Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

AL-KO Grensav

1 produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

AL-KO CSA 4020 Li EnergyFlex Grensav

AL-KO CSA 4020 Li EnergyFlex Grensav

AL-KO CSA 4020 Li EnergyFlex Grensav Stanggrensav for basismaskine MT 40 Robust 20 cm sværd til kraftig beskæring Arbejdshøjde op til 4 med forlængerrør Arbejd sikkert og uden anstrengelser takket være bæresele Arbejd lydsvag, emissionsfri og uden kabel med den batteridrevne basismaskine MT 40 fra EnergyFlex serien Batteri og lader medfølger ikke Beskære grene, klippe hæk og plænekanter med én maskine, uafhængig og lydsvag takket være batteriet. AL-KO EnergyFlex Multitool er en praktisk og alsidige hjælper for pasning af haven. AL-KO CSA 4020 påbygningsdelen gør basismaskine MT 40 til en stanggrensav Hvis man har AL-KO Multitool MT 40, forvandler du let basismaskinen til en stanggrensav med påbygningsdelen CSA 4020. Takket være lynskiftesystemet er delen monteret på kort tid uden brug af værktøj – og beskæringen kan begynde. Det 20 cm lange svær og kæde i høj kvalitet gør det let at skære selv tykke grene over uden, at kæden sætter sig fast eller brydes. Dette gør det muligt at arbejde over hovedhøjde uden anstrengelser – godt støttet af den medfølgende bæresele. Da basismaskinen er batteridrevet får du en stor bevægelsesfrihed uden at være opmærksom på irriterende kabler. Dette er især en fordel, når man arbejder i højden og på en stige. Desuden er motoren meget lettere end en sammenlignelig benzinmotor, og den giver mulighed for en lydsvag, emissionsfri brug med lav vedligeholdelse på alle tidspunkter af dagen. Ved afmontering kan både basismaskine MT 40 og påbygningsdelen HTA 4020 transporteres og opbevares pladsbesparende. Tekniske detaljer for stanggrensav AL-KO CSA 4020 Den kraftige kæde gør det sammen med en sværdlængde på 20 cm og en skærediameter på 10 cm muligt at arbejde hurtigt og med god håndtering. Den næsten vibrationsfri batteridrevne elmotor af den nyeste generation giver også præcise beskæringsresultater. Med det medfølgende forlængerrør kan du forlænge stanggrensaven med 70 cm og dermed opnå en arbejdshøjde på op til 4 meter. Med et fuldt oplad...

979 kr.

Fri fragt

wupti.com Logo
AL-KO Grensav HS 2015 EasyFlex

AL-KO Grensav HS 2015 EasyFlex

Med denne batteridrevet grensav HS 2015 kan du gøre en hel del savearbejde i haven selv. Den kompakte grensav arbejder med 2.200 slag per minut og drives af batteriet fra EasyFlex serien. 20 V / 2,5 Ah batteriet øger grensavens vægt med blot 1,35 kg, og du kan derfor nemt arbejde med den i længere tid uden at blive træt. Grensaven har en sværdlængde på 120 mm og skærer grene op til 60 mm i diameter. For et sikkert greb er grensaven udrustet med et gummibelagt håndtag. Uafhængig af ledninger og stikkontakter Lav vægt og stabil konstruktion Klipper grene op til 6 cm i diameter Energibesparende takket være gennemtænkt ergonomi Inkl. gummibelagt håndtag for et sikkert greb Batteri og oplader er IKKE inkluderet Batteridrevet grensav HS 2015 fra AL-KO KO er en effektiv støtte til mindre saveopgaver i haven.

499 kr.
538 kr.inkl. fragt
Stark Logo
Stanggrensav til solo by AL-KO 107 L-S

Stanggrensav til solo by AL-KO 107 L-S

Påbygningsdel til buskrydder solo by AL-KO 107 L-SForvandler buskrydder 107 L-S til en stanggrensavRobust sværd og kæde i høj kvalitetMonteres enkelt uden værktøj Automatisk kædesmøring Perfekte klipperesultater til krævende haveejere og hobbygartnere: Dette er, hvad solo by AL-KO benzindrevne buskryddere står for – vores robuste, ekstremt stærke og alsidige High-end modeller.Denne påbygningsdel ændrer buskrydder solo by AL-KO 107 L-S til en stanggrensavHvis du har den benzindrevne buskrydder solo by AL-KO 107 L-S, ændrer du med dette tilbehør let multitalentet til en stanggrensav. Takket være det værktøjsfri lynkoblingssystem kan du bruge stanggrensaven straks. Tekniske detaljer for solo by AL-KO grensavs påbygningsdel 107 L-SSværdet af høj kvalitet med det robuste AL-KO kæde gør det muligt at skære igennem selv tykkere grene. Så er der ikke noget i vejen for hurtigt skærearbejde og tidskrævende vedligeholdelse reduceres til et minimum. Den automatiske kædesmøring sparer dig tid – kontroller blot niveauet i gennem skueglasset og efterfyld efter behov. Det ergonomiske håndtag og den og den enestående balance på maskinen gør buskrydder 107 L-S med grensavs påbygningsdelen til den perfekte hjælper i haven. Køb grensavs-tilbehøret til solo by AL-KO 107 L-S eller en af vores andre modellerGrensavs påbygningsdelen til solo by AL-KO 107 L-S kan købes i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Det gør den benzindrevne buskrydder solo by AL-KO 107 L-S til en kraftig, godt manøvrerbare stanggrensav. Som ekstratilbehør kan fås et forlængerrør 800 mm (varenr. 126 066) for at forbedre arbejdshøjden.

1.449 kr.

Fri fragt

AL-KO Logo
Profilbillede
Carl N·Kategoriansvarlig for Havemaskiner