Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

LG Vaskemaskiner

Produkter

(57)

Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

1

LG vaskemaskiner

LG er kendt for alle slags forbrugerelektronik, og for en høj kvalitet. Og vaskemaskinerne fra LG er da også kendetegnet ved et moderne design og en virkelig god og intuitiv brugerflade.

Men faktisk har LG produceret vaskemaskiner i mere end 40 år, så også den mekaniske del af vaskemaskinerne er resultat af en lang udvikling.

LGs motor er koblet direkte på tromlen og styret elektronisk. Derved slipper man for nogle mekaniske dele, der bliver slidt med tiden, og derfor yder LG også 10 års garanti på motoren. Den direkte tilslutning betyder i øvrigt også, at der er færre mekaniske dele til at producere støj.

Energimæssigt

Energimæssigt er LGs vaksemaskiner generelt et grønt valg. Alle vaskemaskinerne fra LG har som minimum energimærket A+, og mange har endnu bedre.

De moderne vaskemaskiner fra LG er selvfølgelig udstyret med et væld af smarte programmer til alle slags vasketøj. Du finder sagtens en vaskemaskine med koldtvandsprogram, med udskudt start, med fravalg af centrifugering, med hurtigprogram, med programmer til uld, bomuld og syntetiske stoffer, med særlige pletfjerningsprogrammer og alt hvad vaskehjertet ellers kan begære. Nogle af vaskemaskinerne har dampprogrammer, som vasker tøjet ved hjælp af damp.

Populære søgninger

Ikke medlem? Bliv medlem