Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

AEG Frontbetjent vaskemaskine

Produkter

(65)

Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

1

Energieffektive vaskemaskiner fra AEG

AEG's ambition er intet mindre end at skabe perfekte produkter. Hvis du ønsker dig en AEG vaskemaskine, er der mange muligheder.

Alle vaskemaskiner skal i dag EU-energimærkes. På en skala fra A-G angiver mærket, hvor energieffektiv vaskemaskinen er. AEG sælger vaskemaskiner i klasse A og B. Flere af vaskemaskinerne fra AEG er endda så energieffektive, at de bærer vurderingen A+, A++ eller endda A+++.

Det kan godt betale sig at tage EU-energimærkningen med, når man vurderer priser. Det er jo vaskemaskinens forbrug af strøm og vand samt vaskeeffektivitet, der afgør, hvad det koster at få rent tøj på.

Centrifugeringsevne - et andet vigtigt spørgsmål

Hvis vaskemaskinen har en god centrifugeringsevne, er tøjet mere tørt, når man tager det ud. Derfor er der penge at spare på strømregningen ved at vælge en vaskemaskine med god centrifugeringsevne, hvis man plejer at bruge tørretumbler.

AEG's vaskemaskiner har centrifugeringsevne A eller B.

Frontbetjent eller topbetjent vaskemaskine?

Som navnet angiver, betjenes den frontbetjente vaskemaskine med et betjeningspanel foran på vaskemaskinen, mens betjeningspanelet på topbetjente vaskemaskiner sidder oven på maskinen. Hvis det er småt med plads, kan en topbetjent AEG vaskemaskine være det perfekte valg.

Vaskemaskine til ungkarlen og storfamilien

AEG tilbyder vaskemaskiner med kapacitet fra 5,5 til 9 kilo tøj, så det er helt sikkert muligt at finde en passende AEG vaskemaskine uanset familiens størrelse.

AEG giver dig mulighed for at vælge mellem vaskemaskiner med mange forskellige avancerede funktioner og vaskeprogrammer.

Giv dig god tid til at vælge den nye AEG vaskemaskine – så får du en model, der er perfekt i form og funktion til netop dig.

Populære søgninger

Ikke medlem? Bliv medlem