Kødhakkere

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Kigger du efter en manuel eller elektrisk kødkværn?
Filtrer
Produktegenskaber
Mål

100+ produkter

Kødhakkere Bosch MFW68660 Kødkværn

Bosch MFW68660 Kødkværn

Elektrisk, 2200W, Sølv, Indbygget ventilation, Gummifod

1.339 kr.

4,5

Tre tips, når du skal købe en kødhakker

Alle kødhakkere (kødkværne) fungerer ens. Ingredienserne stoppes ned i en tragt og presses ud gennem hullerne via en roterende snegl. Men hos langt de fleste er kødfars og pølser ikke det primære formål – det er de lækre og sprøde vaniljekranse.
Spørgsmålet er, om du selv vil lægge kræfterne i, eller overlade det til en maskine?

  • En elektrisk kødhakker (kødhakkemaskine) hakker kødet for dig. Fordele: Den er mere effektiv, og du kan have begge hænder fri til at håndtere fyldningen. Ulemper: Koster, støjer og fylder mere.
  • En manuel kødhakker (kaldes også for en gammeldags kødhakker) fungerer ved, at du selv drejer på håndsvinget. Fordele: Koster, vejer og fylder mindre – og så holder den nærmest for evigt. Ulemper: Det går langsommere, og du skal tænke over, hvilken hånd du fylder med, og hvilken du drejer håndsvinget med.

En kødhakker kan også være et tilkøb til mange større køkkenmaskiner, og så kan du bruge den samme maskine til mange flere formål.

Få ting rimer mere på “jul” end hjemmebagte vaniljekranse. Du kan også bruge en sprøjtepose, men en kødhakker er optimal til de sprøde vaniljekranse – især når du vil fylde kagedåsen til randen.
Du skal bare sikre dig, at der medfølger en kageplade til at sætte foran på kødhakkeren. Så får du hurtigt lange ensformige og stjerneformede slanger af vaniljekransedej.
Resten er op til dig, din ovn og timeren på din telefon – eller et minutur).

Hvis kødhakkeren kun skal bruges nogle få gange (måske til vaniljekranse), så er det måske nok at købe en billigere manuel kødhakker til bordpladen.

Hvis kødhakkeren skal bruges ofte og til større mængder, kan en elektrisk kødhakker være et bedre bud.
Og måske vil du synes, at det kunne være sjovt med hjemmestoppede pølser. Det kræver bare et såkaldt pølsehorn til at fylde pølsetarmene med. Her er det særlig vigtigt, at maskinen kan levere et jævnt tryk.

Hvis du vil kaste dig ud i hjemmelavet og friskhakket fars eller måske hjemmelavede pølser, så har samvirke skrevet lidt om, [hvordan du hakker dit eget kød](Få tips og inspiration til lækre farsretter her).

Annonce