Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

AEG Opvaskemaskine

(90)

AEG opvaskemaskiner

Hos AEG kan man finde opvaskemaskiner, som passer til alle behov. Opvaskemaskinerne fra AEG kan fås i to forskellige størrelser: Standard opvaskemaskinen har en bredde på 60 cm, mens AEG Slimline-serien kun fylder 45 cm. i bredden. Derfor passer Slimline modellerne optimalt til de mindre køkkener. Begge serier kan fås som fritstående eller indbyggede opvaskemaskiner.

En anden fordel ved opvaskemaskinerne fra AEG er, at de er de mest lydsvage på markedet. Med det lave lydniveau kan det dog være svært at vide om opvaskemaskinen er i færdig eller i gang, men med TimeBeam-teknologien viser opvaskemaskinen, hvor lang tid der er tilbage ved at projicere resttiden ned på gulvet. På trods af at opvaskemaskinerne næsten er lydløse, går AEG ikke på kompromis med det endelige opvaskeresultat.

AEGs ProClean™-opvaskemaskiner kan klare alle de udfordringer, som de bliver stillet. ProClean™-opvaskemaskinerne har samme størrelse som andre vaskemaskiner, men deres inderkar er 10 liter større end de andre opvaskemaskiners. Derfor er der plads til flere besværlige gryder, fade og pander. Derudover er ProClean™-serien udstyret med alle de nyeste teknologier fra AEG. Sensorlogic teknologien kan registrere, hvor meget der fyldes i opvaskemaskinen, og hvor beskidt det er. Derefter sørger opvaskemaskinen for at vælge det rette vaskeprogram.

Det er til gavn for både økonomien og miljøet, da der så ikke anvendes unødigt meget vand. En anden mulighed for at spare penge og hjælpe miljøet er Øko Plus-programmet. Øko Plus kan reducere strømforbruget med 25 %.

Filter1

Vis