Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Echo Havemaskiner

41 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Motorsav cs501sx

Motorsav cs501sx

Motorsav CS501SX To-takt. 50 cc professionel motorsav fra Echo. CS501sx er i samme høje kvalitet som man forventer af ethvert Echoprodukt, og Echo giver som altid 5 års garanti til private. Denne sav har de kræfter du forventer af en 50 kubiks, og giver derfor en god balance mellem vægt, størrelse og kræfter. Den leveres med et 18" sværd af "solid bar"-typen, hvilket betyder at sværdet er fræst ud af et enkelt stykke metal. Bemærk: Der er tung fragt på denne vare. Ring evt. ang. et fragt tilbud.

5.295 kr.

Fri fragt

Hjallerup Maskinforretning Logo
Echo Kædesav CS 362 WES

Echo Kædesav CS 362 WES

CS 362 wes er designet til at være yderst manøvredygtig ved beskæring. ECHOs CS 362 WES er perfekt til hård beskæring eller afkvistning CS362 WES har et letvægtsdesign med smal krop for at gøre den ekstrem manøvredygtig. Den har smallere lameller for at forhindre indtrængning af fyr splinter .udstyret med værktøjsfri filtercover for lettere adgang. Udstyr: vibrationreduktionssystem for bedre operatør komfort ES let starter system for at lette kraften der er nødvendig for at starte kædesav adgang til kædespænding fra siden Integreret choke og hurtig tomgang med triggerudløser til let start. integreret choke og hurtig tomgang udskiftelig metal barkstød for bedre kontrol Det orignaler sværd OR-430219-38732 bruger 53 drivled OR-91P053E. Kan købes i tilbehørs fanen Echo giver 5 års garanti til private og 2 års garanti til erhvervskunder, du skal bare komme til et årligt eftersyn med din Echo maskine.

3.795 kr.

Fri fragt

Bahn-Larsen Logo
Echo Hækkeklipper HCAS 2620 ES HD

Echo Hækkeklipper HCAS 2620 ES HD

Echos HCAS-2620ES Hækkeklipper er i professionel kvalitet og ergonomisk design, Kort rækkevidde. Denne stanghækkeklipper er i meget kraftig udførsel. Echo Stanghækkeklipper er vægten fordelt meget bedre mellem hænderne, du kan altså ikke bære hele maskinen i den ene hånd som på en traditionel hækkeklipper. De er med tipbeskyttelse, så skær ikke ødelægges ved at støde ind i mur og hegn. output effekt på 1 kW. Det kan anbefales at tilkøbe en elephantsnabel for aflastning ved længere brug. Se tilbehør til denne maskine Hækkeklipper i professionel kvalitet med dobbeltskær der let kan indstilles i forskellige vinkler -45 til +90 grader. Er specielt velegnet til bl.a. at klippe brede hække, bunddække og under buske m.v. Echo giver 5 års garanti til private og 2 års garanti til erhvervskunder, du skal bare komme til et årligt eftersyn med din Echo maskine.

5.495 kr.

Fri fragt

Bahn-Larsen Logo
Echo Kædesav CS 362 TES

Echo Kædesav CS 362 TES

CS 362 TES er en af ECHOs kraftige topkapsave! ECHOs CS 360 TES er en meget kraftig topkapningssav med let start Større effekt, højere moment, mere effektivitet. Nyt håndtag med forbedret ergonomi og med tilpasningsmulighed for hænder i alle størrelser. Den er utrolig let og gør det muligt at betjene med en hånd. Med ECHOs kædesave, får du et sikkert, pålideligt og og effektivt arbejdsværktøj. Den er udstyret med avanceret cyklon luftfilterrensning og SAIS elektronisk tændingsforstilling og Easy-startsytem, hvilket gør at den er meget let at starte og håndtere. Konstruktionen giver en perfekt balance. Den orignale sværd EC-X122-000341 bruger kæde med 47 drivled. maskinen kan fint anvende et carvin sværd OR-535047, som også bruger 47 drivled OR-91VXL047E. kan bestilles under fanen tilbehør. ECHO - depend on it. Alle Echos save er designet til at kunne kører i 2000 timer - Det er rigtigt meget! Echo giver 5 års garanti til private og 2 års garanti til erhvervskunder, du skal bare komme til et årligt eftersyn med din Echo maskine.

3.995 kr.

Fri fragt

Bahn-Larsen Logo
Echo Kædesav CS 352AC

Echo Kædesav CS 352AC

AUTO CHOKE, super nem at starte. Echos motorsav CS-352 AC er en lille let håndterlig motorsav i super høj japansk kvalitet. Den samme maskine som CS-352ES, men nu med AC = AUTO CHOKE CS-352AC er fyldt med funktioner, der sikrer, at du kan komme hurtigt i gang og får arbejdet gjort problemfrit. AC i navnet står for automatisk choke, hvilket betyder, at choke-funktionen håndteres optimalt. Kombiner dette med ECHOs ES-Start-system, så du får en hurtig og ubesværet start hver gang. Til den krævende hobby bruger der laver under 10m3 brænde om året, eller til at fælde og beskære træer i den store villa og i sommerhuset. Kører med stor kædehastighed og er derfor rigtig god til mindre opgaver og er stadig kraftig nok til at den kan kører med fuld fart når hele sværdet er i brug. Det føles som at have en prof sav i hånden. Bremse monteret i begge sider - en meget stærk konstruktion Primer pumpe - Let at starte efter påfyldning af benzin. Nyeste teknologi og høj effekt Lav vægt Høj skærehastighed Kort sagt fantastisk til prisen. ECHO - depend on it. Alle Echos save er designet til at kunne kører i 2000 timer - Det er rigtigt meget! HUSK Echo giver 5 års garanti til private og 2 års garanti til erhvervskunder, du skal bare komme til et årligt eftersyn med din Echo maskine.

2.295 kr.

Fri fragt

Bahn-Larsen Logo
Echo Kædesav PPT 2620ES Stangsav

Echo Kædesav PPT 2620ES Stangsav

PPT 2620 ES kraftfuld og økonomisk med 5 års garanti. En proffessionel stangsav fra Echo udstyret med teleskopskaft. Med stangsav fra Echo kan men let og sikkert nå at beskære indkørsler og allér. Man undgår at skulle arbejde fra gyngende stiladser og lange stiger. Rigrøret er fremstillet i glasfiber, som gør maskinen lettere, og kan dermed forlænge arbejdstiden, uden for mange pauser. Der er også minimalt af vibrationer. Med gasgiveren monteret i en bøjle oven på rigrøret får man bedre og mere ergonomisk rigtig arbejdsstilling. Det originale sværd EC-X122-000150 bruge 44 drivled kan købes i fanen tilbehør. Der kan også fås hækkeklipper til maskinen så man kan klippe meget høje hække. Stangsavens oliepumpe sikrer problemfri drift. Udstødningen bliver ledt ud bag brugeren. Teleskopskaft kan varieres fra 2716-3704 mm Med ekstra forlænger har den en total længde på op til 5210mm (tilbehør) Hækkeklipper tilsats kan fås som tilbehør. Echo har 5 års garanti på deres maskiner, hvis man får lavet et årligt eftersyn på maskinen.

6.995 kr.

Fri fragt

Bahn-Larsen Logo
Echo Kombimaskine PAS2620ES

Echo Kombimaskine PAS2620ES

Se hvad der kan købes af tilbehør til denne kombimaskine i tilbehørslisten. Mulighederne er mange ECHO Kombimaskine PAS 2620 ES Dette stykke fantastiske multiværktøj fra Echo, giver dig mulighed for at eje en række af de allerbedste haveværktøjer. Denne multimaskine er PAS 2620 ES har en pålidelig 25,4 cc Echo motor, som er forbundet med en drivaksel i halv længde og et bøjlegreb. Hver af de otte forskellige værktøjer kan monteres hurtigt og nemt ved simpelthen at trykke og stramme foretrukne tilknytning til motorenheden. Den starter ubesværet takket være Echo’s velkendte Easy-startsystem. Total længde på maskinen alene er 1025 mm Total længde med Hækkeklipper lang model 260 cm Total længde med Hækkeklipper kort model 192 cm Total længde med sav 246 cm Echo har 5 års garanti på deres maskiner, hvis man får lavet et årligt eftersyn på maskinen.

3.295 kr.

Fri fragt

Bahn-Larsen Logo
Buskrydder srm 2620 es/u

Buskrydder srm 2620 es/u

ECHO buskrydder SRM2620ES En god all-round buskrydder / trimmer med ES-start, lavt støjniveau og let startsystem. Buskrydderen er to-takt 25,4cc og med høj effekt. Leveres med 2-strengs halvautomatisk trimmerhoved, klinge samt bæresele. Vægt 6 kg. Bemærk der er tung fragt på denne vare.

3.995 kr.

Fri fragt

Hjallerup Maskinforretning Logo
Echo Kædesav CS2511WES

Echo Kædesav CS2511WES

CS-2511WES er en utrolig let sav! CS-2511 WES har en kompakt design der sammen med at den er ultralet betyder, at man kan komme til på steder uden ret meget plads. Vejer kun 2300 G uden sværd og kæde. Professionel 2-takts-motor der har imponerende ydelse, udstyret med G-Force Engine Air Pre-Cleaner der reducerer motorens eksponering for snavs og affald, hvilket betyder mindre vedligeholdelse og længere levetid for saven. Oliejustering foroven gør det muligt for brugeren at kontrollere oliemængden, så der opnås optimal drift. Stort, åbent, drejeligt fastgørelsesøje giver mere fleksibilitet ved klatring. Ergonomisk tophåndtag. Det originale sværd EC-X122-000073 bruger 47 led OR-P047E og kan findes i tilbehør til maskinen. Kan udstyres med sværd 1/4 kæde, der er ideel til figurskæring ECHO - depend on it. Alle Echos save er designet til at kunne kører i 2000 timer - Det er rigtigt meget! Echo har 5 års garanti på deres maskiner, hvis man får lavet et årligt eftersyn på maskinen.

3.895 kr.

Fri fragt

Bahn-Larsen Logo
Echo Buskrydder SRM 3020TES U

Echo Buskrydder SRM 3020TES U

Er det en kraftig buskrydder der er behov for, vil Echo SRM3020TES U være et godt valg. Echo 3020 TES U Buskrydder er en kraftig buskrydder perfekt til større opgaver, som at slå under tråd eller holde jagtstier og lign. ryddet. Buskrydder med forbedret antivibrationssystem og betjeningsvenlig snaplås til luftfilteret. SRM-3020TES U skaber et drejningsmoment på op til 50% mere end tidligere modeller, og er designet til at trimme vanskeligt materiale, så som meget sejt og langt græs. Lavt støjniveau og ES-startsystem for let og ubesværet start, bruger 50-70% mindre kraft på at starte motoren. Med justerbart U-Håndtag Leveres med trimmerhoved og bæresele. Trimmerhovedet er med venstregevind M10 x 1,25 og 2,4 mm snørre Echo giver 5 års garanti til private og 2 års garanti til erhvervskunder, du skal bare komme til et årligt eftersyn med din Echo maskine.

5.295 kr.

Fri fragt

Bahn-Larsen Logo
Echo Kædesav CS 501 SX

Echo Kædesav CS 501 SX

1 stk. til denne pris. Let at starte, kan klare opgaver der kræver en del. Professionel sav med god effekt, let at starte 5 års garanti. CS 501 SX professionel sav til skovning af større træer Har du opgaver der indbefatter skovning af store træer og stadig vil blive på en vægt, hvor saven er til at arbejde med. Så er det Echos CS 501 SX, du skal have fat i. En stærk sav med stort fuldstøbt sværd, der forlænger levetiden ca. 3 gange. Professionel kædesav med stor komfort og udstyret med antivibrationssystem, dekompresionsventil for at give lettere start. Kædesaven er udstyret med Dual-post-kædebrems giver ekstra holdbarhed. Den er med 16 sværd. ECHO - depend on it. Alle Echos save er designet til at kunne kører i 2000 timer - Det er rigtigt meget! Echo giver 5 års garanti til private og 2 års garanti til erhvervskunder, du skal bare komme til et årligt eftersyn med din Echo maskine.

4.850 kr.

Fri fragt

Bahn-Larsen Logo
Echo PB2620

Echo PB2620

Specifikationer Motorstørrelse: 25,4 cc Effekt: 0,9 kw Vægt: 3,9 kg Max. luftflow: 76,8 m/sek Max. lufthastighed: 76,2 m/sek

2.995 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Echo CS-2511WESC

Echo CS-2511WESC

Specifikationer Motorstørrelse: 25,0 cc Effekt: 1,10 kw Vægt: 2,5 kg Sværd længde: 25cm/10″ Kæde type: 1/4″

4.395 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Echo CS-2400 El Motorsav

Echo CS-2400 El Motorsav

Beskrivelse Echo CS-2400 El motorsav El Motorsav fra Echo i stærk Japansk kvalitet. Echo CS-2400, er udstyret med en brølstærk 2400W elmotor. Motoren giver maskinen de fornødne kræfter til de krævende opgaver for hobbymanden. Den er med aut. kædesmøring, 16″ Sværd, samt lav vægt på kun 3,9kg. Produkt specifikationer: Motor 2400 W Vægt 3,9 kg Spænding 230 V Frekvens 50 Hz Kædetype 3/8 lav Sværlængde 16″ (40 cm) Kædeoliesystem Automatisk Kædeolietank 0,20 liter Sværdrille 0,050 Let start system Ja

1.681 kr.

Fragt ukendt

BL Værktøj

Echo SRM-420ES/U Buskrydder

Echo SRM-420ES/U Buskrydder

Echo SRM-420ES/U Buskrydder 5 års garanti til privat og 2 års garanti til erhverv. - Kraftigste mellemklasse maskine der kan klare de fleste opgaver hurtigt og effektivt- Lavt støjniveau og forbedret antivibrationsstystem- Leveres med klinge og bære sele 41.5 cm³, 1,6 kW, 8.7 kg

5.195 kr.
5.274 kr.inkl. fragt
Skovhavehuset Logo
Echo CS2511WES

Echo CS2511WES

Echo CS2511WES er verdens letteste baghåndtagssav!! Echo CS2511WES er perfekt til beskæringsopgaver Kompakt, letvægt og med den bedste effekt-til-vægt-forhold i sin klasse, den nye CS-2511WES baghåndtags motorsav. En ny udvikling inden for motorsave med baghåndtag. CS-2511WES 2-hånds motorsav er ECHOs letteste og mest kompakte sav. Vejer kun 2,6 kg (tørvægt uden bar og kæde) og med et ergonomisk kompakt design er saven både meget manøvrerbar og kan bruges i lange perioder uden du bliver træt. Samtidig producerer motoren 1,10 kW, hvilket giver CS-2511WES et overlegent forhold mellem styrke og vægt. Der bevares den samme ergonomi og fordele som i CS-2511TES (arboristsav) i en ny baghåndssav. Dets ultrakompakte størrelse og præcision gør den ideel til beskæring, trimning, carving, fældning af små træer, brændeskæring, og mindre jordarbejde. Nyttige funktioner i denne sav inkluderer en håndledsstøtte til præcis kontrol og manøvrerbarhed, et værktøjsløst luftfilterafdækning, der giver let adgang til luftfilter, selv når du bærer handsker; en sidetilgangskædespænder for let justering af kæden og et anti-icing-system, der forhindrer, at karburatoren fryser i koldere måneder. Dette produkt er en del af ECHOs X Series-serie af “bedst i klassen” produkter.

3.495 kr.

Fragt ukendt

Vedbæk skov &park

Echo CS 390 ESX Kædesav

Echo CS 390 ESX Kædesav

Denne Echo CS 390ESX er den næst mindste af de save der kaldes farmersav eller semipro. Denne sav er velegnet til mindre landbrug og et ganske godt bud på en arbejdshest til at fjerne læbælter ol. som afgrening af træer der er lagt ned, dette pga. af det korte sværd, der gør det nemt og hurtigt at komme rundt om stammen. Echo giver som de eneste 5 års garanti og 2 år til erhverv på deres produkter. Og derfor syntes jeg som fagmand at dette er et rigtig godt valg. Motor: 38,4 ccm – Effekt: 1,90 kW Vægt: 4,5 kg (uden kæde og sværd) Sværd: 13″ (33 cm) – Kæde: 0,325″ – 1,5 mm. – 56 led

5.495 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Echo PPT 265 ES Stangkædesav

Echo PPT 265 ES Stangkædesav

7.490 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Echo PPF 236 ES Stangkædesav

Echo PPF 236 ES Stangkædesav

Har du sat røv for tidligt og er bange for at kravle op i træet for at sav en gren ned, så må du købe dig en Echo stangsav. Denne Echo PPF 236 ES, er den mindste stangsav Echo laver. Du kan når grene i en en højde af ca. 2,5 meter, hvis du strækker dig lidt. Det er præcis nok til at du skal holde en allé fri for grene, så du kan køre der i bil. Det er med denne sav, som med andre Echo produkter, du får nemlig 5 års garanti og 2 år til erhvervs brug. Og det er fordi Echo har styr på deres kvalitet. Motor: 21,2 ccm – Effekt: 0,70 kW Vægt: 5,8 kg (uden kæde og sværd) Sværd: 10″ (25 cm) – Kæde: 3/8″H – 1,3 mm – 39 led Totallængde: 2399 mm (2,4 meter)

4.995 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Echo CS-362WES

Echo CS-362WES

Specifikationer Motorstørrelse: 35,9 cc Effekt: 1,49 kw Vægt: 3,8 kg Sværd længde: 30 cm/14″ Kæde type: 3/8″

3.795 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Echo CS-362 TES

Echo CS-362 TES

Specifikationer Motorstørrelse: 35,9 cc Effekt: 1,50 kw Vægt: 3,6 kg Sværd længde: 30cm/12″ Kæde type: 3/8″

3.995 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Echo Pro sele

Echo Pro sele

Pro selen er en yderst lækker sele, der fint kan bruges dagen lang. Denne sele har en del flere justeringsmuligheder, så den sidder perfekt hele dagen.

995 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Buskrydder srm350 es echo

Buskrydder srm350 es echo

Buskrydder ECHO SRM350 ES Med antivibrationssystem Betjeningsvenlig snaplås til luftfilteret Lavt støjniveau Leveres med klinge, bæresele og trimmerhoved Motor to-takt 34cc. Længde 182,5 cm Benzintank 0,84 liter Vægt 7,6 kg. Bemærk der er tung fragt på denne vare.

4.995 kr.

Fri fragt

Hjallerup Maskinforretning Logo
Echo Ergo sele

Echo Ergo sele

Ergo selen er en yderst lækker sele, der fint kan bruges dagen lang.

419 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

ECHO Tagrendesæt

ECHO Tagrendesæt

Tagrendesæt til enkel rensning af af tagrenden. Med dette kit kan du rense tagrender uden at skulle op på en stige og der medølger sikkerheds briller så du heller ikke får skidt i øjnene.

699 kr.
754 kr.inkl. fragt

Havegiganten

Echo Pro Sweep (Kost til PAS 2620ES)

Echo Pro Sweep (Kost til PAS 2620ES)

Med denne kost bliver det en leg for dig at holde fliser og anden belægning pænt og rent. Den bruges sammen med Echo PAS 2620 ES multimaskine. Husk der er 5 års garanti på og 2 år til erhvervs brug.

3.990 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Echo ES-400-PIA Løvsuger - 250 liter - Honda - 163 cc - 75 cm

Echo ES-400-PIA Løvsuger - 250 liter - Honda - 163 cc - 75 cm

Echo ES-400-PIA Løvsuger - 250 liter - Honda - 163 cc - 75 cm

26.999 kr.

Fri fragt

Byg1.dk

Echo PPT-2620ES

Echo PPT-2620ES

Specifikationer Motorstørrelse: 25,4 cc Effekt: 1,0 kw Vægt: 7,7 kg

6.995 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Echo ES-640 PIA

Echo ES-640 PIA

Specifikationer motor: Honda GX-160 Ydeevne ved 3.600 o / min: 3,6 kW (4,8 HK) Rejser drev: transmission 7-hastighed max. luftmængde: 3.270 m³ / h max. Tankkapacitet: 3,1 l (LængdexBredexHøjde): 167 x 78 x 105 cm vægt: 99 kg Ø sugeslange: 14 cm Længde på sugeslange: 3 m vibrationer: 3,6 (m / s²) SPL: 77 dB (A) Lydeffektniveau: 92 dB (A)

29.995 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Echo CS 4510 ES Kædesav

Echo CS 4510 ES Kædesav

Årets NYHED fra Echo, er denne afløser for CS 450. Echo CS 4510 ES er den første sav i den nye serie, det er en sav der ventes rigtig meget af. Med denne sav er du på vej ind i klassen for prof. save fra Echo. Dette er nu klart min favorit som fagmand. Den er med en så stærk motor at den kan fås med 18″ sværd. Den her sav, bliver du så glad for og så har du stadig 5 års garanti og 2 år til erhvervs brug. Motor: 45,0 ccm – Effekt: 2,3 kW Vægt: 5,0 kg (uden kæde og sværd) Sværd: 13″ (33 cm) – Kæde: 0,325″ – 1,5 mm – 56 led Sværd: 15″ (38 cm) – Kæde: 0,325″ – 1,5 mm – 64 led Sværd: 18″ (45 cm) – Kæde: 0,325″ – 1,5 mm – 72 led

3.995 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Echo DPB-600 Løvblæser incl. 4 Ah Batteri og Lader

Echo DPB-600 Løvblæser incl. 4 Ah Batteri og Lader

Vejen går bare mere og mere efter batterimaskiner, så der er Echo selvfølgelig også med. Blade og skidt som tidligere blevet fejet væk, bliver idag klaret med en blæser. Og i mange tilfælde, kan en blæser også bruges til løst frostsne. En løvblæser er den maskine der klar bruger mest strøm, så det er vigtigt at du ikke nødvendigvis køre på fulde omdrejninger. Det giver dig nemlig en optimal batteritid. Echo laver selv deres maskiner i Japan og der ydes den sædvanlige 5 års garanti og 2 år til erhverv. Dette gælder dog ikke på selve batteriet, der er der 2 års garanti på. Så husk at sætte dig ind i hvordan du passer på et batteri og husk at lade på det med jævne mellemrum. Spænding: 50,4 Volt Vægt: 3,2 kg (uden batteri) Max. luftflow: 650 m3/t Max. lufthastighed: 72,5 m/sek (261 km/t) Drifttid med 4 amp. batteri: op til 15 min. Denne maskine leveres Incl. 4 Ah batteri og lader.

5.890 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Echo CS 2400 El-Kædesav

Echo CS 2400 El-Kædesav

Står du blot og saver brænde i en buk hjemme i indkørslen eller sågar i skuret. Så er der slet ingen grund til at du har en benzin kædesav. Undgå støj og røg, ja og undgå sågar det at vedligeholde en benzinmotor og turen efter benzin, her på Absalonsvej 4. Denne lille stærke el-kædesav, er lige så effektiv som en alm. god hobby benzin kædesav. Og i øvrigt lige så farlig, den køre med samme fart på kæden, der også er helt den samme. Så sørg for at ha´ dit sikkerhedstøj i orden. Motor: 2400 Watt Vægt: 3,95 kg (uden kæde og sværd) Kæde: 3/8″ hobby – 1,3 mm. – 57 led

1.495 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

ECHO SRM-3610T/U

ECHO SRM-3610T/U

5.495 kr.

Fragt ukendt

KN-teknik

Echo Hækkeklipper for PPT 265 ES

Echo Hækkeklipper for PPT 265 ES

Har du en virkelig høj hæk, så er denne hækkeklipper et godt tilkøb til en Echo PPT 265 ES. Denne er statter blot savhovedet og så er du igang med dig store hæk.

3.195 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Echo SRM-420ES Buskrydder

Echo SRM-420ES Buskrydder

Beskrivelse Echo SRM-420ES Buskrydder med 41,5 CC motor Kraftig buskrydder fra Echo, med stærk 41,5cc motor. Maskinen er af professionel kvalitet, og klarer langt de fleste opgaver hurtigt og effektivt. SRM-420ES er udstyret med Echo ES-start, der sikrer altid let start af maskinen! Maskinen har en vægt på 8,7 kg og er med indbyget antivibrationssystem. Buskrydderen leveres med klinge samt ergonomisk bæresele.

8.494 kr.

Fragt ukendt

BL Værktøj

Echo PB2520

Echo PB2520

Specifikationer Motorstørrelse: 25,4 cc Effekt: 0,9 kw Vægt: 3,9 kg Max. luftflow: 76,8 m/sek Max. lufthastighed: 76,2 m/sek

2.495 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

ECHO bladfanger 260 liter Z-7500-002-10

ECHO bladfanger 260 liter Z-7500-002-10

Obs: tilbehør til echo løvsugere

1.699 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

ECHO bladfanger 260 liter Z-7500-006-10 med patent lukning

ECHO bladfanger 260 liter Z-7500-006-10 med patent lukning

Obs: tilbehør til echo løvsuger, har patent lukning

2.895 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

ECHO våd taske 260 liter Z-7500-004-10

ECHO våd taske 260 liter Z-7500-004-10

Obs: tilbehør til echo løvsuger

3.095 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Hækkeklipper hcr165es

Hækkeklipper hcr165es

Hækkeklipper HCR165ES Hækkeklipperen til den krævende professionelle bruger Kraftig maskine med høj effektivitet og ekstrem holdbarhed. Professionel anti-vibrations system til mange timers daglig brug Udstødningsgas føres væk fra brugeren. Multifunktionsgreb. To-takt 21,2cc. Vægt: 5,1 kg. Bemærk der er tungfragt på denne vare, ring/skriv evt. og aftale fragtpris.

4.995 kr.

Fri fragt

Hjallerup Maskinforretning Logo
Echo ES-330B-02 Løvsuger - 250 liter - B&S - 190 cc - 75 cm

Echo ES-330B-02 Løvsuger - 250 liter - B&S - 190 cc - 75 cm

Echo ES-330B-02 Løvsuger - 250 liter - B&S - 190 cc - 75 cm

18.999 kr.

Fri fragt

Byg1.dk

Echo 3m sugeslange AES-400SCHL-15D

Echo 3m sugeslange AES-400SCHL-15D

Obs: tilbehør til echo løvsugere

2.795 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Echo DPB-600 Løvblæser

Echo DPB-600 Løvblæser

Vejen går bare mere og mere efter batterimaskiner, så der er Echo selvfølgelig også med. Blade og skidt som tidligere blevet fejet væk, bliver idag klaret med en blæser. Og i mange tilfælde, kan en blæser også bruges til løst frostsne. En løvblæser er den maskine der klar bruger mest strøm, så det er vigtigt at du ikke nødvendigvis køre på fulde omdrejninger. Det giver dig nemlig en optimal batteritid. Echo laver selv deres maskiner i Japan og der ydes den sædvanlige 5 års garanti og 2 år til erhverv. Dette gælder dog ikke på selve batteriet, der er der 2 års garanti på. Så husk at sætte dig ind i hvordan du passer på et batteri og husk at lade på det med jævne mellemrum. Denne maskine leveres uden batteri og lader. Motor: 50,4 Volt Vægt: 3,2 kg (uden batteri) Max. luftflow: 650 m3/t Max. lufthastighed: 72,5 m/sek (261 km/t) Drifttid med 4 amp. batteri: op til 15 min.

2.295 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Echo CS 501 SX Kædesav

Echo CS 501 SX Kædesav

Har du opgaver der indbefatter skovning af store træer og stadig vil blive på en vægt hvor saven er til at arbejde med. Så skal du vælge denne Echo CS 501 SX, en stærk sav med stort fuldstøbt sværd, der forlænger levetiden ca. 3 gange. Med et Echo produkt for du altid 5 års garanti og 2 år til erhvervs brug. Her er tale om en fuld prof. sav fra Echo i den lette ende. En stærk arbejdshest. Motor: 50,2 ccm – Effekt: 2,57 kW Vægt: 4,7 kg (uden kæde og sværd) Sværd: 13″ (33 cm) – Kæde: 0,325″ – 1,3 mm – 56 led (ikke fuldstøbt Echo Sværd) Sværd: 16″ (40 cm) – Kæde: 0,325″ – 1,5 mm – 68 led Sværd: 18″ (45 cm) – Kæde: 0,325″ – 1,5 mm – 72 led

5.295 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Echo Edger (Kantskære til PAS 2620ES)

Echo Edger (Kantskære til PAS 2620ES)

Er lige linjer på kanten af din plæne et must for dig, så bør du købe denne kantskære til din Echo PAS 2620 ES multimaskine. Så er det en del nemmere end med spaden hele vejen rundt. Du får 5 års garanti på Echo maskiner og 2 år til erhvervs brug. Dog ses klingen som en sliddel og er derfor ikke omfattet af garantien. Echo PAS multimaskine er for dig, der gerne vil have en del maskiner. Men kun vil have en motorenhed at vedligeholde.

1.495 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Carl N·Kategoriansvarlig for Havemaskiner

Populære søgninger i Havemaskiner