Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Bosch Opvaskemaskine

(296)

Energivenlighed og rummelighed – det er bare nogle af de ting du får, hvis du køber en Bosch opvaskemaskine. Nogle af Boschs opvaskemaskiner har endda en funktion, der gør, at opvasken bliver helt tør – også det i plastik! Der er flere modeller af Boschs opvaskemaskiner, der flere år i træk er blevet kåret som Bedst i Test. Og hvad enten du ønsker en opvasker i standardbredde på 60 centimeter, en smallere model på 45 centimeter, en bordmodel eller en modulopvasker, så er der garanteret en Bosch opvaskemaskine for dig. De fleste Bosch opvaskemaskiner er i energiklasse A+++, hvilket er den højeste energikasse på markedet.

...

Bosch - høj ydeevne, moderne design

Når du som forbruger erhverver dig en opvaskemaskine fra Bosch, så er du sikret top kvalitet. Opvaskemaskiner fra Bosch er funktionelle, moderne designet og har den nyeste teknologi inden for opvaskemaskiner.

Bosch opvaskemaskiner har været på markedet længe, hvilket også afspejler sig i deres produkter. De har den rette erfaring til at skabe et produkt, hvor brugervenligheden, ydeevnen og designet er i top til en pris, hvor alle kan være med.

Når du køber en Bosch opvaskemaskine skal du også overveje, hvordan den skal placeres i dit køkken. Bosch opvaskemaskiner kan være integrerbar, de kan indbygges, de kan fungere som bordopvaskemaskine eller købes som en smal model (45cm bred). Hvis du køber en integrerbar Bosch opvaskemaskine, skal du være opmærksom på, at fronten på opvaskemaskinen ikke følger med, da fronten skal være en låge, der harmonerer med dine øvrige køkkenelementer.

Det er værd at bemærke, at Bosch opvaskemaskiner kan købes med forskellige tørreevner. Der findes forskellige tørreevne-niveauer, hvor tørreevne A er bedre end tørreevne B. Med tørreevne A undgår du, at der stadig sidder lidt vand på dine tallerkner, bestik osv. efter opvaskemaskinen er færdig med at vaske. Størstedelen af Bosch opvaskemaskiner har et lavt forbrug af energi, men det er ikke det vigtigste, hvis du gerne vil spare nogle penge. Bosch opvaskemaskiner har et vandforbrug på 7-13 liter pr. vask, hvor en opvaskemaskine med lavt vandforbrug vil være billigere.

Så ønsker du dig en opvaskemaskine med høj ydeevne, moderne design og billig i drift, så er Bosch det rette valg for dig.

Filter1

Vis