Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Mauviel Gryder og Pander

Produkter

(100+)

Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

1

3

...

6

Relaterede butikstilbud

(38)

Mauviel Cook Style gryde med stållåg stål 1,7 liter Ø16cm

Mauviel Cook Style gryde med stållåg stål 1,7 liter Ø16cm

Mauviel Cook Style giver professionelle og private kokke den bedste kulinariske teknologi. Cook Style er fremstillet med 5 lag, der giver en hurtig og effektiv varmefordeling. Cook Style er 50 % mere effektiv end traditionelt kogegrej med sandwich-bund, så du både sparer tid og energi. • Smukt, poleret design i uovertruffen Mauviel-kvalitet. • 1 lag er fremstillet i 18/10 rustfrit stål for nem tilberedning og rengøring. 2, 3, 4 lag er fremstillet i aluminium, der fordeler varmen jævnt og hurtigt. 5 lag er fremstillet i magnetisk 18/10 rustfrit stål til induktion. • Praktisk hældekant, der forhindrer dryp. • Stort, professionelt håndtag, der er nittet på. • Til alle varmekilder.

DesignFund
2.085 kr.

Fri fragt

På lager

Mauviel CookStyle kasserolle 1,8 l

Mauviel CookStyle kasserolle 1,8 l

Mauviel CookStyle kasserolle i rustfrit stål 18/10 med en diameter på 16 cm og en højde på 9 cm kan indeholde 1,8 liter.. En super lækker serie af gryder, pander, sauterpander, bradepander, kasseroller, låg etc. i rustfrit stål. CookStyle-serien - eller M'cook som den også kaldes - er kendetegnet ved at være lavet af fem lag rustfrit stål 18/10 med en tykkelse på i alt 2,6 mm. De mange lag gør, at varmen fordeles ensartet og hurtigt i hele gryden. Det giver en hurtig opvarmning. Panderne m.fl. har 3-lags non-stickbelægning for nem brug med begrænset mængde fedtstof.. Stålet er poleret udvendigt, så gryderne stråler på komfuret. Håndtaget bliver ikke varmt og er ligeledes i rustfrit stål, fastgjort med rustfri stålnitter eller punktsvejsning. Kan bruges på alle varmekilder. Tåler opvaskemaskine.. Mauviel i Villedieu-les-Poeles, Normandiet, er et familieforetagende grundlagt i 1830. Med langt over 100 års erfaring fremstiller Mauviel køkkenværktøj i flot design, der er gennemarbejdet kvalitet. Grejet er værdsat overalt i verden og er en fornøjelse at bruge - både for professionelle kokke og for os, der drømmer om at lave mad som de professionelle.. Bestillingsvare: denne vare lagerføres ikke ( = midlertidig udsolgt). Vi tager varen hjem, når der kommer en bestilling. Forventet leveringstid er 2-6 hverdage. Vi leverer så hurtigt som muligt..

la France shop

1.549 kr.

Fragt ukendt

Mauviel Kobberpudsemiddel

Mauviel Kobberpudsemiddel

Med dette kobber-pudsemiddel fra Mauviel kan man holde sine kobbergryder så flotte som nye.. Mauviel i Villedieu-les-Poeles, Normandiet, er et familieforetagende grundlagt i 1830. Med langt over 100 års erfaring fremstiller Mauviel køkkenværktøj i flot design, der er kvalitet hele vejen igennnem. Grejet er værdsat overalt i verden og er en fornøjelse at bruge, både for professionelle kokke - og for os, der drømmer om at lave mad som de professionelle.. Nettoindhold 150 ml.

la France shop

229 kr.

Fragt ukendt

Mauviel M'150s kasserolle 1,8 l

Mauviel M'150s kasserolle 1,8 l

Mauviel M'héritage 150s kobber-kasserolle med en diameter 16 cm og en højde på 9 cm kan indeholde 1,8 liter.. M'héritage-serien hjælper dig til at få kontrol over madlavningen takket være en hurtig og ensartet opvarmning af hele kasserollen. Det mindsker desuden forbruget af både el og din tid ved komfuret. I serien findes gryder, kasseroller, pander, sauterpande, bradepande m.m.. Serien er lavet af kobber (90%) og rustfrit stål 18/10 (10%). Det gør kasserollen let at rengøre efter madlavning. Samtidig giver det rustfri stål et flot modspil til det polerede kobber.. Håndtagene er støbt af rustfrit stål og påsat med rustfri stålnitter - de bliver ikke varme under brug.. Kassserollen kan bruges på alle andre varmekilder end induktion. Dog kan der tilkøbes en induktionsplade, så gryderne også kan bruges på induktionsvarme. Tåler opvaskemaskine.. Mauviel i Villedieu-les-Poeles, Normandiet, er et familieforetagende grundlagt i 1830. Med langt over 100 års erfaring fremstiller Mauviel køkkenværktøj i flot design, der er gennemarbejdet kvalitet. Grejet er værdsat overalt i verden og er en fornøjelse at bruge - både for professionelle kokke og for os, der drømmer om at lave mad som de professionelle.. Bestillingsvare: denne vare lagerføres ikke ( = midlertidig udsolgt). Vi tager varen hjem, når der kommer en bestilling. Forventet leveringstid er 2-6 hverdage. Vi leverer så hurtigt som muligt..

la France shop

1.899 kr.

Fragt ukendt

Mauviel CookStyle låg 12 cm

Mauviel CookStyle låg 12 cm

Mauviel CookStyle låge i rustfrit stål 18/10 med en diameter på 12 cm.. En super lækker serie af gryder, pander, sauterpander, bradepander, kasseroller, låg etc. i rustfrit stål. CookStyle-serien - eller M'cook som den også kaldes - er kendetegnet ved at være lavet af fem lag rustfrit stål 18/10 med en tykkelse på i alt 2,6 mm. De mange lag gør, at varmen fordeles ensartet og hurtigt i hele gryden. Det giver en hurtig opvarmning. Panderne m.fl. har 3-lags non-stickbelægning for nem brug med begrænset mængde fedtstof.. Stålet er poleret udvendigt, så gryderne stråler på komfuret. Håndtaget bliver ikke varmt og er ligeledes i rustfrit stål, fastgjort med rustfri stålnitter eller punktsvejsning. Kan bruges på alle varmekilder. Tåler opvaskemaskine.. Mauviel i Villedieu-les-Poeles, Normandiet, er et familieforetagende grundlagt i 1830. Med langt over 100 års erfaring fremstiller Mauviel køkkenværktøj i flot design, der er gennemarbejdet kvalitet. Grejet er værdsat overalt i verden og er en fornøjelse at bruge - både for professionelle kokke og for os, der drømmer om at lave mad som de professionelle.. Bestillingsvare: denne vare lagerføres ikke ( = midlertidig udsolgt). Vi tager varen hjem, når der kommer en bestilling. Forventet leveringstid er 2-6 hverdage. Vi leverer så hurtigt som muligt..

la France shop

289 kr.

Fragt ukendt

Populære søgninger

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem