Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Træningsbænken – sådan vælger du rigtigt

Træningsbænken er et vigtigt valg. Med en træningsbænk kan du styrketræne hjemme – og der er både tid og penge at spare ved at droppe fitnesscentret. Men træningsbænken skal købes efter overvejelse, ikke ud fra en impulsiv beslutning – så er der meget større chance for, at den bliver brugt, i stedet for at stå og samle støv.

Hvad er målet med din træning?

Før du køber træningsbænk, bør du spørge dig selv, hvad formålet med træningen er.

Vil du tabe dig, tage på, være stærkere eller styrke din kondition? Når du ved, hvorfor du træner, kan du fastlægge et program til øvelserne på træningsbænken.

Træningsbænken har de bedste chancer for at blive brugt, hvis du fastlægger et program, allerede før du køber træningsbænk. Samtidig kan du sikre dig, at du vælger de rigtige øvelser og når dit fitnessmål.

Køb en god træningsbænk

Træningsbænke fås i mange prislejer – men det er vigtigt, at du vælger en god kvalitet. Køb aldrig en træningsbænk, før du har afprøvet den og er sikker på, at du vil blive glad for at bruge den. Når du vælger en træningsbænk af god kvalitet, kan du også nemmere sælge den til en ordentlig pris, hvis du ikke har brug for den mere.

Træningsbænken bør være solid, og du skal sikre dig, at den ikke uden videre kan vælte eller gå i stykker. Selvfølgelig er det rart at kunne transportere træningsbænken – men ikke på bekostning af soliditet. Find en træningsbænk, der støtter dine skuldre under øvelserne, og som er let at indstille.

Bænken bør kunne justeres, dvs. at vinklen skal kunne ændres, så du kan lave øvelser i liggende og halvt opretsiddende stilling. Sæt tid af til at rådføre dig med professionelle og undersøge markedet, før du vælger træningsbænk.

Filter1

Vis