Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Vægtskive stativ

16 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Everlast Weight Plate Rack

Everlast Weight Plate Rack

Everlast Weight Plate Rack The Everlast Weight Plate Rack is a perfect addition to any home gym, with 9 storage rods it holds a generous number of weight plates. If your training area is un-organised this can easily get in the way of achieving your fitness goals, not only is clutter de-motivating, but if gym equipment is not stored correctly it can cause damage to your equipment or worse, you could injure yourself. Key Features: > Steel tubing & Powder Coated > Dimensions: L 75cm x W 75cm x H 100cm > Weight: 20kg > Diameter of rods: 50mm > For use with the Everlast Olympic Weight Plates (product code 762642) Delivery Information: Fast Delivery with in 1-3 working days. Any further queries relating to this product please contact us on 01623 745 467. Black

785 kr.
858 kr.inkl. fragt
SportsDirect
Gymleco 100-Series Incline Stand For International Plates (4 stænger)

Gymleco 100-Series Incline Stand For International Plates (4 stænger)

Gymleco 100-Series Incline Stand For International Plates er et professionel gym vægtskive stativ, til brug i fitnesscentre og lignende. Den svenske mærke Gymleco producerer træningsmaskiner, der holder i mange år og har en fremragende kvalitet. Derfor gives der 10 års garanti på alt Gymleco udstyr, heriblandt stativet Gymleco 100-Series Incline Stand For International Plates (4 stænger). Derudover gives der livstidsgaranti på alle stålprofiler og svejsninger. Materialerne der er benyttet, er alle i den bedste kvalitet og 100-serien, som Gymleco 100-Series Incline Stand For International Plates (4 stænger) er en del af, benytter vægtskiver som belastning. Derved har brugeren let ved selv at bestemme den præcise vægt. Dimensionerne på Gymleco 100-Series Incline Stand For International Plates (4 stænger) er 56 x 45 x 150cm. Du kan opbevare internationale vægtskiver, med en huldiameter på 50mm. Du kan se vores fulde Gymleco udvalg i kataloget her. Hvis du har brug for mere info om Gymleco 100-Series Incline Stand For International Plates (4 stænger), er du meget velkommen til at kontakte vores specialister. . . .

3.499 kr.

Fri fragt

Apuls.dk
ODIN Olympic Color Bumpers + Stativ M. Hjul 70kg

ODIN Olympic Color Bumpers + Stativ M. Hjul 70kg

Med dette sæt får du perfekte sæt til din styrketræning. Du får ODIN Olympic Color Bumpers i 10 og 15 kg, og 70 kg i alt. Dertil får du ODIN Vægtskive stativ m. hjul til opbevaring af vægtskiverne, så du har nem og praktisk opbevaring. Stativet er robust og i god kvalitet. Stativet har hjul og et håndtag, så du nemt kan flytte og transportere stativet og vægtskiverne. Stativet fylder ikke særlig meget, og kan nemt sættes i et hjørne eller hvor du nu har brug for det. ODIN Olympic Colors Bumpers er robuste vægtskiver, som er bygget til at blive kastet på gulvet i øvelser. Den høje kvalitet sikres ved at vægtskiverne bliver smidt fra 2 meters højde mange gange. Denne vægtskive er testet med 6000 drops, hvorfra produktet kun må pådrage sig ubetydelige skader. Dette betyder, at disse vægtskiver er velegnet til fitnesscentre eller lignende. Overfladen er udført som et kraftigt gummilag. Overfladen er ikke glat, så de er nemme at håndtere, da gummioverfladen giver en god håndterbar overflade. Dimensionerne på ODIN Vægtskive Stativ M. Hjul er 135 x 33,5 x 43 cm. . . .

9.599 kr.

Fri fragt

Apuls.dk
Gymleco 100-Series Weight Stand For International Plates (6 stænger)

Gymleco 100-Series Weight Stand For International Plates (6 stænger)

Gymleco Weight Stand For International Plates (6 stænger) er et professionel gym vægtskive stativ, til brug i fitnesscentre og lignende. Den svenske mærke Gymleco producerer træningsmaskiner, der holder i mange år og har en fremragende kvalitet. Derfor gives der 10 års garanti på alt Gymleco udstyr, heriblandt stativet Gymleco Weight Stand For International Plates (6 stænger). Derudover gives der livstidsgaranti på alle stålprofiler og svejsninger. Materialerne der er benyttet, er alle i den bedste kvalitet og 100-serien, som Gymleco Weight Stand For International Plates (6 stænger) er en del af, benytter vægtskiver som belastning. Derved har brugeren let ved selv at bestemme den præcise vægt. Dimensionerne på Gymleco Weight Stand For International Plates (6 stænger) er 33 x 33 x 125cm. Du kan opbevare internationale vægtskiver, med en huldiameter på 50mm. Du kan se vores fulde Gymleco udvalg i kataloget her. Hvis du har brug for mere info om Gymleco Weight Stand For International Plates (6 stænger), er du meget velkommen til at kontakte vores specialister. . . .

3.499 kr.

Fri fragt

Apuls.dk
ODIN Olympic Color Bumpers + Stativ M. Hjul 120kg

ODIN Olympic Color Bumpers + Stativ M. Hjul 120kg

Med dette sæt får du perfekte sæt til din styrketræning. Du får ODIN Olympic Color Bumpers i 15 - 20 og 25 kg, og 120 kg i alt. Dertil får du ODIN Vægtskive stativ m. hjul til opbevaring af vægtskiverne, så du har nem og praktisk opbevaring. Stativet er robust og i god kvalitet. Stativet har hjul og et håndtag, så du nemt kan flytte og transportere stativet og vægtskiverne. Stativet fylder ikke særlig meget, og kan nemt sættes i et hjørne eller hvor du nu har brug for det. ODIN Olympic Colors Bumpers er robuste vægtskiver, som er bygget til at blive kastet på gulvet i øvelser. Den høje kvalitet sikres ved at vægtskiverne bliver smidt fra 2 meters højde mange gange. Denne vægtskive er testet med 6000 drops, hvorfra produktet kun må pådrage sig ubetydelige skader. Dette betyder, at disse vægtskiver er velegnet til fitnesscentre eller lignende. Overfladen er udført som et kraftigt gummilag. Overfladen er ikke glat, så de er nemme at håndtere, da gummioverfladen giver en god håndterbar overflade. Dimensionerne på ODIN Vægtskive Stativ M. Hjul er 135 x 33,5 x 43 cm. . . .

11.999 kr.

Fri fragt

Apuls.dk
Gymleco 100-Series Weight Stand For International Plates (8 stænger)

Gymleco 100-Series Weight Stand For International Plates (8 stænger)

Gymleco Weight Stand For International Plates er et professionel gym vægtskive stativ, til brug i fitnesscentre og lignende. Den svenske mærke Gymleco producerer træningsmaskiner, der holder i mange år og har en fremragende kvalitet. Derfor gives der 10 års garanti på alt Gymleco udstyr, heriblandt stativet Gymleco Weight Stand For International Plates (8 stænger). Derudover gives der livstidsgaranti på alle stålprofiler og svejsninger. Materialerne der er benyttet, er alle i den bedste kvalitet og 100-serien, som Gymleco Weight Stand For International Plates (8 stænger) er en del af, benytter vægtskiver som belastning. Derved har brugeren let ved selv at bestemme den præcise vægt. Dimensionerne på Gymleco Weight Stand For International Plates (8 stænger) er 33 x 33 x 155cm. Du kan opbevare internationale vægtskiver, med en huldiameter på 50mm. Du kan se vores fulde Gymleco udvalg i kataloget her. Hvis du har brug for mere info om Gymleco Weight Stand For International Plates (8 stænger), er du meget velkommen til at kontakte vores specialister. . . .

3.899 kr.

Fri fragt

Apuls.dk
ODIN Olympic Color Bumpers + Stativ M. Hjul 90kg

ODIN Olympic Color Bumpers + Stativ M. Hjul 90kg

Med dette sæt får du perfekte sæt til din styrketræning. Du får ODIN Olympic Color Bumpers i 10 - 15 og 20, og 90 kg i alt. Dertil får du ODIN Vægtskive stativ m. hjul til opbevaring af vægtskiverne, så du har nem og praktisk opbevaring. Stativet er robust og i god kvalitet. Stativet har hjul og et håndtag, så du nemt kan flytte og transportere stativet og vægtskiverne. Stativet fylder ikke særlig meget, og kan nemt sættes i et hjørne eller hvor du nu har brug for det. ODIN Olympic Colors Bumpers er robuste vægtskiver, som er bygget til at blive kastet på gulvet i øvelser. Den høje kvalitet sikres ved at vægtskiverne bliver smidt fra 2 meters højde mange gange. Denne vægtskive er testet med 6000 drops, hvorfra produktet kun må pådrage sig ubetydelige skader. Dette betyder, at disse vægtskiver er velegnet til fitnesscentre eller lignende. Overfladen er udført som et kraftigt gummilag. Overfladen er ikke glat, så de er nemme at håndtere, da gummioverfladen giver en god håndterbar overflade. Dimensionerne på ODIN Vægtskive Stativ M. Hjul er 135 x 33,5 x 43 cm. . . .

10.699 kr.

Fri fragt

Apuls.dk
ODIN Olympic Color Bumpers + Stativ M. Hjul 140kg

ODIN Olympic Color Bumpers + Stativ M. Hjul 140kg

Med dette sæt får du perfekte sæt til din styrketræning. Du får ODIN Olympic Color Bumpers i 10 - 15 - 20 og 25 kg, og 140 kg i alt. Dertil får du ODIN Vægtskive stativ m. hjul til opbevaring af vægtskiverne, så du har nem og praktisk opbevaring. Stativet er robust og i god kvalitet. Stativet har hjul og et håndtag, så du nemt kan flytte og transportere stativet og vægtskiverne. Stativet fylder ikke særlig meget, og kan nemt sættes i et hjørne eller hvor du nu har brug for det. ODIN Olympic Colors Bumpers er robuste vægtskiver, som er bygget til at blive kastet på gulvet i øvelser. Den høje kvalitet sikres ved at vægtskiverne bliver smidt fra 2 meters højde mange gange. Denne vægtskive er testet med 6000 drops, hvorfra produktet kun må pådrage sig ubetydelige skader. Dette betyder, at disse vægtskiver er velegnet til fitnesscentre eller lignende. Overfladen er udført som et kraftigt gummilag. Overfladen er ikke glat, så de er nemme at håndtere, da gummioverfladen giver en god håndterbar overflade. Dimensionerne på ODIN Vægtskive Stativ M. Hjul er 135 x 33,5 x 43 cm. . . .

14.499 kr.

Fri fragt

Apuls.dk
Log ind

Bliv gratis medlem