Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Panasonic Smart home

Panasonic Smart home

10 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Panasonic KX-HNS105NEW

Panasonic KX-HNS105NEW

Beskrivelse Klarer distancen Panasonic Smart Home-systemet kan fungere over en rækkevidde på hele 300 meter. Det betyder, at dine kameraer, sensorer og Smart Plugs vil kunne kommunikere med hinanden - og at du vil kunne kontrollere dem - uanset hvor stort dit hjem eller din have er. Ingen månedlige gebyrer Når du først har købt dit Panasonic Smart Home-kit, er der ikke flere omkostninger. Der er ingen af de månedlige abonnementsafgifter, som normalt er forbundet med hjemmesikkerhedssystemer, og kontrol-app'en er gratis. Sikrere end Wi-Fi Panasonic Smart Home-enheder kommunikerer med hinanden via en ULE-standard (Ultra Low Energy) for trådløs kommunikation, som er usynlig for almindelige forbrugerelektronikprodukter, i stedet for via den normale Wi-Fi-teknologi, som er nemmere at hacke. Nem opsætning Panasonic Smart Home-system fungerer trådløst, og derfor er det utroligt nemt at sætte op. Du tilslutter blot centralen til dit netværk, downloader kontrol-app'en til din smartphone og parrer alle enhederne med centralen. Også parringen er utroligt nem at foretage. Parringen foretages med et enkelt tryk på en knap – du skal blot trykke på en knap på hver enhed og en knap på centralen. Det er lige så nemt at tilslutte yderligere Smart Home-enheder, hvis du vælger at tilføje flere. Nem at bruge Alle Panasonic Smart Home-systemets dele kan kontrolleres fuldstændig fra din smartphone eller tablet ved hjælp af en intuitiv app. Denne app håndterer alt fra visning af live-feeds fra dine kameraer og at tænde og slukke lamper til de advarsler, du får, hvis en vindues- eller bevægelsessensor udløses. Den kan endda afspille vuggesange i dit barns soveværelse. Du har nærmest hele dit hjem på din smartphone. * Dette produkt skal bruges sammen med centralen (KX-HNB600). Centralen følger med alle Smart Home Starter-kit. Der kan registreres i alt 50 sensorer (herunder bevægelsessensorer, vindues-/dørsensorer, vandlæks-sensorer og glasknusnings-sensorer), indendørs sirener, Smart Plug...

300 kr.
375 kr.inkl. fragt
Sorø Radio
Panasonic KX-TG1612

Panasonic KX-TG1612

Enkel og brugervenlig Opkalds-id med plads til 50 stationer i hukommelsen. Letlæseligt, oplyst LCD på håndsæt. Nem betjening (Navigationstast). Høj kvalitet (bl.a. pletafvisende håndsæt) Telefonbog med plads til 50 navne og numre Genopkald (med plads til 10 numre). Valgfri ringetoner på håndsæt. Konference telefoni Intercom (Håndsæt - Håndsæt) Opkaldsdeling Alarm og ur. Vilkårlig svartast Genopladeligt Ni-MH-batteri. Vægmonterbar (base)

399 kr.
474 kr.inkl. fragt
Sorø Radio
Panasonic KX-HNC600NEW

Panasonic KX-HNC600NEW

Beskrivelse Din personlige vagt Dette trådløse netværkskamera har et kompakt vandtæt design, det optager i farve, det har en nattilstand og streamer billederne live til din smartphone eller tablet, uanset hvor i verden du er. De indbyggede visuelle og infrarøde sensorer med mulighed for at vælge detekteringsområder kan sende advarsler, hvis de opdager problemer, og en indbygget mikrofon sørger for, at du både kan høre og se, hvad der sker. Dets billeder kan også optages på et SD-kort i systemets central. Det virker på begge måder Panasonics udendørskamera er meget mere end blot en passiv visningsenhed. Den indbyggede mikrofon giver dig mulighed for at høre og se, hvad der sker, uanset hvor du er. Du kan bruge kameraets indbyggede højttaler til at tale direkte til alle, der er inden for hørevidde - perfekt til at spørge postbuddet, om han kan aflevere posten ved en anden dør. Kameraet har en lang rækkevidde, og kan klare selv vanskelige driftsbetingelser. -20 °C til +50 °C Støvtæt/vandtæt IP55-understøttelse * Dette produkt skal bruges sammen med centralen (KX-HNB600). Centralen følger med alle Smart Home Start-kit. Der kan registreres op til i alt 4 kameraer på centralen, herunder udendørskameraer og indendørskameraer. Dette produkt kræver tilslutning til lysnettet.

900 kr.
975 kr.inkl. fragt
Sorø Radio
Ingo de Temple·Kategoriansvarlig for Smart home