• Tilbud
  • Guides
  • Om os
  1. Start
  2. Computer & Software
  3. Netværk
  4. Routere
  5. Wi-Fi 5 (802.11ac) Routere

Wi-Fi 5 (802.11ac) Routere

Filtrer
Produktegenskaber
Tilslutninger
Trådløst
Mål

200+ produkter

Wi-Fi 5 (802.11ac) Routere Google Nest Wifi Router And Point Wi-Fi 5 (2 Pack)
200+ overvåger

Google Nest Wifi Router And Point Wi-Fi 5 (2 Pack)

4,1

890 kr.
ComputerSalg
CompuMail
i 15 butikker

Tre tips, når du skal købe en router

Selvom mange routere ligner en højteknologisk edderkop med alle deres antenner, så tjener de et formål – at sikre et godt signal. Men det værste du kan gøre er alligevel at skjule den i et skab i den ene ende af bygningen.

Placer din router centralt i hjemmet, og få et helt nyt liv til din dækning. Du kan jo overveje at gå på udkig efter en mere indretningsvenlig router uden antenner (skjulte antenner).

Med et par års mellemrum kommer der en ny og forbedret Wi-Fi-teknologi. Da dette blev skrevet, var Wi-Fi 6e helt ny:

  • Nyest er dyrest. Den nyeste teknologi kan nemt være dobbelt så dyr som en ældre version. Og i begyndelsen er det ofte kun få enheder i dit hjem, som kan udnytte den nye teknologi.

  • Kan du udnytte den højeste hastighed? Fuld hastighed og dækning kræver nemlig at din telefon, computer, smarte højttalere og TV kan følge med.

Selvom Wi-Fi er blevet meget hurtigt og stabilt, så er der efterhånden trængsel i det trådløse signal, og det sænker hastigheden for alle dine trådløse enheder.

Et netværkskabel kan være din redning.
Træk et kabel til dine stationære enheder – TV, spillekonsollen og gaming computeren. Køb derefter en billig switch og nogle kortere netværkskabler til dine enheder. Nu er der mere plads til dine mobile enheder i det trådløse signal.

På TjekBredbånd kan du finde svar på hvad en router egentlig er (og gør).

Annonce