Gulvstøvsuger

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Hvor meget må støvsugeren koste?
Filtrer
Produktegenskaber
Ydeevne
Strømforsyning
Mål

Tilbud

Gulvstøvsuger på tilbud
Bosch BGLS2LW1

Bosch BGLS2LW1

499 kr.599 kr.

Føtex

1000+ produkter

Gulvstøvsuger Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline - SGSP3
Miele Logo
200+ overvåger

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline - SGSP3

Gulvstøvsuger, Pose, 550 W, 76 dB

1.649 kr.1.555 kr.

4,6

Gulvstøvsuger Electrolux PD82ANIMA
Electrolux Logo
Bedst i test

Electrolux PD82ANIMA

Gulvstøvsuger, Pose, 600 W, 57 dB

1.693 kr.

Ekstremt stille men alligevel meget godt rengøringsresultat

CYLINDERSTØVSUGER

Almindelige spørgsmål

En traditionel støvsuger – eller cylinderstøvsuger – er en slags støvsuger, der generelt har den bedste sugekraft, og som især er effektiv til støvsugning af tæpper og møbler. Da støvsugeren er forbundet med et strømkabel, behøver du aldrig at huske at oplade den eller bekymre dig om, at batteriet løber tør. Tilbehøret kan let afmonteres, og takket være den længere slange er det lettere at nå helt ind under besværlige områder såsom sofaen eller sengen.

Støvsugeren er udstyret med en elektrisk motor, hvori der er monteret små magneter. Mellem magneterne er der spoler udstyret med ekstra magneter. Når støvsugeren startes, drejer et pumpehjul, der er fastgjort til spolerne. Når dette sker, suges snavs og støv ind gennem dysen og filtreres gennem maskinen, før luften ledes ud gennem bagsiden af støvsugeren.

Den gennemsnitlige levetid for en cylinderstøvsuger er ca. otte år. Dette varierer dog, ikke kun mellem modellerne, men også mellem hvor meget støvsugeren bruges. Hvis du bor i en lille lejlighed med kun et soveværelse, bruges støvsugeren selvfølgelig ikke i samme omfang, som hvis du bor i en stor villa.

Annonce