Stanghækkeklipper Havemaskiner(54)

Når den høje eller brede hæk skal klippes, er løsningen for de fleste en stige og en almindelig hækkeklipper. Så står man der og balancerer med fare for at falde ned, mens man samtidig forsøger at styre hækkeklipperen. Det er ikke ufarligt. Med en stanghækkeklipper kan du slippe for både stigen og risikoen for brækkede ben og arme. En stanghækkeklipper er en hækkeklipper, der betjenes via en lang stang med teleskopfunktion, så længden kan varieres. Med stanghækkeklipperen kan du derfor stå på jorden og alligevel klippe både høje og brede hække. Du kan både få en batteridrevet stanghækkeklipper, en benzindrevet eller en elektrisk model. Vælger du en stanghækkeklipper, hvor der er tænkt på ergonomien, kan du bruge den i længere tid uden at blive så træt i armene.

...

Stanghækkeklipperen

Stanghækkeklipperen er værktøjet, som den professionelle bruger. Du vil ofte se den anvendt i vedligeholdelse inden for park- og landskabsområdet. Derudover bliver den brugt flittigt på landets kirkegårde. Det, at stanghækkeklipperen bliver anvendt så meget erhvervsmæssigt, garanterer dig en maskine af høj kvalitet og holdbarhed.

I forhold til en almindelig hækkeklipper

Med den forlængelse, som stanghækkeklipperen giver i forhold til en almindelig hækkeklipper, er den bedre til både høj og lav bevoksning. Den er særligt anvendelig, når det er større områder med meget vekslende bredder og højder, der skal arbejdes på. Stanghækkeklipperen er enkel at betjene, og kan indstilles i forskellige vinkler, så du kan nå ind og under alt.

Bladet har dobbeltskær; dette sikrer dig en hurtig og effektiv klipning; vær dog opmærksom på, at sværdlængden på stanghækkeklipperne er forskellig. Fordi totallængden på de forskellige modeller varierer; gælder det samme naturligvis klippelængden. Nogle modeller kan dog forlænges. Vær desuden opmærksom på, at vægten på produkterne varierer.

Er bedre at arbejde med

Stanghækkeklipperen hjælper dig med at nå, og giver dig en bedre arbejdsstilling, som minimerer risikoen for at få ondt i ryg og skuldre. Når du anvender stanghækkeklipperen, er vægten meget bedre fordelt mellem dine hænder; hvilket gør den rarere at arbejde med. Med andre ord; stanghækkeklipperen skåner dig i dit arbejde og giver samtidig en perfekt klipning af dine hække og buske.

Kombinér flere funktioner

Med et Multi-Tool, som også fås i forskellige variationer, kan du, med det samme stykke værktøj dække flere forskellige funktioner. De forskellig Multi-Tools har oftest, udover stanghækkeklipperen, en buskrydder og busktrimmer samt en stanggrenssav. Med dette værktøj sparer du altså plads, men har stadig alle de funktioner til rådighed, der er nødvendig, når et større område skal trimmes og holdes vedlige.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem