Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Le Creuset Gryder

Produkter

(200+)

Sorter efter popularitet

1

3

...

5

Relaterede butikstilbud

(72)

Le Creuset Rund Gryde - Blank Sort

Le Creuset Rund Gryde - Blank Sort

Rund Gryde - Blank Sort.Den runde gryde i støbejern fra Le Creuset er en uundværlig klassiker i køkkenet. Gryden er siden 1925 blevet fremstillet i højeste kvalitet på Le Creusets eget støberi i Frankrig. Støbejern er kendt for at være et af de bedste materialer til madlavning, da varmen fordeles jævnt og ensartet i gryden. Dette gør den ideel til eksempelvis simreretter eller grydebrød..Støbejernsgryden holder sig varm længe efter, der slukkes for blusset, hvilket giver mulighed for energivenlig madlavning. Samtidig er denne egenskab optimal til servering af den færdiglavede ret, der holdes varm ved bordet..Gryden fås i et bredt udvalg af Le Creusets velkendte farver, så den kan matche køkkenet og borddækningen. Støbejernsgryden kan bruges på alle varmekilder inklusiv induktion og tåler desuden både grill, ovn og rengøring i opvaskemaskine..Garanti: Livstidsgaranti.Rengøring: Håndvask, Opvaskemaskine.Varmekilder: Elektrisk, Gas, Grill, Induktion, Keramisk, Ovn.Materiale: Støbejern.Find alle vores Le Creuset gryder her..

NiceBuy

2.099 kr.

Fragt ukendt

Gryder og pander fra Le Creuset

Det er vigtigt, at ens køkkenredskaber er af høj kvalitet, hvis de skal højne glæden ved og lysten til at lave mad. Le Creusets produkter fungerer som en sand drivkraft i forhold til at motivere forbrugeren til at lave god mad. Produkterne er af høj kvalitet, og de er pæne og nydelige.

Mange forskellige produkter fra Le Creuset

Uanset om du skal lave en lækker flæskesteg, eller om du vil kaste dig ud i en dessert, såsom æbleskiver, så har Le Creuset et produkt, der vil være din pålidelige og ydmyge hjælper til opgaven, der går ud på at lave et perfekt og lækkert måltid.

Det store udvalg af trofaste hjælpere i køkkenet fra Le Creuset tæller blandt andet et hav af gryder. Mange af disse gryder er i en flot rødlig farve, men det er også muligt at få gryder, der ser mere traditionelle ud, og som er sølvfarvede. Derudover er der blandt Le Creusets samlede vareudvalg et par helt specielle gryder til forskellige højtider og lignende. Det er blandt andet muligt at få en gryde, der er hjerteformet, og som egner sig perfekt til Valentinsdag. Ligeledes er det muligt at få en græskarfarvet og -formet gryde, der er ideel til en Halloween-middag.

Man kan få gryder i mange forskellige størrelser, så hvad enten man skal lave en middag til en stor flok, eller om man skal lave mad til en lille intim middag, så har Le Creuset uden tvivl produceret en gryde og andet køkkenudstyr, der passer til formålet.

Le Creusets udvalg tæller mange andre ting end gryder. Man kan få woks, stegepander, grillpander, stegegryder, fonduesæt, æbleskivepander, ovnfaste fade og meget andet. Alle produkterne er naturligvis af høj kvalitet og i yderst flotte design.

Et brand med en lang historie

Le Creuset blev etableret helt tilbage i 1925 af to belgiske erhvervsfolk. Siden hen er der løbet meget vand under broen, og i den forbindelse er der naturligvis sket mange forandringer inden for firmaet. Firmaet holder dog fast ved nogle af dets traditioner. Blandt andet ønsket om at producere støbejernsgryder, som firmaet har produceret siden dets fødsel, og som firmaets stadigvæk producerer den dag i dag.

Sortimentet er imidlertid blevet ekspanderet voldsomt og tæller i dag også stentøj, gryder og pander i stål og aluminium, silikoneredskaber, kedler og vintilbehør. Le Creuset forsøger i deres produktioner altid at være i takt med tidens trends og design.

Populære søgninger

Log ind

Bliv gratis medlem