Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Gardena Havemaskiner

Gardena Havemaskiner

60 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Gardena Smart Power Adapter

Gardena Smart Power Adapter

Strømforsyning, der gør det muligt at tilkoble belysning og andre elektriske apparater til dit Gardena Smart System. Gardena Smart Power Adapter skal blot tilsluttes en eksisterende stikkontakt, hvorefter den kan styres via den tilhørende Smart App. I appen kan du bl.a. styre adapteren, selvom du ikke er hjemme, og du kan oprette forskellige tidsplaner, så udendørsbelysning og lignende tændes automatisk. Med en beskyttelsesgrad på IP44 er adapteren stænktæt og kan anvendes udendørs. Brug den eksempelvis til dine udendørslamper eller en springvandspumpe. Strømforsyningen kræver en Gardena Smart Gateway, der er inkluderet i alle Gardena Smart Systems startsæt. Produktinformation: Tæthedsgrad: IP44 Strømforsyning: via stikdåse Farve: sort/turkis

550 kr.
589 kr.inkl. fragt
Bauhaus Logo
GARDENA EnergyCut 2 i 1 Hækkesaks

GARDENA EnergyCut 2 i 1 Hækkesaks

EnergyCut hækkesaksen er overbevisende med den usamlignlige 2 i 1 funktion som tilbyder den bedste kombination af hurtigt og kraftfuldt arbejde med høj effektivitet. Når der klippes hæk, buske og buskads, kan det ske at der kommer en større gren i vejen for det perfekte resultat. I det tilfælde, kan du bare trykke på knappen til tilføje ekstra kraft! Ved at øge åbningsvinklen, tilføjer du ekstra kraft ved hjælp af gearet. I den normale åbning gør den arbejdet perfekt og er velegnet til hurtige klip med høj effektivitet. Saksen er udstyret med bølgede skær som tilmed er overfladebehandlede hvilket gør at der ikke sætter sig ting fast på dem. Med de to indstillinger ligger havearbejdet i dine hænder. Det siger sig selv at der også er sørget for komforten til dine hænder! Håndtagene på EnergyCut saksen er formede i henhold til gennemtænkt ergonomi. Denne runde og ergonomiske form føles specielt godt når der arbejdes i haven. I kombination med den bløde affjedring går der lang tid før du bliver træt i hænderne når du klipper. Du kan nu glæde dig til havearbejde takket være den kraftfulde 2 i 1 EnergyCut. En garanti på 25 år fuldender dette produkt. Voks med opgaven.

400 kr.
439 kr.inkl. fragt
Stark Logo
GARDENA NatureCut Hækkesaks

GARDENA NatureCut Hækkesaks

En velafbalanceret saks til alle opgaver. GARDENA's NatureCut er genkendelig på de to træhåndtag. Håndtagene er lavet af træ og udstråler en rustik charme som klart adskiller denne populære model fra andre hækkesakse. Med NatureCut kan du være sikker på at funktionaliteten hænger sammen med det flotte design. Garantien på de 25 år er et tegn på kvalitet og et langtidsholdbart produkt. De skarpe og bølgede skær garanterer at hvert eneste klip tæller. Denne type skær garanterer altid en høj ydelse selv når der skal klippes større områder. De ErgoTec designede træhåndtag er runde, samt symmetrisk og ergonomisk udformede så de ligger komfortabelt i dine hænder når du klipper. Stødklodserne er specielt praktiske og yder en fantastisk stødabsobering, lav modstand og og gør arbejdet lettere. Det gør at du kan arbejde længere tid i haven uden at blive træt - uanset om du klipper hæk eller busk. At klippe grene bliver meget lettere med den indbyggede grensaks. Takket være arbejdsvinklen på 20°, er hænderne altid væk fra hækken når der klippes så du undgår skrammer på dem. NatureCut er en ægte all-rounder der altid leverer et perfekt resultat.

200 kr.
239 kr.inkl. fragt
Stark Logo
Gardena dykpumpe 2000/2 Li-18

Gardena dykpumpe 2000/2 Li-18

Fleksibel dykpumpe fra Gardena til rent vand og udendørs brug. Den batteridrevne pumpe er velegnet til at pumpe vand ind og ud og kan bl.a. anvendes til helt at tømme vandbassiner med en restvandshøjde på blot 5 mm og mindre vandingsopgaver - eksempelvis brugt vand fra et bassin. Takket være det medfølgende Gardena Systems 18 V-batteri får du en fleksibel brug, og batteriet kan oplades helt uden hukommelseseffekt. Slangetilslutninger til 19 mm (3/4") og 32 mm (1") vandslanger giver mulighed for at transportere op til 860 liter pr. opladning. Batteri og lader medfølger. Produktinformation: Maks. leveringskapacitet: 2000 l/t Maks. tryk: 2 bar Maks. medietemperatur: 35 °C Maks. nedsænkningsdybde: 1,8 m Vægt: 2,2 kg

1.599 kr.
1.638 kr.inkl. fragt
Bauhaus Logo
GARDENA 9854-20 batteridreven græssaks 8 cm Sort, Grøn Lithium-Ion (Li-Ion) 3,6 V, Græs sakse

GARDENA 9854-20 batteridreven græssaks 8 cm Sort, Grøn Lithium-Ion (Li-Ion) 3,6 V, Græs sakse

Komplet sæt til præcis klipning af plænekanter og til kunstfærdig klipning af buksbomme og buske. Med GARDENA-sættet med batteridreven ClassicCut Li-græssaks og -hækketrimmer kan plænekanter klippes nemt og præcist. Den batteridrevne saks kan bruges til forskellige opgaver, da den er udstyret med en græs- og buksbomklinge samt en buskklinge. Den ligger perfekt i hånden takket være det ergonomiske håndtag. Kvalitetsklingerne opnår perfekte klipperesultater og kan løsnes og udskiftes med et tryk på en knap, uden brug af værktøj. Med indbygget litium-ion-batteri, der er nemt at vedligeholde. Batteriet kan når som helst genoplades hurtigt og uden hukommelseseffekt. Komplet med klingebeskyttelse og oplader. Saksen kan eftermonteres med et teleskophåndtag og hjul til praktisk klipning af plænekanter, uden at du behøver at bukke dig forover (medfølger ikke, tilbehør, varenr. 9859).

506 kr.
575 kr.inkl. fragt
Alternate Logo
Carl N·Kategoriansvarlig for Havemaskiner

Populære søgninger i Havemaskiner