Whirlpool Opvaskemaskine(30)

Whirlpool opvaskemaskiner

Whirlpool producerer nogle af de mest intelligente opvaskemaskiner på markedet. De har patent på flere teknologier, som gør deres opvaskemaskiner mere energisparende og effektive end konkurrenternes.

Den nyeste teknologi er den såkaldte Whirlpool 6th Sense Technology. 6th Sense sikrer, at Whirlpools opvaskemaskiner selv kan finde ud af, hvor meget snavs og madrester der sidder på servicen. Det foregår ved, at der bliver taget en måling af, hvor meget snavs der er i vandet efter første skylning. Derved kan opvaskemaskinen selv justere, hvor meget vand og rengøringsmiddel, der skal anvendes for at opnå den optimale opvask. 6th Sense teknologien fra Whirlpool sikrer altså, at der ikke bruges unødigt meget vand. Det er både til gavn for økonomien og miljøet.

En anden fordel ved Whirlpools vaskemaskiner er, at mange af dem er udstyrede med PowerClean. PowerClean-systemet består af 32 højtryksdysser, som sprøjter vand ud i høj fart. Dysserne sidder bagerst for neden i opvaskermaskinen, og rengør effektivt de mest beskidte fade, gryder og pander. Resten af indholdet får den normale og mere skånsomme vask.

Med Whirlpools PowerClean-system behøver man ikke længere, at vaske de mest tilsmudsede ting af i hånden først. De kan bare ryge direkte ned i opvaskemaskinen. Hvis ikke der er noget service, som er meget beskidt, kan PowerClean slås fra, og opvaskemaskinen vasker så skånsomt, som den plejer.

Alle Whirpools opvaskemaskiner er mærket med energimærket AAA. Det betyder, at opvaskemaskinerne har opnået topresultater indenfor kriterierne effektivitet, elforbrug og miljøbelastning. For kunden betyder det, at man her for mest muligt for pengene.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem