Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Electrolux Opvaskemaskine

(74)

Electrolux opvaskemaskiner fås både i bord-, standard- og smalle 45 centimeters opvaskemaskiner. Derfor kan Electrolux’ opvaskemaskiner nemt og hurtigt dække alle behov. Opvaskemaskiner fra Electrolux fås i energiklasse A+ til A+++, som larmer under 43 decibel, der er så godt som lydløst for en opvaskemaskine. Electrolux’ opvaskemaskiner er meget alsidige i deres indvendige design, så de kan bruges til alt fra de fine champagneglas til de billige plastikkopper. Prisen for opvaskemaskinerne ligger fra omkring 2.400 kroner og opefter.

...

Electrolux klarer opvasken

Electrolux er en af Europas førende fabrikanter af husholdningsmaskiner. Produktionen begyndte dog med støvsugere i høj kvalitet, og Electrolux produkt- og designudvikler hele tiden, og det resulterer i nye innovative modeller, hvor designet er fuldstændig gennemtænkt, så det er så let som overhovedet muligt for slutbrugeren at anvende. Og samtidig lækkert at kigge på.

For Electrolux har samarbejdet med slutbrugerne altid været det mest essentielle, så produktet gør størst mulig gavn i husholdningen.

Nogle af de mange muligheder i Electrolux opvaskemaskiner er Øko-program, Hurtigvask og Opvask ved lav temperatur. I mange af modellerne findes en automatisk slukfunktion, der aktiveres 10 minutter efter, at maskinen har været i gang. Det er energibesparende. Opvaskemaskinerne er børnesikrede og har Aqua Stop og Aqua Lock som en ekstra sikkerhedsfunktion.

I Real Life-serien fra Electrolux er der 10 liter mere plads, så alt service og kogegrej kan være i maskinen. Ved enkelt at vælge Auto-programmet er du sikker på, at opvaskemaskinen har de rette indstillinger i forhold til vaskens type og størrelse. Serien er særlig energibesparende, idet hvert stykke i opvaskemaskinen rengøres med mindre vand, men med samme intensitet. En satellite spulearm sørger for højeffektiv og grundig vask.

Filter1

Vis