Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Billardbord

Produkter

(20)

Sorter efter popularitet

1

Relaterede butikstilbud

(200+)

Svaber fra Kimchi til billardbord

Svaber fra Kimchi til billardbord

Vejle 26 Greve 7 Ny smart svaber til at komme ind i alle hjørner på dit billardbord. Der medfølger en aftagelig froté hætte, som kan vaskes og udskiftes ved behov. Ekstra froté hætter kan tilkøbes.

Billard

95 kr.

Fragt ukendt

EAGLE 1967 Billard Poolbord

EAGLE 1967 Billard Poolbord

Eagle er produceret af Italienske Sardi, Sardi Tables er en mindre, familieejet virksomhed, som i mere end 50 år har produceret billardborde og fodboldspil. Vi tør godt love, at model Eagle er Danmarks mest holdbare poolbord. Modstår hårdhændet dagligt brug. Derfor er det nok også Danmarks mest solgte poolbord til institutionsbrug. Sardi billard poolbord med alukanter på alle hjørner. Bordet leveres med solide konsoller som understel.Billard poolbord med 19 mm skiffersten. Poolborde leveres som standard med grønt Star klæde. Billard poolbord leveres i mahognilaminat med træstruktur og i sort med noget, der ligner træstruktur.\nVi anbefaler at tilkøbe montering og levering af poolbordet. Bordet kommer i 3 dele og kan ikke håndteres af 2 voksne uden det rette værktøj og de rette hjælpemidler.\nEt poolbord, der skal benyttes i institutioner, skal være solidt bygget. Det er dette poolbord kendt for at være, og det har gjort det til et populært poolbord i institutionskredse. Vi rådgiver meget gerne om valg af det rigtige poolbord til netop jeres institution.

Spil-aps

13.500 kr.

Fragt ukendt

Consul 7 Fod Mønt billard pool bord

Consul 7 Fod Mønt billard pool bord

Billard Poolbord med et uovertruffent møntsystem. Spillekvaliteten er i top, og bordet har en meget høj finish. Poolbord med 22 mm skiffersten. Billard poolborde leveres som standard med grønt klæde. Servicering af billard poolbordet er meget let. Spilleflade: 100 x 200 cm Anbefalet rumareal: 380 x 480 cm

Cueshop.dk

18.000 kr.

Fragt ukendt

Consul 8 Fod Møntopereret billard pool bord

Consul 8 Fod Møntopereret billard pool bord

Spilleflade: 112 x 224 cm Anbefalet rumareal: 392 x 504 cm

Cueshop.dk

19.000 kr.

Fragt ukendt

Roller Pool Billardbord 230 (105 x 210 cm)

Roller Pool Billardbord 230 (105 x 210 cm)

Roller poolbillard modellen og alle andre billardborde fra portugisiske Bilhares Carrinho er lavet med 100 % fokus på kvalitet og holdbarhed fra inderst til yderst. Alle billardbordene er lavet med en bagvedliggende jernkonstruktion, som bærer de massive træsorter, der er bearbejdet til at være flotte og med karakter.\nBordet leveres med en diamantslebet skifferplade på 30 mm som standard.\nBandegummiet er naturgummi leveret af Artemis og en profil K55 til pool og Artemis Profil 79 til kegle- og karambolebillard.\nBillardbordet leveres både som et keglebillard, karambolebillard og poolbord\nVi anbefaler dig ikke blot at tilkøbe montering og levering til alle Sidney billardmodellerne.Vi råder dig konkret til at bestille levering og montering, da det kræver fagfolks viden og 4-5 timers arbejde.\nForventet produktions- og leveringstid: 5-6 uger.\nBordet kan leveres med vilkårlige farvekombinationer på yder- og inderside. Se de viste billeder.\nHusk også, at klædefarvevalget ikke kun begrænser sig til blåt og grønt.

Spil-aps

28.500 kr.

Fragt ukendt

Top professionel Billard bord - Vienna Pool bord (8fod) - Ikke for amatører!

Top professionel Billard bord - Vienna Pool bord (8fod) - Ikke for amatører!

Kvalitet fra ende til anden! Massivt træ med unik holdbar metalkonstruktion som sikre et yderst stabilt billard bord Et billard bord for entusiasten!

Cueshop.dk

27.000 kr.

Fragt ukendt

Eagle 1969 Billard Poolbord

Eagle 1969 Billard Poolbord

Sardi Eagle er et Italiensk produceret poolbord, Sardi Tables er en mindre, familieejet virksomhed, som i mere end 50 år har produceret billardborde og fodboldspil. Sardi-fabrikken er kendt for at lave gode, solide produkter til fornuftige priser. Produkter, som ofte er kendetegnet ved simple design og produktionstekniske valg. Man går bestemt ikke over åen efter vand.\nEagle er Danmarks mest holdbare og solgte poolbord, til institutionsbrug. Sardi billard poolbord med alukanter på alle hjørner og kanter, hvor slid ses og mærkes. Bordet leveres med solide konsoller som understel. Poolbordet leveres med 25 mm skiffersten. Alle Eagle poolborde er lagerført i DK, så alle størrelser og farver leveres som standard med grønt Star billardklæde. Billardbordet leveres i mahognilaminat med træstruktur samt sort med træstrukturlignende, slagfast formicalaminat.\nVi anbefaler 100 % at tilkøbe montering og levering af poolbordet. Bordet kommer i 3 dele og kan ikke håndteres af 2 voksne uden brug af værktøj og hjælpemidler.\nEt poolbord, der skal benyttes i institutioner, skal være solidt bygget. Det er dette poolbord kendt for at være, og det har gjort det til et populært poolbord i institutionsmiljøet. Vi rådgiver meget gerne om valg af det rigtige poolbord til netop jeres institution.

Spil-aps

20.950 kr.

Fragt ukendt

Eagle 1968 Billard Poolbord

Eagle 1968 Billard Poolbord

Sardi Eagle er et Italienske produceret poolbord, Sardi Tables er en mindre, familieejet virksomhed, som i mere end 50 år har produceret billardborde og fodboldspil. Sardi-fabrikken er kendt for at lave gode, solide produkter til fornuftige priser. Produkter, som ofte er kendetegnet ved simple design og produktionstekniske valg. Man går bestemt ikke over åen efter vand.\nEagle er Danmarks mest holdbare og solgte poolbord, til institutionsbrug. Sardi billard poolbord med alukanter på alle hjørner og kanter, hvor slid ses og mærkes. Bordet leveres med solide konsoller som understel. Poolbordet leveres med 19 mm skiffersten. Alle Eagle poolborde er lagerført i DK, så alle størrelser og farver leveres som standard med grønt Star billardklæde. Billardbordet leveres i mahognilaminat med træstruktur samt sort med træstrukturlignende, slagfast formicalaminat.\nVi anbefaler 100 % at tilkøbe montering og levering af poolbordet. Bordet kommer i 3 dele og kan ikke håndteres af 2 voksne uden brug af værktøj og hjælpemidler.\nEt poolbord, der skal benyttes i institutioner, skal være solidt bygget. Det er dette poolbord kendt for at være, og det har gjort det til et populært poolbord i institutionsmiljøet. Vi rådgiver meget gerne om valg af det rigtige poolbord til netop jeres institution.

Spil-aps

14.950 kr.

Fragt ukendt

Milano Poolbord

Milano Poolbord

Milano Modellen fra portugisiske Bilhares Carrinho er lavet med focus på kvalitet og holdbarhed fra inderst til yderst. Alle billardbordene, er lavet med en bagvedliggende jernkonstruktion, som bærer de massive træsorter, der er bearbejdet til at være flotte og karakterfulde.\nBilhares Carrinho har her lavet et design, som holder fast i ideen om det gamle renæssancebillardbord, Så har du stuen og møbelmentet der kan matche dette design, får du et gammelt bord med et nyt billardbords spillekvalitet.\nBillardborde fra Bilhares Carrinho kan ses og prøves i vores udstilling både som pool og som billardbord.Bordet leveres med en diamantslebet skifferplade på 30 mm som standard.\nBandegummiet er naturgummi, leveret af Artemis og en profil K55 til pool.\nBillardbordet leveres som 6, 7 & 8 fods poolbord\nVi anbefaler ikke kun at tilkøbe montering og levering af alle billardmodellerne af Milao.Det er ikke kun et råd, men en stor anbefaling, da det kræver fagfolks viden og 4-5 timers arbejde.\nForventet produktions- og leveringstid: 5-6 uger\n\n

Spil-aps

18.000 kr.

Fragt ukendt

Eagle1968 billard pool bord

Eagle1968 billard pool bord

Cueshop.dk

14.500 kr.

Fragt ukendt

Home Classic 8 Fod Billard Pool Bord

Home Classic 8 Fod Billard Pool Bord

Model Home Classic 8 Fods billard poolborde. Billard poolbord med 3-delt 25 mm skiffer. Billard poolbord som et flot stykke møbel med det klassiske pool billard udseende. Selv pockets er lavet i læder. Billard poolbord leveres som standard med grønt klæde. Bordet leveres i sort.

Spil-aps

20.000 kr.

Fragt ukendt

Stanlord poolbord med tilbehør - 7 fod

Stanlord poolbord med tilbehør - 7 fod

Gennemført og stabilt poolbord Lad drømmen om det ultimative herreværelse gå i opfyldelse med dette flotte Stanlord poolbord med automatisk tilbageløb. Poolbordet er også velegnet til skoler, instituitioner, virksomheder og meget mere. Automatisk tilbageløb Professionelt testede bander Justerbare fødder Lækre detaljer og god kvalitet Poolbordet kommer med gode detaljer, som muliggør et professionelt spil, fx K66-gummibander, som er testet i forhold til hurtighed og præcision og godkendt af BCA - Billiard Congress of America. Stanlord poolbordet har desuden automatisk tilbageløb, dvs. at ballerne opsamles i et rum foran på poolbordet efter de er skudt i hul. Bordets er lavet i solidt MDF træ, og bordets fødder kan individuelt justeres, således at poolbordet kan stå 100% i vatter. Der medfølger følgende tilbehør til bordet: 1 sæt 2 1/4" baller 2 to-delte køer Trekant til oplægning af baller Børste til at rengøre bordet 2 kridt Vægt: 108 kg

Coop.dk
3.999 kr.

Fri fragt

På lager

Stanlord poolbord Milan 7" 213x122x81cm (lxbxh)

Stanlord poolbord Milan 7" 213x122x81cm (lxbxh)

Bordspil\nHar du altid gået med drømmen om at få dit eget poolbord? Milan poolbord fra Stanlord er et højkvalitets poolbord, som du med sikkerhed vil blive glad for. Bordet er robust, og har masser af lækkert tilbehør.nbsp;\nProduktfordele\n\nJusterbare ben gør det muligt at spille på skæve gulve, så den står i 100 % vatter\nRobust kvalitet\nAutomatisk tilbageløb, som samler ballerne i et rum foran på poolbordet\nHøjkvalitets filtklæde\nK66 gummi bander, som er godkendt og testet afnbsp;Billiard Congress of America\n\nSpecifikationer\n\nBander: K66 godkendte gummi bander\nVægt: ca. 108 kg\nLængde: 213 cm\nBredde: 122 cm\nHøjde: 81 cm\nEmballage mål: 218 x 128 x 25 cm\n\nMedleveret tilbehør\n\n1 sæt 2 1/4quot; baller\n2 to-delte køer\n1 trekant til oplægning af baller\n2 stk. kridt\nBørste til rengøring af bord\n

10-4
3.349 kr.
4.099 kr.inkl. fragt

På lager

Sardi Eagle 7 Fods Billardbord

Sardi Eagle 7 Fods Billardbord

Dette italiensk producerede Sardi Eagle billardbord er grundet dets solide konstruktion, yderst ideel til brug i institutionen, klubben eller på skolen - spred glæde og skab minder med dette poolbillard bord fra Sardi. Sardi Eagle billardbord er fremstillet med en yderst stærk og solid konstruktion med henblik på skiftende brugeres hårde brug - holdbart Poolbillard bord. Bordets kabinet er lavet i brun stærk formica laminat med metal forstærkninger på bandekanten samt hjørnerne. Poolbordet er udstyret med 4 justérbare stillefødder, som tillader opvatring. Leveres med grønt klæde og kanalsystem. Eftersom dette Sardi Eagle billard´s kabinet er én stor kasse ilagt 1 hel 19 mm tyk skifersten, stiller dette store krav til adgangsforholdene på opstillingsstedet. Specifikationer Banderamme: Brun formica laminat. Bander: K66 natur gummibander. Justering: 4 justérbare stillefødder. Skifersten: Hel 19 mm. Vægt: 250 kg. Udvendige mål: 132 x 232 cm. Anbef. lokale: 380 x 480 cm . . .

Apuls.dk
13.999 kr.

Fri fragt

På lager

Søren Søgaard Black Bandit 7 fods Poolbord

Søren Søgaard Black Bandit 7 fods Poolbord

Søren Søgaard 7 Fods Black Bandit Poolbord i den prisvenlige ende. Bordet har en sort banderamme, med stærke metalhjørner samt et kabinet i formica laminat. Det semi-professionelle billiard bord er udstyret med 4 justerbare fødder, så du kan få bordet til at stå helt perfekt. Søren Søgaard 7 Fods Black Bandit Poolbord er stort, når det er samlet, men det ankommer i mindre dele, så det kan gå ind i ethvert hus. Spillefladen er fremstillet af skifersten, som giver den helt rigtige feeling. Ovenpå skiferstenene er placeret et electric blue klæde. Billardbordet har følgende specifikationer: - Banderamme: Sort - Bander: K66 natur gummibander - Justering: 9 justerbare stilleskruer - Skifersten: 3-delt 25mm Dimensionerne på Søren Søgaard 7 Fods Black Bandit Poolbillard Bordet er 129 x 228cm. Der anbefales et lokale på minimum 379 x 478cm. . . .

Apuls.dk
9.999 kr.

Fri fragt

På lager

Sardi Hawk 7 Fods Billardbord

Sardi Hawk 7 Fods Billardbord

Sardi Hawk 7 Fods Billardbord er en professionel model, med kanalløb samt aluminiumslister på banderne. Bordet er italiensk produceret og er derfor helt i topklasse. Derfor er billardbordet med sin ekstreme holdbarhed, ideelt til institutioner og andre kommercielle formål. Billardbordets kabinet er fremstillet i brunt stærkt formica laminat med metal forstærkninger. For at opnå den perfekte placering er det professionelle poolbillard bord udstyret med 4 justerbare stillefødder. Sardi Hawk 7 Fods billardbord er fremstillet i en stor kasse, med en 19mm skifersten som underlag, så der stilles store krav til adgangsforholdene på leveringsstedet. Specifikationer Banderamme: Sort formica laminat. Bander: K66 natur gummibander. Justering: 4 justérbare stillefødder. Skifersten: Hel 19 mm. Vægt: 250 kg. Udvendige mål: 132 x 232 cm. Anbef. lokale: 380 x 480 cm . . .

Apuls.dk
13.999 kr.

Fri fragt

På lager

Søren Søgaard 6 Fods Hustler Poolbord

Søren Søgaard 6 Fods Hustler Poolbord

Søren Søgaard Hustler Poolbord der er ideelt til familien, der ønsker et godt poolbord. Poolbordet er 6 fod og leveres inkl. en tilbehørspakke. Søren Søgaard Hustler Poolbordet leveres 95% samlet og det eneste du skal gøre, er at montere benene og så er du klar til det første spil. Tilbehørspakken der leveres med poolbordet indeholder 2 køer, kost, kridt, trekant samt baller. Poolbordet er fremstillet i den sædvanlige gode kvalitet men i stedet for den normale skiferplade, har dette bord en MDF plade, som er med til at holde prisen nede. Træpladen har monteret et poolklæde, af højeste kvalitet. Poolbordet har følgende specifikationer: - Banderamme: Sort laminat - Gummibande: Profil af naturgummi - Klæde: uld / nylon - Justering: Stilleskruer under benene Dimensionerne på Søren Søgaard Hustler Poolbordet er 102 x 183 x 79cm. Der anbefales et lokale på minimum 330 x 420cm. . . .

Apuls.dk
3.995 kr.

Fri fragt

På lager

Søren Søgaard Black Bandit 8 fods Poolbord

Søren Søgaard Black Bandit 8 fods Poolbord

Søren Søgaard 8 Fods Black Bandit er et poolbord i den prisvenlige ende. Bordet har en sort banderamme, med stærke metalhjørner samt et kabinet i formica laminat. Det semi-professionelle poolbord er udstyret med 4 justerbare fødder, så du kan få bordet til at stå helt perfekt. Søren Søgaard 8 Fods Black Bandit Poolbord er stort, når det er samlet, men det ankommer i mindre dele, så det kan gå ind i ethvert hus. Spillefladen er fremstillet af skifersten, som giver den helt rigtige feeling. Ovenpå skiferstenene er placeret et electric blue klæde. Billardbordet har følgende specifikationer: - Banderamme: Sort - Bander: K66 natur gummibander - Justering: 9 justerbare stilleskruer - Skifersten: 3-delt 25mm Dimensionerne på Søren Søgaard 8 Fods Black Bandit Poolbordet måler 142 x 254cm. Der anbefales et lokale på minimum 392 x 504cm. . . .

Apuls.dk
11.995 kr.

Fri fragt

På lager

Sardi Eagle 8 Fods Billardbord

Sardi Eagle 8 Fods Billardbord

Dette italiensk producerede Sardi Eagle billardbord er grundet dets solide konstruktion, yderst ideel til brug i institutionen, klubben eller på skolen - spred glæde og skab minder med dette poolbillard bord fra Sardi. Sardi Eagle billardbord er fremstillet med en yderst stærk og solid konstruktion med henblik på skiftende brugeres hårde brug - holdbart billardbord. Bordets kabinet er lavet i brun stærk formica laminat med metal forstærkninger på bandekanten samt hjørnerne. Billardbordet er udstyret med 4 justérbare stillefødder, som tillader opvatring. Leveres med grønt klæde og kanalsystem. Eftersom dette Sardi Eagle billard´s kabinet er én stor kasse ilagt 1 hel 19 mm tyk skifersten, stiller dette store krav til adgangsforholdene på opstillingsstedet. Specifikationer Banderamme: Brun formica laminat. Bander: K66 natur gummibander. Justering: 4 justérbare stillefødder. Skifersten: Hel 22 mm. Vægt: 310 kg. Udvendige mål: 142 x 252 cm. Anbef. lokale: 390 x 500 cm . . .

Apuls.dk
14.999 kr.

Fri fragt

På lager

Stanlord poolbord Aura 7" 213x111x81cm (lxbxh) m/K66 profil og LED lys

Stanlord poolbord Aura 7" 213x111x81cm (lxbxh) m/K66 profil og LED lys

Bordspil\nStanlord Aura 7#039; poolbord er oplagt til slyngelstuen, fredagsbaren eller andre sociale arrangementer. Bordet ligger op til mange timers sjov og spas. Med dens smarte og smagfulde design er den med til at passe ind de fleste steder, og skaber en fantastisk atmosfære til sociale begivenheder. Kvaliteten er i top, så bordet kan holde i mange år frem.\nProduktfordele\n\nLED lys i siderne af bordet, som giver en utrolig fed effekt\nJusterbare ben gør det muligt at spille på skæve gulve, så den står i 100 % vatter\nRobust kvalitet\nAutomatisk tilbageløb, som samler ballerne i et rum foran på poolbordet\nHøjkvalitets filtklæde\nK66 gummi bander, som er godkendt og testet afnbsp;Billiard Congress of America\n\nSpecifikationer\n\nLængde: 213 cm.\nHøjde: 81 cm.\nBredde: 111 cm.\nVægt: 108 kg\nJusterbare ben\nMateriale:nbsp;MDF træ\nBander: K66 gummi bander\n\nMedleveret tilbehør\n\n1 sæt 2 1/4quot; baller\n2 to-delte køer\n1 trekant til oplægning af baller\n2 stk. kridt\nBørste til rengøring af bord\n

10-4
4.248 kr.
4.998 kr.inkl. fragt

På lager

Space II Poolbord

Space II Poolbord

Cueshop.dk

19.500 kr.

Fragt ukendt

Sardi Hawk 9 Fods Billardbord

Sardi Hawk 9 Fods Billardbord

Sardi Hawk 9 Fods Billardbord er en professionel model, med kanalløb samt aluminiumslister på banderne. Bordet er italiensk produceret og er derfor helt i topklasse. Billardbordet er med sin ekstreme holdbarhed, ideelt til institutioner, bar og andre erhvervsmæssige formål. Billardbordets kabinet er fremstillet i brunt stærkt formica laminat med metal forstærkninger. For at opnå den perfekte placering er det professionelle poolbillard bord udstyret med 4 justerbare stillefødder. Sardi Hawk 9 Fods Billardbord er fremstillet i en stor kasse, med en 19mm skifersten som underlag, så der stilles store krav til adgangsforholdene på leveringsstedet. Specifikationer Banderamme: Sort formica laminat. Bander: K66 natur gummibander. Justering: 4 justérbare stillefødder. Skifersten: Hel 25 mm. Vægt: 400 kg. Udvendige mål: 160 x 287 cm. Anbef. lokale: 407 x 534 cm . . .

Apuls.dk
20.995 kr.

Fri fragt

På lager

Nice 1016 Kegle billard bord

Nice 1016 Kegle billard bord

• 1/6-match billardbord • Massiv træoverramme. • Leveres i teak eller eg.

Cueshop.dk

8.500 kr.

Fragt ukendt

Billardbord / poolbord i bedste kvalitet med fuld udstyrspakke!

Billardbord / poolbord i bedste kvalitet med fuld udstyrspakke!

Strømlinet og lækkert poolbord i topkvalitet! Er du på udkig efter noget af det bedste markedet for billardborde har at byde på så er her det rette bord. Billardbordet leveres selvfølge med fuld udstyrs pakke som inkludere: 4 x salon kø, kridt, poolballer, triangel og køstativ!

Cueshop.dk

13.500 kr.

Fragt ukendt

Billardbord Emperor 8 fot - Grøn billardbeklædning

Billardbord Emperor 8 fot - Grøn billardbeklædning

Emperor" er et fantastisk smukt billardbord til en meget attraktiv pris! Hele bordet er lavet af massivt træ med detaljer såsom læder eller frynsekurve, og du får derfor den dejlige eksklusive følelse! Bordet er ikke kun smukt, men har også meget gode spilleegenskaber. ;new;3139 Billardbord Emperor 9 fod Kampstørrelse - Grøn billardbeklædning;1817;Biljardlager;16995;https://billardbutikken.dk/produkt.php?pid=1817;Lofra;M6B-9-EMPEROR-BROWN-YELLOWGREEN;0.00;in stock;https://billardbutikken.dk/image/37489/5ba8980d483eb.jpg;"Emperor" er et fantastisk smukt billardbord til en meget attraktiv pris! Hele bordet er lavet af massivt træ med detaljer såsom læder eller frynsekurve, og du får derfor den dejlige eksklusive følelse! Bordet er ikke kun smukt, men har også meget gode spilleegenskaber. ;new;3139 Billardbord Torino 7 fod inkl. bordplade - Mørkegrå billardbeklædning;6043;Biljardbord;18975.00;https://billardbutikken.dk/produkt.php?pid=6043;Bilijardai;TORINO-7-510;0.00;in stock;https://billardbutikken.dk/image/38429/5bbde71e62dff.jpg;;new;3139 Billardbord Torino 8 fod inkl. bordplade - Sort billardbeklædning;1271;Biljardlager;20595.00;https://billardbutikken.dk/produkt.php?pid=1271;mQuvée;TORINO-8-56 ÅTK-4-2;0.00;in stock;https://billardbutikken.dk/image/772/649_514ae33c2c3a8.jpg;Torino er et hvidt og elegant billardbord, der også kan anvendes som et spisebord. Bordet er lavet af massivt hårdttræ fra Europa (birk) og har smukke håndskårede ben, der giver bordet et elegant finish. Bordpladen leveres i to dele, er nem at fjerne og er inkluderet i prisen. Torino fås med flere forskellige beklædningsfarver. Made in Europa. ;new;3139 Billardbord Dynamic III Tournament Edition 8 fod - Bestil Vare;3751;Biljardbord;25495.00;https://billardbutikken.dk/produkt.php?pid=3751;Dynamic Billard;III-TOURNAMENT-EDITION-8FOT;0.00;in stock;https://billardbutikken.dk/image/46271/5c52a16ddd6c2.jpg;Det seneste bord fra tyske Dynamic! Bordet bruges i dag på Europatouren. Takket være en 30 m...

Billardbutikken
13.995 kr.

Fri fragt

Populære søgninger

Log ind

Bliv gratis medlem