Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Jordan Træningsudstyr

27 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Jordan HG Coloured Rubber Bumper Plate Vægtskiver 20kg

Jordan HG Coloured Rubber Bumper Plate Vægtskiver 20kg

Jordan HG Coloured Rubber Bumper Plate Vægtskiver 20kg som er fremstillet i en sublim kvalitet. Du skal vælge disse bumper plate vægtskiver, hvis du vil have det absolut bedste på markedet. Der er mange billige bumper plates på markedet, men som alt andet, får du også hvad du betaler for. Disse billige bumper plates, kan være fint, men hvis du vil have det absolut bedste, er disse Jordan HG Coloured Rubber Bumper Plate Vægtskiver det rigtige valg. Vægtskiverne er farvet i 5 forskellige farver. 5kg er sort, 10kg er grøn, 15kg er gul, 20kg er blå og 25kg er rød. Den ydre diameter er ens på alle skiverne, uanset vægten. Prisen er for 1 stk Jordan HG Coloured Rubber Bumper Plate Vægtskive 20kg. . . .

1.399 kr.

Fri fragt

Apuls.dk
Jordan HG Coloured Rubber Bumper Plate Vægtskiver 10kg

Jordan HG Coloured Rubber Bumper Plate Vægtskiver 10kg

Jordan HG Coloured Rubber Bumper Plate Vægtskiver 10kg som er fremstillet i en sublim kvalitet. Du skal vælge disse bumper plate vægtskiver, hvis du vil have det absolut bedste på markedet. Der er mange billige bumper plates på markedet, men som alt andet, får du også hvad du betaler for. Disse billige bumper plates, kan være fint, men hvis du vil have det absolut bedste, er disse Jordan HG Coloured Rubber Bumper Plate Vægtskiver det rigtige valg. Vægtskiverne er farvet i 5 forskellige farver. 5kg er sort, 10kg er grøn, 15kg er gul, 20kg er blå og 25kg er rød. Den ydre diameter er ens på alle skiverne, uanset vægten. Prisen er for 1 stk Jordan HG Coloured Rubber Bumper Plate Vægtskive 10kg. . . .

1.049 kr.

Fri fragt

Apuls.dk
Jordan Steel Series Super Curl Vægtstang 120cm

Jordan Steel Series Super Curl Vægtstang 120cm

Jordan Steel Series Super Curl Vægtstang 120cm - udført med lejer til behageligt og naturlig bevægelse ved din træning. Træning med curl vægtstang, skåner dine håndled og giver dig derved mulighed for at træne endnu mere effektivt og bevare en sund og rask krop. Jordan Super Curl Vægtstang har en hul diameter på 50mm og en grebsdiameter på 25mm, hvilket er perfekt til løft med håndleddene på skrå. Perfekt til øvelser som french press og til biceps curl. I og med det er Super Curl vægtstang, får du endnu mere vinkel på dine håndled og derved skåner dine håndled fra at vride unaturligt. Super Curl Vægtstangen er udstyret med premium lejer, som giver vægtskiverne mulighed for at "rulle" på stangen. Dette er med til at højne kvaliteten for din træning. Overfladen er udført som solid børstet stål, som er med til at give dig et godt greb omkring vægtstangen og med en 25mm grebs diameter. Jordan Steel Series Super Curl Vægtstang 120cm har grå endestykker, så du kan genkende den hurtigt fra eventuelle andre vægtstænger. . . .

1.749 kr.

Fri fragt

Apuls.dk
Jordan O L Justerbar Incline Decline Skråbænk

Jordan O L Justerbar Incline Decline Skråbænk

Jordan O L Justerbar Incline Decline Skråbænk - L: 1520mm, B: 695mm, H: 460mm, Egenvægt: 40kg Ekstrem solid træningsbænk, med mulighed for opadgående og nedadgående hældning til rygstykket. Incline skråbænk betyder træningsbænk med opadgående rygstykke. Her har du fx mulighed for at træne den øvre del af brystmuskulaturen. Decline skråbænk betyder træningsbænk med nedadgående rygstykke. Her har du mulighed for at træne den nedre del af brystmuskulaturen. Du har også mulighed for at træne uendeligt mange andre øvelser på en træningsbænk som denne. Du har mulighed for at vælge imellem 3 forskellige fede farver. Jordan O L Justerbar Incline Decline Skråbænk kan blive leveret i rød, sort eller blå. . . .

7.649 kr.

Fri fragt

Apuls.dk
Jordan O L Decline Skråbænk

Jordan O L Decline Skråbænk

Jordan O L Decline Skråbænk - L: 1840mm, B: 1200mm (1750mm med opbevaring til vægtskiver), H: 1140mm, Egenvægt: 101kg Med denne form for skråbænk, har du mulighed for at træne den nederste del af brystmuskulaturen. Jordan O L Decline Skråbænk har hældning bagud, så du får en anden vinkel på dine arme når du løfter. Dette giver en anden påvirkning af din brystmuskulatur. Jordan O L Decline Skråbænk er en O L Bænkpress, Hvilket betyder at det er en træningsbænk af en særdeles god kvalitet. Bænken kan leveres i 3 forskellige farver: Rød, Blå og Sort. Du skal blot kontakte os ved købet af denne Jordan O L Decline Skråbænk. Du har mulighed for at opbevare ekstra vægtskiver på siden af træningsbænken. Derudover er bænken udført med skridsikre fødder. Kvalitet i absolut topklasse . . .

11.449 kr.

Fri fragt

Apuls.dk
Jordan HG Coloured Rubber Bumper Plate Vægtskiver 5kg

Jordan HG Coloured Rubber Bumper Plate Vægtskiver 5kg

Jordan HG Coloured Rubber Bumper Plate Vægtskiver 5kg som er fremstillet i en sublim kvalitet. Du skal vælge disse bumper plate vægtskiver, hvis du vil have det absolut bedste på markedet. Der er mange billige bumper plates på markedet, men som alt andet, får du også hvad du betaler for. Disse billige bumper plates, kan være fint, men hvis du vil have det absolut bedste, er disse Jordan HG Coloured Rubber Bumper Plate Vægtskiver det rigtige valg. Vægtskiverne er farvet i 5 forskellige farver. 5kg er sort, 10kg er grøn, 15kg er gul, 20kg er blå og 25kg er rød. Den ydre diameter er ens på alle skiverne, uanset vægten. Prisen er for 1 stk Jordan HG Coloured Rubber Bumper Plate Vægtskive 5kg. . . .

549 kr.

Fri fragt

Apuls.dk
Jordan O L Flat Træningsbænk

Jordan O L Flat Træningsbænk

Jordan O L Flat Træningsbænk - L: 1480mm, B: 540mm, H: 460mm, Egenvægt: 31kg Vælg imellem 3 forskellige fede farver: blå, rød og sort. Denne Flat Træningsbænk har en perfekt højde (Lidt lavere end mange andre) som gør den perfekt til øvelser på flat bench. Samtidig er træningsbænken udført med gummifødder, som hjælper med at stå ekstra godt fast. Derudover vejer Flat Træningsbænk også 31kg, som er en god bestandig vægt for en træningsbænk af denne størrelse. Jordan O L træningsprodukter, er af en ekstrem god kvalitet. De passer til fitnesscentre eller lignende, hvor træningsredskaberne hele tiden bliver brugt. Jordan har fokuseret på at lave træningsredskaber der kan holde til stor og konstant belastning. Så er du på udkig efter træningsredskaber af den bedst mulige kvalitet, bør du kigge nærmere på Jordan O L. . . .

6.349 kr.

Fri fragt

Apuls.dk
Jordan HG Coloured Rubber Bumper Plate Vægtskiver 15kg

Jordan HG Coloured Rubber Bumper Plate Vægtskiver 15kg

Jordan HG Coloured Rubber Bumper Plate Vægtskiver 15kg som er fremstillet i en sublim kvalitet. Du skal vælge disse bumper plate vægtskiver, hvis du vil have det absolut bedste på markedet. Der er mange billige bumper plates på markedet, men som alt andet, får du også hvad du betaler for. Disse billige bumper plates, kan være fint, men hvis du vil have det absolut bedste, er disse Jordan HG Coloured Rubber Bumper Plate Vægtskiver det rigtige valg. Vægtskiverne er farvet i 5 forskellige farver. 5kg er sort, 10kg er grøn, 15kg er gul, 20kg er blå og 25kg er rød. Den ydre diameter er ens på alle skiverne, uanset vægten. Prisen er for 1 stk Jordan HG Coloured Rubber Bumper Plate Vægtskive 15kg. . . .

1.199 kr.

Fri fragt

Apuls.dk
Log ind

Bliv gratis medlem