Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Ukrudtsbrænder - Gas

Relaterede butikstilbud

HORTUS Elektrisk Ukrudtsbrænder og Varmepistol

HORTUS Elektrisk Ukrudtsbrænder og Varmepistol

HORTUS Elektrisk Ukrudtsbrænder og Varmepistol HORTUS Elektrisk ukrudtsbrænder let og billig i drift. Ingen brug af gas og kemikalier. Skal blot tilsluttes en stikkontakt. God for miljøet i forhold til sprøjtegifte og gas ukrudtsbrænder. Man opvarmer ukrudtet i ca. 3 sekunder – Når ukrudtsplanten varmes op springer cellerne indefra, og planten visner i løbet af et par dage. Der er mindre risiko for brand ved brug af en elektrisk ukrudtsbrænder. Kan med fordel bruges til at starte grillkul / briketter. Der er varmepistol funktion ved 50 °C til at fjerne folie, gammel maling eller lign. I stedet for at bruge timer på at skrabe og skrubbe eller bruge kemiske opløsningsmidler, der kan være skadelige, forenkler en varmepistol processen. Specifikationer: Nem og hurtig at bruge, vægt kun 1,1 kg. Ydelse: 2000 watt Spænding: 230 VAC - /50/60 Hz Varmesystem: Varmluftstrøm Maks. Temperatur på dysen: 600 °C Min. Temperatur på dysen: 50 °C Blæser 550L/min. Certifikater: GS, CE

279 kr.

Fri fragt

wupti.com Logo
Kosan Gas Minimax ukrudtsbrænder med piezo

Kosan Gas Minimax ukrudtsbrænder med piezo

Lille fiks ukrudtsbrænder til den mindre have. Minimax ukrudtsbrænder tilsluttes gasdåse (propan/butan) med EU 7/16” gevind eller gasflaske med regulator reduceret til max. 2 bar og gasslange med nippel EU 7/16" gevind.

198 kr.

Fragt ukendt

Kosangas

Kosan Gas Maxi ukrudtsbrændersæt

Kosan Gas Maxi ukrudtsbrændersæt

Komplet ukrudtsbrænder til den professionelle bruger En enestående konstruktion gør denne brænder til det absolut bedste valg for fagfolk, som kontinuerligt behandler store arealer. Brænderhoved og rør er specielt udviklet af Kosan Gas' egne teknikere til at give en meget stabil drift - med markedets højeste effekt. Brænderen har et særligt luftindtag og blandingskammer for gas/luft samt et specielt brænderhoved, som gør den meget vindstabil, samtidig med at den gør ukrudtsbrænderen meget støjsvag. Maxi ukrudtsbrænderen er specielt udviklet af Kosan Gas til bekæmpelse af ukrudt, men den er også rigtig effektiv til varmebehandling af stalde, hvor der skal desinficeres. Maxi flaskevogn med lufthjul og støddæmper God ergonomi: Flaskevognen har pendulophængte hjul, som på ujævnt terræn reducerer belastningen af ryg og arme. Bæresele til ukrudtsbrænder Udover at ukrudtsbrænderen er monteret med armstøttebøjle til aflastning af håndled, medfølger der i sættet en bæresele, der helt kan fjerne belastningen af arm og håndled. Sættet beståer af: Maxi ukrudtsbrænder (varenr. 12025) 2 mtr. slange med omløber Ergonomisk Flaskevogn MAXI m/luftgummihjul og pendulophæng (varenr. 24024) Bæresele for ukrudtsbrænder (varenr. 12033) Regulator OBS. Excl. gasflaske BEMÆRK ved brug til desinfektion i stalde Gasbrænderen bør kun benyttes i stalde som er konstrueret af ubrændbare materialer. Der er risiko for antændelse af halm og spindelvæv m.v., og stalden bør rengøres inden anvendelse af en gasbrænder til desinfektion af gulve og vægge. Sørg for at have slukningsudstyr i nærheden, så eventuelle gløder straks kan slukkes.

3.525 kr.

Fragt ukendt

Kosangas

Carl N·Kategoriansvarlig for Havemaskiner

Populære søgninger i Ukrudtsbrænder