Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Miele Opvaskemaskine

(96)

Skal din opvaskemaskine indbygges, underbygges eller integreres? Med Mieles opvaskemaskiner har du muligheden for selv at vælge. Din Miele opvaskemaskine kan integreres med en smart skabslåge, så det passer ind i dine andre køkkenelementer. Eller den kan underbygges, så du ikke er i tvivl om, hvilken låge du skal åbne. Faktisk kan du fravælge håndtag, hvis du køber en Miele opvaskemaskine. Du får også et produkt, hvor døren åbnes automatisk efter endt vask. Eller hvad med ”automatic”-funktionen, der har et vandforbrug på kun 6,5 liter. Med en Miele opvaskemaskine er mulighederne mange. Hvad enten I er en stor eller lille familie, er en Miele opvaskemaskine et godt valg.

...

Miele - så' du kvalitetssikret i 20 år

Miele opvaskemaskiner er kendt for at vinde test på stribe, når det kommer til ydeevne og holdbarhed. Derfor bliver mærket anset som et af de bedste på markedet, hvilket får forbrugerne til at strømme til hårde-hvidevarebutikkerne. Miele opvaskemaskiner er især kendt for deres holdbarhed, som er helt op til 20 år. Når det er sagt, er Miele opvaskemaskiner vurderet til at være bedst i test i forhold til værdi for pengene.

Nogle af de ting du skal overveje, når du erhverver dig en Miele opvaskemaskine er vand- og energiforbrug, støjniveauet, samt hvilken model man har behov for. Miele opvaskemaskiner findes som halvt integrerbar, integrerbar og i en smal model (45cm). Det anbefales, at du tjekker om modellen passer ind i dit køkken før du køber. En Miele opvaskemaskine, der er fuld integrerbar bliver medbragt uden front, derfor skal der monteres en køkkenlåge, der matcher, som front.

Miele opvaskemaskiner har et vandforbrug mellem 7-13 liter pr. vask. En opvaskemaskine med et forbrug på 7 liter er selvfølgelig den billigste i drift. Energiforbruget er meget det samme ved de forskellige modeller. Et sidste kriterium du bør overveje er støjniveauet for din Miele opvaskemaskine. Opvaskemaskiner er som regel placeret i køkkenet, som er et centralt sted i hjemmet, hvorfor din opvaskemaskine skal støje mindst muligt. Støjniveauet måles i decibel, og det højeste niveau for en opvaskemaskine fra Miele er 50 dB. Miele opvaskemaskiner er blandt de mest støjsvage på markedet, hvorfor de også vinder så mange priser, som de gør.

Ved køb af en Miele opvaskemaskine er du kvalitetssikret i 20 år.

Filter1

Vis