Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

De velkendte og populære Velux vinduer

VELUX Gruppen er producenten af Velux ovenlysvinduet, som er det absolut førende på markedet for ovenlysvinduer. Velux vinduet er ganske enkelt en genial konstruktion, som passer perfekt og sikkert til ethvert behov for at placere et vindue i et skråtag. Velux vinduer er kendt for sin simple åbne- og lukkemekanisme, der kan åbnes en smule, så der bliver let ventilation, som selv i hårdt regnvejr ikke tager vand ind.

Velux vippevindue

Velux's geniale vippebeslag gør det nemt og enkelt at få det optimale ud af sit vindue. Vinduet åbner let og ubesværet, og fordi det vipper omkring et punkt tæt på vinduets balancepunkt, kræver det stort set ingen kræfter at åbne vinduet helt og endda dreje det om, så vinduets yderside vender indad. I denne position er det en simpel sag at vaske vinduet udvendigt - indefra. Velux vippevinduer fås i faste størrelser med tilpasningsstykker, så det kan monteres i en hvilken som helst tagkonstruktion. Man skal blot være opmærksom på, at vinduet skal være smallere end afstanden mellem husets spær.

Velux ovenlysvinduer

De skråtstillede tagvinduer kaldes også for ovenlysvinduer, fordi de kan monteres i en lav tagkonstruktion med en stor lysning, så de giver et blødt lys ned til rummet nedenunder. Denne løsning er genial i huse uden udnyttet tagetage, fordi der så kan skabes lys i dele af huset, som ellers let kommer til at henligge i mørke og være afhængig af kunstigt lys. Det gælder for eksempel fordelingsgange og koridorer. Hvis man vil montere et Velux ovenlysvindue i et fladt eller et næsten fladt tag, kan det være en god idé at gå efter en model med ovenlyskuppel.

Velux tilbehør

Der findes masser af tilbehør til vinduer fra Velux. Man kan selvfølgelig selv montere gardiner, persienner eller rullegardiner, men de specialdesignede Velux-løsninger har en elegance og en lækkerhed over sig, som gør dem næsten uimodståelige. Og for de ægte luksusnydere er der forskellige elektriske og fjernbetjente løsninger, som gør oplvelsen af Velux vinduer endnu bedre.

Velux og energi

Velux vinduer er konstrueret til at give dagslys ind via skråvægge, men de er også beregnet til at være en aktiv del af et energieffektivt hus. Der er sørget for, at Velux vinduer energimæssigt er optimale, så husets beboere får masser af dagslys med et minimalt energispild.

Filter1

Vis