1. Start
  2. Hjem & Husholdning
  3. Hvidevarer
  4. Robotstøvsugere

Robotstøvsugere

Filtrer
Produktegenskaber
Ydeevne
Egenskaber
Trådløst
Strømkilde
Mål

29 produkter

Robotstøvsugere Roborock S8 Black
500+ overvåger

Roborock S8 Black

68 dB, Batteritid 180 min

3.749 kr.

4,7

Skousen
ComputerSalg A/S
i 25 butikker

3 tips, før du køber en robotstøvsuger

En lydløs robotstøvsuger findes ikke. Lyden betyder ikke så meget, hvis robotten støvsuger, mens du ikke er hjemme. Men hvis den skal klare rengøringen, når du sidder i sofaen og ser TV – så er det en anden sag.

I en fysisk butik kan du måske bede om at høre robotten i drift. Hvis du køber den online, så kan du kigge efter anmeldelser af, hvor støjende den opleves.

Arealet, som robotten skal holde rent, påvirker, hvad du bør kigge efter hos en robotstøvsuger.

  • Lille areal. Til en mindre bolig kan du spare penge ved at vælge en støvsuger med mindre batteritid, og hvor du selv skal tømme støvbeholderen. Hvis din bolig er tæt møbleret, så kan det være en god idé at investere i en robotstøvsuger med god navigation – så den kan komme rundt i alle krogene.

  • Stort areal. Til en stor bolig og til større overflader, der vil du have en støvsuger, der kan gøre rent længere. Her er det praktisk med større kapacitet til snavs, eller en robotstøvsuger, som kan tømme snavset automatisk. På den måde kan robotten blive færdig uden at gå i stå, fordi den venter på, at du skal tømme støvsugeren.

Flere og flere anskaffer en robotstøvsuger, for at holde niveauet af hår fra de lodne venner nede. I hjem med dyr, der fælder hår er det vigtigt, at du køber en robotstøvsuger, der er god til at suge hår op. Dyrehår kan være hårdere for en robotstøv end almindeligt støv og snavs.

Samvirke giver her lidt ekstra tips til at vælge en robotstøvsuger.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os