Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Stanghækkeklipper

Stanghækkeklipper

60 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Stihl HL 91 KC-E Hækkeklipper - Benzindrevet stanghækkeklipper

Stihl HL 91 KC-E Hækkeklipper - Benzindrevet stanghækkeklipper

Stihl HL 91 KC-E. Stanghækkeklipper fra Stihl. HL 91 KC-E er perfekt til professionel beskæring af formklippede hække og buske. Stanghækkeklipperen har ekstra kort skaft og ultra let gearkasse der er formstøbt i magnesium. Klippehovedet kan drejes 130°. Den samlede længde er 168 cm. og du får bl.a. 2-Mix motor og Easy2Start.. Se video med stihl KC-E Hækkeklipper. . Køb din nye hækkeklipper fra Stihl hos os. Hos Lykke Cykler & Motor har vi over 60 års erfaring med Stihl produkter. Vi er officiel forhandler og har eget værksted. Du får derfor både hurtig levering via webshoppen og kan afhente i vores butik. Vi hjælper dig gerne eller giver gode råd til din nye hækkeklipper fra Stihl.. Hvis du er i tvivl om hvilken hækkeklipper du skal vælge,. så. ring gerne på 4640 8184. eller kontakt os via vores. kontaktformular.... Loophåndtag. Loophåndtaget giver høj bevægelsesfrihed og gør maskinen enkel og bekvem at arbejde med - selv i svært fremkommelige områder. Den påmonterede bøjle på loophåndtaget øger sikkerheden.. . Lynjustering 130 grader. Kniven er justerbar i 130 grader, og kan klappes sammen ned langs rigrøret i en såkaldt transportposition.. Softgrip. Det gummibelagte greb gør arbejdet med hækkeklipperen mere komfortabelt. Grebet absorberer en del af vibrationerne samtidig med, at der er behageligt at holde på.. . Trækaflastning. Trækaflastningen holder forlængerledningen sikkert fast så du slipper for unødige afbrydelser i arbejdet..

5.995 kr.
6.080 kr.inkl. fragt

Lykke Cykler & Motor

Echo HCA-265ES-LW Stanghækkeklipper

Echo HCA-265ES-LW Stanghækkeklipper

Er hækken stukket af, eller har du blot valgt at have en høj hæk, der skal passes og klippes. Så kan du få en fin hjælp fra denne Echo stanghækkeklipper. I udstrakt tilstand med denne hækkeklipper, kan du klippe en top på hækken i en højde af ca. 3,5 meter. Denne maskine har samme motor som der i mange år er brugt på de mest brugte buskryddere fra Echo. Det er virkelig en god og stærk motor og derfor tør Echo også at give dig 5 års garanti og 2 år til erhverv. Motor: 25,4 ccm – Effekt: 0,89 kW Vægt: 6,5 kg – Sværdlængde: 51,9 cm. Totallængte: 2,418 meter

5.495 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Stanghækkeklipper til solo by AL-KO 107 L-S

Stanghækkeklipper til solo by AL-KO 107 L-S

Påbygningsdel til buskrydder solo by AL-KO 107 L-SForvandler buskrydder 107 L-S til en stanghækkeklipperRobuste modkørende kniveMonteres enkelt uden værktøj Forskellige vinkelindstillinger Perfekte klipperesultater for krævende haveejere og gartnere: Dette gøres muligt med hækkeklipper-tilbehøret til basismaskinen solo by AL-KO 107 L-S. Dette tilbehør forandrer buskrydder solo by AL-KO 107 LS til en stanghækkeklipperNår du anvender den benzindrevne buskrydder solo by AL-KO 107 L-S, kan du nemt ændre allrounderen til stanghækkeklipper. Takket være det værktøjsfri lynkoblingssystem kan hækkeklipperen bruges straks. Tekniske detaljer for solo by AL-KO hækkeklipper-tilbehøret 107 L-STakket være drejnings- og hældningsjusteringen passer de stærke modkørende sikkerhedsknive fleksibelt til det ønskede arbejdsområde. Med flere forskellige justerbare hældningsvinkler opnår du på denne måde et perfekt klipperesultat. Det ergonomiske håndtag og den enestående balance på maskinen gør buskrydder 107 L-S med hækkeklipper påbygningsdelen til den perfekt hjælper i haven. Køb solo by AL-KO hækkeklipper-tilbehør til 107 L-S eller en af vores andre modellerHækkeklipper-tilbehøret til solo by AL-KO 107 L-S kan købes i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Det forvandler den benzindrevne buskrydder solo by AL-KO 107 L-S til en kraftig og godt manøvrerbar stanghækkeklipper. Som ekstratilbehør kan fås et forlængerrør 800 mm (varenr. 126 066) for at forbedre arbejdshøjden.

1.599 kr.

Fri fragt

AL-KO Logo
Hitachi CH55EPA(SM) Stanghækkeklipper - 600 mm

Hitachi CH55EPA(SM) Stanghækkeklipper - 600 mm

Hitachi CH55EPA(SM) Stanghækkeklipper - 600 mm

6.269 kr.

Fri fragt

Byg1.dk

Echo DPAS-HCA Stanghækkeklipper

Echo DPAS-HCA Stanghækkeklipper

Er hække stukket af og er du rigtig træt af ledninger og for den sags skyld benzinmaskiner. Så kan jeg anbefale dig denne stanghækkeklipper til en DPAS-300 multimaskine. Den laves af Echo i Japan og derfor vil de gerne give dig 5 års garanti på maskinen og 2 år til erhverv. Dog dækker denne dejlige garanti ikke på slid på knive. Dette er kun hækkeklipper dele, så du skal også købe dig en motor enhed, batterier og lader, for at blive kørende.

3.990 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

STIHL stanghækkeklipper HL 91 K-CE

STIHL stanghækkeklipper HL 91 K-CE

5.995 kr.

Fragt ukendt

KN-teknik

Carl N·Kategoriansvarlig for Havemaskiner

Stanghækkeklipperen

Stanghækkeklipperen er værktøjet, som den professionelle bruger. Du vil ofte se den anvendt i vedligeholdelse inden for park- og landskabsområdet. Derudover bliver den brugt flittigt på landets kirkegårde. Det, at stanghækkeklipperen bliver anvendt så meget erhvervsmæssigt, garanterer dig en maskine af høj kvalitet og holdbarhed.

I forhold til en almindelig hækkeklipper

Med den forlængelse, som stanghækkeklipperen giver i forhold til en almindelig hækkeklipper, er den bedre til både høj og lav bevoksning. Den er særligt anvendelig, når det er større områder med meget vekslende bredder og højder, der skal arbejdes på. Stanghækkeklipperen er enkel at betjene, og kan indstilles i forskellige vinkler, så du kan nå ind og under alt.

Bladet har dobbeltskær; dette sikrer dig en hurtig og effektiv klipning; vær dog opmærksom på, at sværdlængden på stanghækkeklipperne er forskellig. Fordi totallængden på de forskellige modeller varierer; gælder det samme naturligvis klippelængden. Nogle modeller kan dog forlænges. Vær desuden opmærksom på, at vægten på produkterne varierer.

Er bedre at arbejde med

Stanghækkeklipperen hjælper dig med at nå, og giver dig en bedre arbejdsstilling, som minimerer risikoen for at få ondt i ryg og skuldre. Når du anvender stanghækkeklipperen, er vægten meget bedre fordelt mellem dine hænder; hvilket gør den rarere at arbejde med. Med andre ord; stanghækkeklipperen skåner dig i dit arbejde og giver samtidig en perfekt klipning af dine hække og buske.

Kombinér flere funktioner

Med et Multi-Tool, som også fås i forskellige variationer, kan du, med det samme stykke værktøj dække flere forskellige funktioner. De forskellig Multi-Tools har oftest, udover stanghækkeklipperen, en buskrydder og busktrimmer samt en stanggrenssav. Med dette værktøj sparer du altså plads, men har stadig alle de funktioner til rådighed, der er nødvendig, når et større område skal trimmes og holdes vedlige.