Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Stanghækkeklipper - Seletøj

17 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet
Profilbillede
Carl N·Kategoriansvarlig for Havemaskiner

Stanghækkeklipperen

Stanghækkeklipperen er værktøjet, som den professionelle bruger. Du vil ofte se den anvendt i vedligeholdelse inden for park- og landskabsområdet. Derudover bliver den brugt flittigt på landets kirkegårde. Det, at stanghækkeklipperen bliver anvendt så meget erhvervsmæssigt, garanterer dig en maskine af høj kvalitet og holdbarhed.

I forhold til en almindelig hækkeklipper

Med den forlængelse, som stanghækkeklipperen giver i forhold til en almindelig hækkeklipper, er den bedre til både høj og lav bevoksning. Den er særligt anvendelig, når det er større områder med meget vekslende bredder og højder, der skal arbejdes på. Stanghækkeklipperen er enkel at betjene, og kan indstilles i forskellige vinkler, så du kan nå ind og under alt.

Bladet har dobbeltskær; dette sikrer dig en hurtig og effektiv klipning; vær dog opmærksom på, at sværdlængden på stanghækkeklipperne er forskellig. Fordi totallængden på de forskellige modeller varierer; gælder det samme naturligvis klippelængden. Nogle modeller kan dog forlænges. Vær desuden opmærksom på, at vægten på produkterne varierer.

Er bedre at arbejde med

Stanghækkeklipperen hjælper dig med at nå, og giver dig en bedre arbejdsstilling, som minimerer risikoen for at få ondt i ryg og skuldre. Når du anvender stanghækkeklipperen, er vægten meget bedre fordelt mellem dine hænder; hvilket gør den rarere at arbejde med. Med andre ord; stanghækkeklipperen skåner dig i dit arbejde og giver samtidig en perfekt klipning af dine hække og buske.

Kombinér flere funktioner

Med et Multi-Tool, som også fås i forskellige variationer, kan du, med det samme stykke værktøj dække flere forskellige funktioner. De forskellig Multi-Tools har oftest, udover stanghækkeklipperen, en buskrydder og busktrimmer samt en stanggrenssav. Med dette værktøj sparer du altså plads, men har stadig alle de funktioner til rådighed, der er nødvendig, når et større område skal trimmes og holdes vedlige.

Populære søgninger i Stanghækkeklipper