Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Belægningssten

(4069)

Belægningssten i mange varianter

Belægningssten fås i mange varianter, til mange formål og i mange kvaliteter. Derfor er det en god idé at sondere markedet, før man beslutter sig for at omlægge terrassen, indkørslen eller havegangen. Både for at sikre sig at den sten man vælger, er velegnet til formålet og for at finde et design og en stil, der passer.

Sten i alle afskygninger

Belægningssten fås i mange varianter og med mange forskellige anvendelsesmuligheder. For eksempel de helt klassiske RBR modulfliser med fas, der er klassiske, praktiske og aldrig går ad mode. De kan bruges til både havegange, terrasser, indkørsler og lignende. De kan også kombineres med andre sten. For eksempel med en bort i kopsten. Eller hvad med klassiske, flotte herregårdssten med slået kant, der kan bruges som kant til bede, bund i carporte, til gårdhaver, stier eller indkørsler.

Her er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Herregårdssten fås både i den helt klassiske grå variant og i den sorte antrazit, ligesom det også er muligt at få halve sten. Hvis man gerne vil kombinere grønne planter eller blomster med sten, er der også belægningssten til dette formål.Plantesten fra IBF kan bruges til at bygge bede og plante ud i og på den måde kan planter og sten sættes sammen på mange måder.

Næsten uendelige er mulighederne også med RBR Hjertingsten, der er udformet koniske, så de kan lægges som snoede, runder eller i mange forskellige mønstre. Med Hjertingsten er det stort set kun fantasien, der sætter grænser.

Husk vandafledning

Med de senere års markante regnskyl er det dog vigtigt at huske på, at store, stenbelagte arealer kan blive oversvømmede, hvis der ikke er mulighed at overfladevandet kan synke ned. Dette problem kan dog løses med græsarmering, der både er stærk nok til at klare, at der for eksempel køres på det og let at installere. For eksempel Bygggross Ecoblock græsarmering, der er udformet i LDPE genbrugsplast, der let kan klikkes sammen.

Filter

Vis