Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Whirlpool Topbetjent vaskemaskine

Whirlpool

Whirlpool er én af de største producenter af vaskemaskiner i Europa og leverer til hele verden. I 1989 skabte Whirlpool og Philips et joint venture for at skabe en betydende koncern inden for hvidevarer og køkkenmaskiner.

I dag er Whrilpools vaskemaskiner blandt de mest populære på det danske marked, og forbrugere, der skifter en Whirlpool vaskemaskine ud vil meget ofte vælge en ny model fra samme firma.

Der findes Whirlpool vaskemaskiner i enhver størrelse. Den lille topbetjente model, som kun er 40 cm i bredden passer måske ind på badeværelset i en lille lejlighed, og den kan fint håndtere vasketøjet for en enkelt person eller en lille familie med et lille vaskebehov.

I den anden ende af spektret findes en stor model, som kan håndtere hele 11 kg. vasketøj, og som er udstyret med et væld af praktiske og avancerede vaskeprogrammer.

Alle modeller har både dagligdags standard vaskeprogrammer til almindeligt snavset bomuldstøj og mere specialiserede programmer til finere tøjtyper, duge og kunststof.

Nogle Whirlpool vaskemaskiner har automatik, som sikrer, at der kun bruges en mængde vand, som svarer til mængden af tøj. Det betyder noget for både miljøet og el-regningen. Det kræver jo langt mindre energi at varme langt mindre vand op.

På samtlige modeller kan forvask vælges fra. Dette er også et energibesparende tiltag, og man finder da heller ingen Whirlpool vaskemaskiner med lavere energimærke end A. Whirlpool er kendt som et sikkert og holdbart valg, hvis man går efter en troværdig vaskemaskine, der kan holde familiens tøj rent gennem mange år.

Populære søgninger

Ikke medlem? Bliv medlem