Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Siemens Opvaskemaskine

(298)

Siemens opvaskemaskiner giver et skinnende resultat og har ydermere et flot og stilrent design. Foruden det så går Siemens altid forrest, når det gælder om at reducere energiniveauet – det gælder selvfølgelig også Siemens’ opvaskemaskiner. Er du alene og har et lille køkken, så findes der en Siemens opvaskemaskine, der passer perfekt til dig. Men er I en større husstand, hvor der kokkereres mere og dermed har mere opvask, så er det en anden Siemens opvaskemaskine, du skal have fat i. Siemens’ opvaskemaskiner har forskellige funktioner, som højderegulerbare sider og nedfældelige pinde, så der er plads til alt fra store gryder til kagegafler. Du bestemmer helt selv!

...

Siemens opvaskemaskiner

Opvaskemaskinerne fra Siemens er af højeste kvalitet. Det er også derfor, at Siemens opvaskemaskiner har vundet flere ”bedst i test”-priser i både Danmark, Norge og Sverige.

Siemens forsøger konstant at tilpasse sig kundernes behov. Det vidner den nye Modular serie også om. Modular serien er det nyeste skud fra stammen blandt Siemens opvaskemaskiner. De er kendetegnede ved, at de kan placeres overalt i køkkenet og i alle højder. Derfor er Modular opvaskemaskinerne bedre for din ryg og hurtigere at tømme. Ligesom de andre opvaskemaskiner fra Siemens har de et lavt energi- og vandforbrug. De er altså ikke kun sunde for pengepungen, men også for miljøet.

Siemens forsøger altid at forbedre deres opvaskemaskiner. Det betyder, at opvaskemaskinerne ofte bliver udstyret med nye teknologier. En af de nye teknologier er anvendt i Siemens SpeedMatic opvaskemaskiner. De er blandt de hurtigste maskiner på markedet, men på trods af det går de ikke på kompromis med resultatet af opvasken. SpeedMatic opvaskemaskinerne har den fordel, at de er hurtigere til at opvarme både vand og luft. Det betyder, at der både sparres tid på selve opvasken, men også på tørreperioden. Tilsammen giver det et lavere forbrug af vand og energi.

Siemens Speedmatic serie har også den fordel, at indstillingen ØkoSpar kan tilvælges. ØkoSpar kan formindske energiforbruget med 0,14 kWh pr. opvask. Det vil give en besparelse ved hver eneste vask. For en stor og travl familie, som kan fylde opvaskemaskinen flere gange dagligt, vil SpeedMatic fra Siemens være den rigtige opvaskemaskine.

Selvom Siemens opvaskemaskiner er blandt de hurtigste og mest miljøvenlige på markedet, bliver der ikke gået på kompromis med det endelige resultat.

Filter1

Vis