Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Bosch Tørretumblere

(71)

Er du på udkig efter en effektiv tørretumbler? Så er du kommet til det rette sted. Herunder har vi lavet en overskuelig oversigt over de forskellige tørretumbler fra Bosch. Sammenlign priserne og gør en god handel. Med en tørretumbler fra Bosch får du en lang række funktioner, der giver en unik anvendelighed i dagligdagen. Derudover er Bosch kendt for deres rummelige tromle, som giver en hurtigere og mere effektiv tørring. Tørretumblerne har en speciel tørreproces, hvor fugtigheden i udblæsningsluften bliver målt. Det giver en lavere risiko for overophedning og ødelagt tøj. Derudover er de miljøvenlige og hjælper med at mindske CO2-udslip.

...

Bosch tørretumblere

Bosch-koncernen er en førende forhandler af forbrugsgoder til mennesker over hele verden. En tørretumbler er svær at undvære i vores klima. Bosch har en tørretumbler til dig uanset din pengepung og familiens størrelse. Fra Bosch kan du få tørretumblere, der kan tørre op til syv kilo tøj.

Det er let at finde en Bosch tørretumbler til små penge. Den billigste model kan fås til få tusinde kroner hos nogle forhandlere. Men det betaler sig at vurdere sit behov nøje, før man vælger tørretumbler. Der skal tages stilling til pris, pris i drift, miljøbelastning, vaskeprogrammer, tromlestørrelse og luftfugtighed i boligen.

Kondens- eller aftrækstørretumbler?

Når du skal have ny tørretumbler, skal du vælge mellem kondenstumbler og tørretumbler med aftræk. Som navnet lyder, kræver aftrækstørretumbleren, at der er adgang til det fri. Kondenstørretumblere køler luften ned, så luftfugtigheden forvandler sig til vand eller løber ud i afløbet.

Processen øger luftfugtigheden i rummet en smule, derfor skal der luftes ud, når tørretumbleren kører. Men der afgives dog ikke så meget fugt, som når man hænger tøjet til tørre indenfor. En kondenstumbler med god kondenseringsevne afgiver ikke meget fugt.

EUs energimærker

EUs energimærkning er lovpligtig. Tørretumblerne mærkes fra A-G, og A er den bedste vurdering af energieffektiviteten, en tørretumbler kan opnå.

Kun kondenstørretumblere kan få energimærke A, fordi de er forsynet med energibesparende varmepumpe.

Bosch tilbyder flere tørretumblere i bedste energiklasse. Fra Bosch finder du helt sikkert en tørretumbler, der passer til dit behov. Der er mulighed for at vælge mellem tørretumblere med mange særlige funktioner og programmer. Giv dig tid til at træffe valget!

Filter1