Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Stanghækkeklipper - Benzindrevet

Stanghækkeklipper - Benzindrevet

22 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Stihl HL 91 KC-E Hækkeklipper - Benzindrevet stanghækkeklipper

Stihl HL 91 KC-E Hækkeklipper - Benzindrevet stanghækkeklipper

Stihl HL 91 KC-E. Stanghækkeklipper fra Stihl. HL 91 KC-E er perfekt til professionel beskæring af formklippede hække og buske. Stanghækkeklipperen har ekstra kort skaft og ultra let gearkasse der er formstøbt i magnesium. Klippehovedet kan drejes 130°. Den samlede længde er 168 cm. og du får bl.a. 2-Mix motor og Easy2Start.. Se video med stihl KC-E Hækkeklipper. . Køb din nye hækkeklipper fra Stihl hos os. Hos Lykke Cykler & Motor har vi over 60 års erfaring med Stihl produkter. Vi er officiel forhandler og har eget værksted. Du får derfor både hurtig levering via webshoppen og kan afhente i vores butik. Vi hjælper dig gerne eller giver gode råd til din nye hækkeklipper fra Stihl.. Hvis du er i tvivl om hvilken hækkeklipper du skal vælge,. så. ring gerne på 4640 8184. eller kontakt os via vores. kontaktformular.... Loophåndtag. Loophåndtaget giver høj bevægelsesfrihed og gør maskinen enkel og bekvem at arbejde med - selv i svært fremkommelige områder. Den påmonterede bøjle på loophåndtaget øger sikkerheden.. . Lynjustering 130 grader. Kniven er justerbar i 130 grader, og kan klappes sammen ned langs rigrøret i en såkaldt transportposition.. Softgrip. Det gummibelagte greb gør arbejdet med hækkeklipperen mere komfortabelt. Grebet absorberer en del af vibrationerne samtidig med, at der er behageligt at holde på.. . Trækaflastning. Trækaflastningen holder forlængerledningen sikkert fast så du slipper for unødige afbrydelser i arbejdet..

5.995 kr.
6.080 kr.inkl. fragt

Lykke Cykler & Motor

Carl N·Kategoriansvarlig for Havemaskiner

Stanghækkeklipperen

Stanghækkeklipperen er værktøjet, som den professionelle bruger. Du vil ofte se den anvendt i vedligeholdelse inden for park- og landskabsområdet. Derudover bliver den brugt flittigt på landets kirkegårde. Det, at stanghækkeklipperen bliver anvendt så meget erhvervsmæssigt, garanterer dig en maskine af høj kvalitet og holdbarhed.

I forhold til en almindelig hækkeklipper

Med den forlængelse, som stanghækkeklipperen giver i forhold til en almindelig hækkeklipper, er den bedre til både høj og lav bevoksning. Den er særligt anvendelig, når det er større områder med meget vekslende bredder og højder, der skal arbejdes på. Stanghækkeklipperen er enkel at betjene, og kan indstilles i forskellige vinkler, så du kan nå ind og under alt.

Bladet har dobbeltskær; dette sikrer dig en hurtig og effektiv klipning; vær dog opmærksom på, at sværdlængden på stanghækkeklipperne er forskellig. Fordi totallængden på de forskellige modeller varierer; gælder det samme naturligvis klippelængden. Nogle modeller kan dog forlænges. Vær desuden opmærksom på, at vægten på produkterne varierer.

Er bedre at arbejde med

Stanghækkeklipperen hjælper dig med at nå, og giver dig en bedre arbejdsstilling, som minimerer risikoen for at få ondt i ryg og skuldre. Når du anvender stanghækkeklipperen, er vægten meget bedre fordelt mellem dine hænder; hvilket gør den rarere at arbejde med. Med andre ord; stanghækkeklipperen skåner dig i dit arbejde og giver samtidig en perfekt klipning af dine hække og buske.

Kombinér flere funktioner

Med et Multi-Tool, som også fås i forskellige variationer, kan du, med det samme stykke værktøj dække flere forskellige funktioner. De forskellig Multi-Tools har oftest, udover stanghækkeklipperen, en buskrydder og busktrimmer samt en stanggrenssav. Med dette værktøj sparer du altså plads, men har stadig alle de funktioner til rådighed, der er nødvendig, når et større område skal trimmes og holdes vedlige.

Populære søgninger i Stanghækkeklipper