Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Ariens Havemaskiner

Ariens Havemaskiner

0 produkter
Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Relaterede butikstilbud

Brændekløver ariens ls7

Brændekløver ariens ls7

Brændekløver Ariens LS7 Hurtig og stærk brændekløver fra Ariens med kraftgang, den har to hastigheder, brændekløveren har stor kløvelængde med en kapacitet på op til 52 cm. 2 hk enfas motor 7 ton kløvetryk Dimentioner 107 x 30 x 53 cm. Vægt 65 kg Bemærk der er tungfragt på denne vare.

7.298 kr.

Fri fragt

Hjallerup Maskinforretning Logo
Ariens Zoom 34″ – OBS – Prisfald i 2020 !!!

Ariens Zoom 34″ – OBS – Prisfald i 2020 !!!

Er du til hurtig klipning af din plæne og en kontrol der er helt vild og fantastik nemt. Så skal du køre Zero-Turn. Som navnet antyder, så drejer maskinen om sit eget nul-punkt og det gør det du i en fart kommer rundt og bliver færdig på din plæne. En Zero-Turn, koster mere end en alm. plænetraktor, men det indhenter du hurtig i tid. Men der er også tale om er maskine der er bygget til at blive brugt maximalt. Vedligehold er langt mindre, end en alm. plænetraktor og i særdeleshed en front-rider, der koster mange penge. Med en Ariens Zero-Turn, har du maskine i rigtig mange år, hvis du ellers passer den. OBS – Billedet er af en Zoom 42 Pris 2019: 33.950,- kr.

30.000 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Ariens Zenith 60″ – OBS – Prisfald i 2020 !!!

Ariens Zenith 60″ – OBS – Prisfald i 2020 !!!

Er du til hurtig klipning af din plæne og en kontrol der er helt vild og fantastik nemt. Så skal du køre Zero-Turn. Som navnet antyder, så drejer maskinen om sit eget nul-punkt og det gør det du i en fart kommer rundt og bliver færdig på din plæne. En Zero-Turn, koster mere end en alm. plænetraktor, men det indhenter du hurtig i tid. Men der er også tale om er maskine der er bygget til at blive brugt maximalt. Når du træder et step op i størrelse, få du her en maskine med 3,5 mm. fuldsvejset klipperkasse, fem for presset stål. Og en rør ramme, der giver dig den mest solide ramme på markedet. Vedligehold er langt mindre, end en alm. plænetraktor og i særdeleshed en front-rider, der koster mange penge. Med en Ariens Zero-Turn, har du maskine i rigtig mange år, hvis du ellers passer den. Pris 2019: 83.990,- kr.

73.000 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Ariens Ikon 52″ – OBS – Prisfald i 2020 !!!

Ariens Ikon 52″ – OBS – Prisfald i 2020 !!!

Er du til hurtig klipning af din plæne og en kontrol der er helt vild og fantastik nemt. Så skal du køre Zero-Turn. Som navnet antyder, så drejer maskinen om sit eget nul-punkt og det gør det du i en fart kommer rundt og bliver færdig på din plæne. En Zero-Turn, koster mere end en alm. plænetraktor, men det indhenter du hurtig i tid. Men der er også tale om er maskine der er bygget til at blive brugt maximalt. Når du træder et step op i størrelse, få du her en maskine med 3,5 mm. fuldsvejset klipperkasse, fem for presset stål. Og en 3 x 1,5 tommer U-jerns ramme, der giver dig den mest solide ramme på markedet. Vedligehold er langt mindre, end en alm. plænetraktor og i særdeleshed en front-rider, der koster mange penge. Med en Ariens Zero-Turn, har du maskine i rigtig mange år, hvis du ellers passer den. Pris 2019: 49.950,- kr.

38.000 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Ariens Zoom 42″ – OBS – Prisfald i 2020 !!!

Ariens Zoom 42″ – OBS – Prisfald i 2020 !!!

Er du til hurtig klipning af din plæne og en kontrol der er helt vild og fantastik nemt. Så skal du køre Zero-Turn. Som navnet antyder, så drejer maskinen om sit eget nul-punkt og det gør det du i en fart kommer rundt og bliver færdig på din plæne. En Zero-Turn, koster mere end en alm. plænetraktor, men det indhenter du hurtig i tid. Men der er også tale om er maskine der er bygget til at blive brugt maximalt. Vedligehold er langt mindre, end en alm. plænetraktor og i særdeleshed en front-rider, der koster mange penge. Med en Ariens Zero-Turn, har du maskine i rigtig mange år, hvis du ellers passer den. Pris 2019: 35.998,- kr.

30.500 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Ariens Ikon 42″ – OBS – Prisfald i 2020 !!!

Ariens Ikon 42″ – OBS – Prisfald i 2020 !!!

Er du til hurtig klipning af din plæne og en kontrol der er helt vild og fantastik nemt. Så skal du køre Zero-Turn. Som navnet antyder, så drejer maskinen om sit eget nul-punkt og det gør det du i en fart kommer rundt og bliver færdig på din plæne. En Zero-Turn, koster mere end en alm. plænetraktor, men det indhenter du hurtig i tid. Men der er også tale om er maskine der er bygget til at blive brugt maximalt. Når du træder et step op i størrelse, få du her en maskine med 3,5 mm. fuldsvejset klipperkasse, fem for presset stål. Og en 3 x 1,5 tommer U-jerns ramme, der giver dig den mest solide ramme på markedet. Vedligehold er langt mindre, end en alm. plænetraktor og i særdeleshed en front-rider, der koster mange penge. Med en Ariens Zero-Turn, har du maskine i rigtig mange år, hvis du ellers passer den. OBS – Billedet er af en Xkon 52 Pris 2019: 47.950,- kr.

36.000 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Ariens LM 21 SW Pro

Ariens LM 21 SW Pro

Vi forbruger helt vanvigtig nu om dagen og der er ikke mange der passer på det der nu engang ér købt. Det betyder at alt for meget “guld” blot bliver skrotte, og det mangler kun kærlighed og indsigt i den rette brug. For at passe på dit og mit miljø, har jeg valgt at se stort på forretningene i det at lave Recycle maskiner. Derfor er det slet ikke noget jeg bliver tyk af. Hvis du køber en Recycle maskine af mig, er den fuldt serviceret og der gives 6 mdr. garanti på maskinen. Det betyder i bund og grund at maskinen er bedre end en helt ny maskine, der ikke er smurt særlig godt, når den bliver samlet fra fabrikken. Ny pris: 7.999,- kr. Maskine info: Mærke: Ariens Model: LM 21 SW (pro plæneklipper) Motor: Briggs & Stratton 6,5 HK Klippebredde: 51 cm. Fremdrift: Ja, trækker på baghjul. Variabel hastighed og den kan køre stærkt. Opsamler: Ja, en stor model.

4.000 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Ariens Apex 48″ – OBS – Prisfald i 2020 !!!

Ariens Apex 48″ – OBS – Prisfald i 2020 !!!

Er du til hurtig klipning af din plæne og en kontrol der er helt vild og fantastik nemt. Så skal du køre Zero-Turn. Som navnet antyder, så drejer maskinen om sit eget nul-punkt og det gør det du i en fart kommer rundt og bliver færdig på din plæne. En Zero-Turn, koster mere end en alm. plænetraktor, men det indhenter du hurtig i tid. Men der er også tale om er maskine der er bygget til at blive brugt maximalt. Når du træder et step op i størrelse, få du her en maskine med 3,5 mm. fuldsvejset klipperkasse, fem for presset stål. Og en rør ramme, der giver dig den mest solide ramme på markedet. Vedligehold er langt mindre, end en alm. plænetraktor og i særdeleshed en front-rider, der koster mange penge. Med en Ariens Zero-Turn, har du maskine i rigtig mange år, hvis du ellers passer den. OBS – Billedet er af Apex 52 Pris 2019: 61.950,- kr.

55.000 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Ariens Apex 52″ – OBS – Prisfald i 2020 !!!

Ariens Apex 52″ – OBS – Prisfald i 2020 !!!

Er du til hurtig klipning af din plæne og en kontrol der er helt vild og fantastik nemt. Så skal du køre Zero-Turn. Som navnet antyder, så drejer maskinen om sit eget nul-punkt og det gør det du i en fart kommer rundt og bliver færdig på din plæne. En Zero-Turn, koster mere end en alm. plænetraktor, men det indhenter du hurtig i tid. Men der er også tale om er maskine der er bygget til at blive brugt maximalt. Når du træder et step op i størrelse, få du her en maskine med 3,5 mm. fuldsvejset klipperkasse, fem for presset stål. Og en rør ramme, der giver dig den mest solide ramme på markedet. Vedligehold er langt mindre, end en alm. plænetraktor og i særdeleshed en front-rider, der koster mange penge. Med en Ariens Zero-Turn, har du maskine i rigtig mange år, hvis du ellers passer den. Pris 2019: 62.950,- kr.

56.000 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Ariens MAESTRO City

Ariens MAESTRO City

8.998 kr.

Fragt ukendt

KN-teknik

Carl N·Kategoriansvarlig for Havemaskiner

Populære søgninger i Havemaskiner