1. Start
  2. Hjem & Husholdning
  3. Køkkenapparater
  4. Køkkenmaskiner & Foodprocessorer
  5. Foodprocessorer
  6. Foodprocessorer

Foodprocessorer

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Foodprocessorer findes i mange forskellige prisklasser. Hvor meget er du villig til at betale?
Filtrer
  • Køkkenmaskiner & Foodprocessorer
  • Køkkenmaskiner
  • Foodprocessorer
  • Tilbehør
Produktegenskaber
Mål

200+ produkter

Foodprocessorer Ninja BN800EU
100+ overvåger

Ninja BN800EU

Foodprocessor, 1200W, 5 hastighedstrin, Display, Låg med pusher, Dele, der tåler opvaskemaskine, Turbo-/pulsfunktion, BPA-fri

1.263 kr.

4,8

Skousen
ComputerSalg A/S
i 36 butikker
KitchenAid 5KFP0719EBM

KitchenAid 5KFP0719EBM

Foodprocessor, 1.7L, 250W, 3 hastighedstrin, BPA-fri, Låg med pusher, Dele, der tåler opvaskemaskine, Ledningsopbevaring, Turbo-/pulsfunktion, Inkl. Skæreskive, Rive- og strimmelskive, Universalkniv, Dejkrog

1.199 kr.

4,7

Skousen
Elgiganten
i 7 butikker

Tre tips, når du skal købe en foodprocessor

Skålens størrelse varierer fra model til model, så afhængig af hvad du skal bruge foodprocessoren til, kan det være godt at have i tankerne.

Størrelsen på skålen afgør naturligvis også, hvor meget plads din foodprocessor vil kræve i på køkkenbordet og i dine køkkenskabe.

En “mini foodprocessor” kan lyde attraktiv, men der er primært tale om en minihakker, som kan være drevet af en stavblender. Den kan sjældent ret meget mere end at hakke løg, nødder og grøntsager eller køre en hurtig pesto sammen.

  • Til saucer og smoothies er det ofte nok med en mindre model på 1-2 liter.
  • *En kødfars, en tærtedej eller piskning af fløde vil hurtigt kræve en skål på mere end 2 liter.

En foodprocessor bearbejder dine råvarer – som navnet antyder. Dens store styrke ligger i at snitte, hakke og blande. Den er effektiv til tærte- eller småkagedej, men det går ofte alt for hurtigt for en gærdej.

Kig efter medfølgende tilbehør som:

  • Snitte- og riveskiver
  • Knive til at hakke
  • Piskeris
  • Dejblander

Men måske får du også brug for en citruspresser eller en kødhakker.

Der findes meget avancerede food processorer med intelligente og automatiske programmer, men det bliver din foodprocessor næppe billigere af.

De fleste foodprocessorer har i dag dele, der tåler opvaskemaskinen, men der er også undtagelser. Hvis du ikke orker at vaske alt op i hånden, så bør du kigge efter en foodprocessor, som kan rengøres i opvaskemaskinen.

Det kan også være en god idé at tage et ekstra kig på maskinens design, ikke kun fordi det kan være et plus med et flot design – men også af praktiske årsager.
Hvis den har mange små og trange rum, er det ofte også ret besværligt og tidskrævende at komme til skrubbe de små områder helt rene.

Hos Madbanditten.dk har vi fundet et “life hack” (livshak) til at udnytte foodprocessoren til at spare tid i køkkenet.

FOODPROCESSOR

Almindelige spørgsmål

En foodprocessor er en multifunktionel maskine til køkkenet, der kan bruges til alt fra at rive frugt og grøntsager til at blande dej og lave saucer. Det er køkkenets allroundredskab.

Blandt andet er det særligt praktisk at lave dej i din køkkenmaskine, fordi det skåner arme og led og gør brødbagning både mere effektiv og praktisk. Du kan også hakke nødder og chokolade eller rive grøntsager på ingen tid.

De fleste foodprocessorer har en motor, der sidder under maskinen. Ovenpå sidder en skål med en holder i midten til de forskellige knive og tilbehør. Når du tænder for køkkenmaskinen, så begynder holderen med det valgte tilbehør at rotere i skålen.

Afhængig af, hvilket tilbehør du anvender, bliver indholdet revet, hakket, æltet eller skåret. Der findes mange forskellige slags tilbehør til foodprocessorer, og de kan tjene alle mulige formål.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os