Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Træningsbænke

100+ produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Hammer Solid XP Bænkpres Træningsbænk

Hammer Solid XP Bænkpres Træningsbænk

Hammer Solid XP er en bænkpres træningsbænk, med mange funktioner. Denne bænk har et ergonomisk justerbart ryglæn, som giver dig en god komfort - du har både mulighed for at lige samt skrå bænkpres. Skumpuden på Hammer Solid XP Bænkpres Træningsbænken har en tykkelse på 50mm. Selve rammen er fremstillet af stålprofiler på 50 x 50mm. Hammer Solid XP kan eksempelvis udføre øvelserne latissimus pull, bench press, arm curl, knee bends, rowing, cable pull, triceps pull/push, leg curl og meget mere. Dimensionerne på Hammer Solid XP Bænkpres Træningsbænken er 240 x 158 x 216cm. Bænken er 215 x 73 x 100cm og multipressen fylder 143 x 158 x 216cm. OBS: Dette produkt er udelukkende en træningsbænk. Der medfølger altså ikke vægtstang og vægtskiver. . . .

6.799 kr.

Fri fragt

Apuls.dk
vidaXL træningsbænk med vægtstang- og håndvægtsæt 30,5 kg

vidaXL træningsbænk med vægtstang- og håndvægtsæt 30,5 kg

Denne multifunktionelle træningsbænk i høj kvalitet, som har et justerbart sæde og ryglæn, vil være et fremragende valg, når du skal træne derhjemme, og den sparer dig besværet og omkostningerne ved at tage i et fitnesscenter. Vægtbænken leveres med et vægtstang- og håndvægtsæt. Det justerbare sæde og ryglæn med justeringsknapper giver dig nem mulighed for at indstille den mest behagelige stilling. Vores vægtbænk er fremstillet i topkvalitets stål, og den holdbare, polstrede hynde tilbyder dig den bedste komfort. Vægtstang- og håndvægtsættet er forsynet med solide, krombelagte stænger med quick-action-fjederlåse (til vægtstang), skridsikre greb og rillede stjerneskruehætter (til håndvægtstænger) for sikker fastgørelse af vægtskiverne. Du kan træne uden at bekymre dig om sikkerhedsproblemer. Vægtskiverne er lavet med et robust polyætylen-omslag. De kan kombineres på forskellige måder til forskellige træningsformål. Pakken indeholder en træningsbænk, en vægtstang, to håndvægtstænger, seks 1,25 kg vægtskiver, fire 2,5 kg vægtskiver, to 5 kg vægtskiver, fire hætter og to fjederlåse.

1.079 kr.

Fri fragt

VidaXL
Flad træningsbænk

Flad træningsbænk

Flad træningsbænk i meget stabil kvalitet til en uhørt lav pris. Mål: 110cm lang. 25cm bred. 39 cm høj. Max belastning: 300kg Denne flade træningbænk kommer med et komfortabelt sæde og stabile føder, som står godt og fast plantet på jorden, når du skal træne styrketræningsøvelser som fx bænkpres mm. Træningsbænken er meget ideel til hjemmetræning, da styrketræning i hjemmet er blevet en populær træningsform for rigtig mange. Træning med håndvægte og en flad træningsbænk er essentielt for at opbygge en god og stærk grundfysik. I princippet behøver du ikke andet styrketræningsudstyr. Du kan med en flad træningsbænk udøve alle essentielle grundøvelser med flad bænk som fx bænkpres, one arm rows til ryggen og seated military press til skuldrene. Det gode ved at udøve seated molitary press uden ryglæn, er, at du aktiverer rygmuskulaturen og mavemusklerne samtidigt med at du træner skuldrene og triceps. Ved at stabilisere naturligt med ryggen kan du undgå skader, og du kan bygge en sund, stærk og funktionel fysik. Ved træning i træningsmaskiner kan man ofte komme ud for, at kroppen ikke udvikler sig i et naturligt tempo i takt med at enkelte muskelgrupper overtrænes. Ens kropslige funktionalitet og mobilitet er uhyre vigtig, hvis man vil undgå muskelskader og overbelastningskader.

679 kr.

Fri fragt

Nettofitness.dk
Log ind

Bliv gratis medlem