Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Miele Frontbetjent vaskemaskine

Produkter

(45)

Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

1

Vaskemaskiner fra Miele

Miele er kongen blandt vaskemaskiner. I både professionelle tests og i brugeres anmeldelser er der bred enighed om, at Mieles vaskemaskiner er den absolut højeste kvalitet. Der er styr på både brugervenlighed, holdbarhed og finish. Og så vasker en Miele selvfølgelig tøjet rent.

Priserne på Miele vaskemaskiner ligger generelt i den høje ende, men forbrugernes forventning er også, at maskinen holder mere end tilsvarende længere. Hvis man lever i en familie med et stort og varieret vaskebehov, kan Miele meget vel være det oplagte valg.

Ifølge forhandlere er Miele bygget til at kunne holde. Der er ikke gået på kompromis noget sted i materialevalget, og detaljerne er gennemtænkte og brugervenlige. Samtlige modeller på det danske marked har energimærke A eller bedre, og også vaskeevne og centrifugeringsevne ligger højt for alle modeller.

Mieles vaskemaskiner har indbygget automatik, kaldet Fuzzy Logic, der sørger for at tilpasse vandmængden til mængden af vasketøj.

Betjeningen af en Miele vaskemaskine er let og intuitiv. Der er et stort udvalg af grund-programmer til forskellige typer tøj, og det er let at justere på temperatur, centrifugeringens hastighed og eventuelt flydestop.

Nogle af modellerne tilbyder vask helt ned til 20 grader og endda vask i koldt vand. Dette kræver specielle vaskemidler, men disse er let tilgængelige, og der er store strøm- og tidsbesparelser at hente.

En Miele vaskemaskine er en fornuftig investering, der på samme måde som Sloggi-trusserne holder vask efter vask efter vask.

Populære søgninger

Ikke medlem? Bliv medlem