt stærk og driftsikker motor. Den leveres i flot design og er kompakt i sin udførelse.Click`n Go redskabskobling:Combi 800 er udstyret med en unik Click`n Go redskabskobling, der gør det muligt at skifte tilbehør hurtig og uden brug af værktøj. Koblingskloen er udformet i forstærket nylon hvilket giver maksimal styrke og samtidigt minimal støj og vibration når der arbejdes.4 gear frem og 1 bak:Med fire gear hastigheder kan der arbejdes optimalt med såvel sneslynge som kost, som kræver hver deres arbejdstempo. Et fjerde gear giver en rigtig ...

14.497 kr.
14.646 kr.inkl. fragt
Texas Logo
Combi 800TGE el-start og Kost

Combi 800TGE el-start og Kost

Texas 800TGE Combi fejemaskine med el-start og kost.

11.890 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Handysweep 710 TGE

Handysweep 710 TGE

Handy Sweep 710TGE er en kompakt og effektiv fejemaskine. Fejemaskinen er udstyret med en stærk TEXAS Powerline TG720ES motor med 230V el-start. Fejemaskinen er velegnet til store hjørnegrunde, fortove og parkeringspladser. Fejemaskinen har et kraftigt koblingshåndtag som sætter maskinen i bevægelse (3 frem + 1 bak). Handy Sweep 710TGE har et ergonomisk svinghåndtag, som muliggør at kosten kan drejes til højre eller venstre. Maskinen har en arbejdsbredde på 70 cm og den er forsynet med kraftige svejsede nylonbørster, der giver øget holdbarhed. De store snedæk giver desuden et godt greb, når det er glat. Læs mere på: Specifikationer

4.999 kr.

Fragt ukendt

AP Motorcenter

Carl N·Kategoriansvarlig for Havemaskiner

Stort udvalg af fejemaskiner

Det danske vejrlig byder på lidt af hvert, ofte endda meget af hvert. Uanset årstiden skal der gode redskaber til, når fortovet skal holdes rent og farbart. Havegange, parkeringsplads, osv. – det hele kræver ikke bare knofedt, men tillige hjælpemidler af kvalitet, når sne, blade, sand og grus, jord og blandet snavs skal fjernes. En god fejemaskine er her uvurderlig. Og den gode fejemaskine skal vælges med omhu.

Vælg fejemaskine efter behov

Hvad skal fejemaskinen kunne? Ja, den skal selvfølgelig kunne feje, men skal den kunne feje både sommer og vinter, forår og efterår?

Skal fejemaskinen bruges først og fremmest til snerydning, eller skal den snarere kunne klare de nedfaldne blade om efteråret? Hvor stort et areal skal maskinen holde rent – snakker vi om din egen private indkørsel, eller drejer det sig om et større parkeringsanlæg foran sportspladsen? Den rigtige fejemaskine vælges efter behov, hvor også ekstraudstyr til maskinen er vigtigt.

Fejemaskinens bredde er af interesse

De fleste fejemaskiner nu om dage har en kraftig motor oftest med 5 hk, hvilket er tilstrækkeligt til at klare de fleste jobs med at rydde og rense fortove, stier, osv. Men fejemaskinerne varierer gerne i bredden, hvorfor det kan være en god ide at overveje, om man er bedst tjent med den bredest mulige version – til rydning af større områder, eller om man er bedre stillet med en smallere variant – så man er sikker på at kunne rundt, mellem og igennem buske, træer og andre forhindringer.

En del maskiner har en fleksibel kost, som kan drejes i forhold til terrænet, også denne side af sagen er værd at overveje.

Ekstraudstyr er en nødvendighed

Når først den rigtige fejemaskine er valgt, gælder det om at vælge det nødvendige ekstraudstyr. Her findes en bred vifte af redskaber, som ofte hver især vil lette arbejdet betragteligt. For eksempel kan en såkaldt ”opsamler” til at montere på fejemaskinen være en klar fordel, sådan at man med det samme for samlet affaldet på ét sted. Opsamleren forhindrer desuden, at småsten kastes ud til siderne, og man får dermed samtidig en vis sikkerhed under brug.

Et andet eksempel på smart ekstraudstyr kan være en centrifugalspreder, der om vinteren kan anvendes til at sprede salt og grus, mens den om foråret er velegnet som såmaskine. Men som for fejemaskinen gælder det også for ekstraudstyret, at man bør vælge omhyggeligt efter behov.

Populære søgninger i Fejemaskine